http://bg-gallery.info/index.php?option ... &Itemid=92
Има някои много идейни.
НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НИ !!!!!!!!!!!!Житената Питка написа:Доброутро!
Има някои много идейни.

да, аз затова си умирам от щастие като видя, че някой е "надскочил" границата. Като Грийн, в съседната темаfrisky lioness написа:За огромно съжалениеDark Angel написа: а болшинството българи са расисти![]()
че в моментите когато мисля хубаво за личната си цивилизованост предпочитам да си се представям, като част от европейската нация, или дори човечеството. С човеците имаме еднакви интереси. А като съм българин- човечеството ми пречи, сърбите, гърците, македонците, всички ми пречат.
Расисти има навсякъдеDark Angel написа:да, аз затова си умирам от щастие като видя, че някой е "надскочил" границата. Като Грийн, в съседната темаfrisky lioness написа:За огромно съжалениеDark Angel написа: а болшинството българи са расисти
че в моментите когато мисля хубаво за личната си цивилизованост предпочитам да си се представям, като част от европейската нация, или дори човечеството. С човеците имаме еднакви интереси. А като съм българин- човечеството ми пречи, сърбите, гърците, македонците, всички ми пречат.

да нямаш гадже негро ?Dark Angel написа:някой да те кара?Quid написа:що па трябва някой да ме задължава да обичам или харесвам някой?!
мое па да не искам
не ме интересува че мое и да съм расист и комунист ,фашист
никой не може да ме задължава да съм печка или друго:blum:
прави каквото си щеш
аз просто не се кефя на расисти
убийствен криейтив. бих работила за рекламата на бенетон с голямо удоволствие. може би ще ми помогне да се приближа малко до идеята за равенство. и дори да я споделя. един ден.Житената Питка написа:Доброутро!
Има някои много идейни.
вечер па как виждаш че гледат похотливоesti написа:Кой аз ли?Quid написа:кво се дистанцираш са а
или смърдят или не смърдят
Не се дистанцирам бе - наистина мога да общувам с тях стига да са на поне метър от мен и да не ме гледат похотливо.
Тая требе да е от твоята партия:lol::lol::lol:Quid написа:кво се дистанцираш са а

Това само щот са по-черни лиesti написа:Кой аз ли?Quid написа:кво се дистанцираш са а
Не се дистанцирам бе - наистина мога да общувам с тях стига да са на поне метър от мен и да не ме гледат похотливо.

що па неfrisky lioness написа:Тая требе да е от твоята партия:lol::lol::lol:Quid написа:кво се дистанцираш са а
Не съм замръквала с негри.Quid написа:
вечер па как виждаш че гледат похотливо
то нищо не се вижда
Кембъл ли, бре?esti написа:Наоми - голяма сладурана беше.
Quid написа:наоми
хем черна хем дърта
как човек да не е расист:rotfl24:
Що? Ти обиждаш ли се?esti написа:Абе, я по-леко с подигравките на тема женска възраст, аааа....Марвин написа:Quid написа:наоми
хем черна хем дърта
за тази са как мое да правиш въпросesti написа:Абе, я по-леко с подигравките на тема женска възраст, аааа....Марвин написа:Quid написа:наоми
хем черна хем дърта
"Мъни-мъни патенца,frisky lioness написа:За огромно съжалениеDark Angel написа: а болшинството българи са расисти![]()
спокойноesti написа:Не е за тая, а по принцип.Quid написа:
за тази са как мое да правиш въпрос
голяма работа
И аз съм в кюпа, та......
Ставам чуфствителна ако някой не харесва дъртички.