Може ли
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Може ли
един мъж да ти е интересен цял живот. Пита ме един приятел току що. Може викам. Обаче не и собственият. Той ме поглежда и се усмихва , демек да де , знаех, че това ще кажеш. Не е, казвам, това, което си мислиш. Просто за съпрузи си вземаме не интересни мъже, а стабилни, такива на които можеш да разчиташ, с предвидими реакции и т.н. Интересните - не се омъжваме за тях, то ще е егати екшъна. Мда. Това моята гледна точка. Другите дами, какво мислите? А мъжете? Може ли една жена да ви е интересна цял живот? Моя мъж казва - много те обичам, ама много трудно се живее с тебе!!!! Не си ли щастлив? Поне не ми е скучно.
Re: Може ли
Не съм имала мъж за цял живот и не знам. 
този "несобственият" мъж и той не е интересен за цял живот, за само за някакъв период, в който сте заедно. така че дали е твоят или не и дали ще ти е интересен зависи освен от него и от теб и от още куп неща...
it is just life
it is just life
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Може ли
esti написа:Не съм имала мъж за цял живот и не знам.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
след което настъпва космическа тишина:-)ELBI написа:и се получават космически недоразумения...Quid написа:забелязъл съм че понякога хората като си правят космически забивки се налага да си говорят големи глупости
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
за тва с тъмни яко цайсиЗвеневия написа:Мож да се роди супернова!Quid написа:след което настъпва космическа тишина:-)ELBI написа:и се получават космически недоразумения...
щото мое да ослепее човек:-)
космологически такиваesti написа:и това ако не са космически забивки...Звеневия написа:Мож да се роди супернова!Quid написа:след което настъпва космическа тишина:-)ELBI написа:и се получават космически недоразумения...
големи философи сте!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
еле пък ако очилата му паднат в някоя черна дупка...Quid написа:за тва с тъмни яко цайсиЗвеневия написа:Мож да се роди супернова!Quid написа:след което настъпва космическа тишина:-)ELBI написа:и се получават космически недоразумения...
щото мое да ослепее човек:-)
-
Дядо Капинчо
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
не, не. Той приятелят, много му е слаб ангелът. На 4-5 годи се влюбва, очите му светват като на котарак, оставя жената и детето и свива ново гнездо. И всеки път си мисли, че това е голямата любов. И последна. Обаче сега с последната такава случка много го загриза съвестта за последната жена. Та сега все мисли. Дали и на жените така им минава тръпката като на него или всичките му жени го смятат за супер мъж и ще го помнят, обичат и жалят цял живот. Некакви такива работи предизвикаха този разговор.Quid написа:забелязъл съм че понякога хората като си правят космически забивки се налага да си говорят големи глупости
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Не не, предполагам, че с интересния ще има конкуренция, бой, страст, помиряване и пак. Няма да престане да ми е интересно, но е уморително. Все някой, по-слабият, ще се пръждоса от тази връзка, ако става дума за връзка. а може изобщо да не става дума за "заедно".latrevw написа:този "несобственият" мъж и той не е интересен за цял живот, за само за някакъв период, в който сте заедно. така че дали е твоят или не и дали ще ти е интересен зависи освен от него и от теб и от още куп неща...
it is just life
като иска тръпка да си вземе една талибанка опасана с експлозивиFairy of the Flowers написа:е така се изрази човека. Предполагам, че имаше предвид да има тръпка.Quid написа:интересен?
то нещо може мнооо да ти е интересно и да не ти върши никва работа
което го прави пълна екзотика
не е тръпка, а е трясък в този случай...Quid написа:като иска тръпка да си вземе една талибанка опасана с експлозивиFairy of the Flowers написа:е така се изрази човека. Предполагам, че имаше предвид да има тръпка.Quid написа:интересен?
то нещо може мнооо да ти е интересно и да не ти върши никва работа
което го прави пълна екзотика
- Dark Angel
- Dark Angel
такива неща като конкуренция, бой, страст и ъгейн и ъгейн... това не си е работа.... такива работи стават между двама дето са общо взето равни по проклетияFairy of the Flowers написа:Не не, предполагам, че с интересния ще има конкуренция, бой, страст, помиряване и пак. Няма да престане да ми е интересно, но е уморително. Все някой, по-слабият, ще се пръждоса от тази връзка, ако става дума за връзка. а може изобщо да не става дума за "заедно".
те или се изтрепват в един момент или доживяват дълбоки старини щото си се обичат
- Dark Angel
у грешка сиDark Angel написа:Fairy of the Flowers написа: ....или всичките му жени го смятат за супер мъж и ще го помнят, обичат и жалят цял живот.
сорри, ама мен тоз не ми изглежда "мъж" а някакъв нещастен педал
де ги тия жени дето цял живот обичат, жалят и величаят такава отрепка....:shocked:
не е нито педал нито траверса
а е мераклия
и ако му бутнат бутнат
въпрос на техника и приоми:-)
споко - ще се намери и за какво да не съм съгласен. Напоследък с повечето съм съгласен. Аз ли изкуфявам или при теб е пълна промянаDark Angel написа:Елби, да не си съгласен с мен
кажи сега, мнение 1 или мнение 2
Иначе - 2.
- Dark Angel
че е мераклия, мераклия еQuid написа: у грешка си
не е нито педал нито траверса
а е мераклия
и ако му бутнат бутнат
въпрос на техника и приоми:-)
гранде мераклия
и гранде загубеняк - за чий му е да свива ново гнездо на всеки 4-5 години
начи като наближи 60-те (ако не е изчерпан докрай от толкова мерак) ще има 5-6 бивши и отбор децА
не ме кефи такъв
загебун ми изглежда
Последно промяна от Dark Angel на 22.04.08, 16:32, променено общо 1 път.
загубен незагубен или намерен не знам
но съм виждал как им връзва:-)
ок
кво лошо като му се прави секс на някой да се си жени
като не му се прави да си се развежда или да си сменя партнера?
дечицата кво?
няма лошо
що трябва да го съди човек ?!
така му харесва

ок
дечицата кво?
няма лошо
така му харесва
- Dark Angel
- Dark Angel
връзва на кое?Quid написа:загубен незагубен или намерен не знам
ок
дечицата кво?
няма лошо
така му харесва
щото ако жена №1, 2, 3 и деца № 1, 2, 3 ,4, 5 му прибират по нещо (упс, забравих, че описвания е невероятен мъж и сите го обичат фор евър и евър и т.н. и яко жалеене, т.е. пари не му искат.....
та на кое му връзва?
да не му е двоен?
или ?
мое и троен да му еDark Angel написа:връзва на кое?Quid написа:загубен незагубен или намерен не знам
ок
дечицата кво?
няма лошо
така му харесва
щото ако жена №1, 2, 3 и деца № 1, 2, 3 ,4, 5 му прибират по нещо (упс, забравих, че описвания е невероятен мъж и сите го обичат фор евър и евър и т.н. и яко жалеене, т.е. пари не му искат.....
та на кое му връзва?
да не му е двоен?
или ?
жениш се за него и ще разбереш
щото друг начин няма:winkw: