какво правите
работа, пари, местене
абе всичко 6
мястото си го бива
климата не
дееееба чудежа
абе кво съм го замислил
отивам да ударя една водка
и ще се върна да видя ко сте измислили
не че ще ми помогнете де
май не си гледала дънди крокодила ти щом така питашlatrevw написа:е какъв е толкоз този климат, да не те пращат в Аляска?
иначе нали знаеш - слушай жената, каквото тя каже:winkw:
И кво - да зареже любовницата?latrevw написа:е какъв е толкоз този климат, да не те пращат в Аляска?
извинявай за въпросаЗвеневия написа:И кво - да зареже любовницата?latrevw написа:е какъв е толкоз този климат, да не те пращат в Аляска?
иначе нали знаеш - слушай жената, каквото тя каже:winkw:![]()
Климата вече е уреден (вътре) навсякъде.
ОубачИ, ако се приближаваш до зементРъскателна зона,.. или пък неспирни дъждове - мАни.
Ако е за повече - дерзай.
според менzmeu написа:при Дънди бях вечеQuid написа:май не си гледала дънди крокодила ти щом така питашlatrevw написа:е какъв е толкоз този климат, да не те пращат в Аляска?
не е студ
ами жегаааааааааа
жената ако беше казала нещо
да не мислиш че вас щях да питам
о, зависи колко ти трябват кинтите... Иначе - кофти климат - разбито здраве.zmeu написа:да си хванете дърмите и да отидете на ново място
какво правите
работа, пари, местене
абе всичко 6
мястото си го бива
климата не
дееееба чудежа
абе кво съм го замислил
отивам да ударя една водка
и ще се върна да видя ко сте измислили
не че ще ми помогнете де
дъжд е гадно, но съм издържал. Много... леле, що дъжд ме е валял...zmeu написа:няма земетръсQuid написа: Климата вече е уреден (вътре) навсякъде.
ОубачИ, ако се приближаваш до зементРъскателна зона,.. или пък неспирни дъждове - мАни.
дъжд 50/50
повече какво
Абе, Елби, че той Змея от години е в странствоELBI написа: и зависи за колко време. За година или малко повече се ядва. Не е приятно (първата година е най-гадно на ново място - после посвикваш), но пък има и интересни моменти - научаваш за други страни, места хора. Аз поне доста съм научил от живота в странство - просто си е друга, нова вселена по своему ... уж всичко е така сходно ...
зависи и колко обичаш приключенията и новите емоции. Щото от тях ще имаш доста, ако тръгнеш...
кво квоzmeu написа:няма земетръсQuid написа: Климата вече е уреден (вътре) навсякъде.
дъжд 50/50
повече какво
едни познати работиха доста години там и бяха доволни, но накрая пък с кеф се прибраха пак тукzmeu написа:казах бреlatrevw написа:що не кажеш къде е, че да оплюем хубаво
упс, пардон, за Сингапур само хубави неща съм чувала, ма не съм била, така че ще видя другите какво ще ти кажат
сингапур
начи и ти не си първа младост...zmeu написа:за сингапур става въпросELBI написа: дъжд е гадно, но съм издържал. Много... леле, що дъжд ме е валял...
а хората - как са там? Или ще пишеш, като идеш
стара любоф ми е азия
хора всякакви и каквито ги намериш
смятам знаеш
ама ми харесва където съм
усещам колебание някакво
а преди скачах директно
къде ще караш ски у сингапусрско е са ми кажи:rotfl24:ELBI написа:начи и ти не си първа младост...zmeu написа:за сингапур става въпросELBI написа: дъжд е гадно, но съм издържал. Много... леле, що дъжд ме е валял...
а хората - как са там? Или ще пишеш, като идеш
стара любоф ми е азия
хора всякакви и каквито ги намериш
смятам знаеш
ама ми харесва където съм
усещам колебание някакво
а преди скачах директно
мани, и аз така на моменти се колебая...
Сингапур ... звучи интересно. Ала за мен...
Иначе - остава да преспи, може и 2-3 дена (ако ги имаш)...
винаги разчитам на тебе, чаве за такива детайли... пак съм се бил разсеЯл...4avdar4e написа:Абе, Елби, че той Змея от години е в странствоELBI написа: и зависи за колко време. За година или малко повече се ядва. Не е приятно (първата година е най-гадно на ново място - после посвикваш), но пък има и интересни моменти - научаваш за други страни, места хора. Аз поне доста съм научил от живота в странство - просто си е друга, нова вселена по своему ... уж всичко е така сходно ...
зависи и колко обичаш приключенията и новите емоции. Щото от тях ще имаш доста, ако тръгнеш...
не, споменах за едни познати, които работеха там преди години, но задобряха много и се прибраха, честно и сега се реализират много добре тукzmeu написа:
не бъркай живота в дадена страна
с туристическите брошури
А - мен не ме мисли - от там до Нова Зенландия е няколко часа полет само...Quid написа:...къде ще караш ски у сингапусрско е са ми кажи:rotfl24:
Quid написа:сингапур,......
там е пълно с жълти мамка им:-)
и що? Да живуркаме скучно, злобно и снобски?zmeu написа:чшшшшшшшELBI написа:
начи и ти не си първа младост...
мани, и аз така на моменти се колебая...
Сингапур ... звучи интересно. Ала за мен...
Иначе - остава да преспи, може и 2-3 дена (ако ги имаш)...
алооооооуууу
я не се заяждай
ELBI написа: винаги разчитам на тебе, чаве за такива детайли... пак съм се бил разсеЯл...
човекът е важен, не точно къде е...(макар и това понякога да е от значение и се отразява в поведение, мислене и постъпки).
не го отчайвам така де, той е още младеж, след месец-два съвсем ще разцъфти младостта край него, така че има време за експериментиELBI написа: истина е, че и мен след толкова години скитосване и живот тук, там...ме мързи да се местя...
той сам си каза, че си знае...4avdar4e написа:ELBI написа: винаги разчитам на тебе, чаве за такива детайли... пак съм се бил разсеЯл...
човекът е важен, не точно къде е...(макар и това понякога да е от значение и се отразява в поведение, мислене и постъпки).
Точно това имах предвид, той си знае в какво се фърга, просто някои хора са с по-авантюристичен дух. Като правило те си фащат дърмите за странстване.. Щото такава .. бяла птица като мен не си пада по драстичните промени
кат гледам - хич няма вид на отчаян...latrevw написа:не го отчайвам така де, той е още младеж, след месец-два съвсем ще разцъфти младостта край него, така че има време за експериментиELBI написа: истина е, че и мен след толкова години скитосване и живот тук, там...ме мързи да се местя...
Змейо, я кажи, детето иска ли да се мести
това щото е прикритELBI написа: кат гледам - хич няма вид на отчаян...
проблемът е, че не може да мине към Плиска за едно вино със синьо сиренце...