А климата се оака повсеместно, така че изобщо не е ясно след 5-10 г. там за където говориш, или тук, където си, какво ще е дереджето
ако ви кажат
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: ако ви кажат
Връщай се дОма!
А климата се оака повсеместно, така че изобщо не е ясно след 5-10 г. там за където говориш, или тук, където си, какво ще е дереджето

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
гледах наскоро за сингапурско
и само жълти
има и друго
не може да дъвчеш дъвка у метрото
си е бало мамамата ако те хванат
абе мнооо влага бе пичове
тва 50 на 50 е гадно адски
обаче що компове има там:-)
баси мамата
и само жълти
има и друго
не може да дъвчеш дъвка у метрото
си е бало мамамата ако те хванат
абе мнооо влага бе пичове
тва 50 на 50 е гадно адски
обаче що компове има там:-)
баси мамата
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
при това положение, ако парите са много повече, може би си заслужава за няколко годиниzmeu написа:абе не съм му казалlatrevw написа:Змейо, я кажи, детето иска ли да се мести
то е основната причина да се замислям
има приятели много
чувства се в свои води
пък и малко ли метлосва
пък и май няма много какво да търся там
уф ще бъде дълга седмица
децата бързо свикват, ще има богати впечатления като порастне, но сега това няма да го разбере де
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
аз съм си дОмаfrisky lioness написа:Връщай се дОма!
да не мислиш че вися в някое интернет кафе
пияници долни:blum:ELBI написа:кат гледам - хич няма вид на отчаян...latrevw написа:не го отчайвам така де, той е още младеж, след месец-два съвсем ще разцъфти младостта край него, така че има време за експериментиELBI написа: истина е, че и мен след толкова години скитосване и живот тук, там...ме мързи да се местя...
Змейо, я кажи, детето иска ли да се мести
проблемът е, че не може да мине към Плиска за едно вино със синьо сиренце...
са консултираме или па за пиенье се почва
zmeu написа:аз съм си дОмаfrisky lioness написа:Връщай се дОма!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Изхождайки от думата, че домът е там, където се чувстваме най-добре, предполагамzmeu написа:аз съм си дОмаfrisky lioness написа:Връщай се дОма!
но иначе.....
ЗабравИл си корена тиии, забрвИл:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
и аз така, кажи накъде си се запътил, че да си праивм компанияQuid написа:а стига с тия корени
у последно време мисля да емигрирам и аз
баси
и искам да е един климата цяла година щото ми писна
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще изчакам и аз още някоя и друга година, хем дятето да стане самостоятелно, хем да вида къде каква ще е хавата с климата и икономиката:lol::lol:Quid написа:а стига с тия корени
у последно време мисля да емигрирам и аз
баси
и искам да е един климата цяла година щото ми писна

- сър Айвънхоу
Рио де Женейро...Quid написа:и искам да е един климата цяла година щото ми писна
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
тва ме подсети че трябваше да сменя зимнитеELBI написа:да - това беше странно...Quid написа:не съм казал нищо е са гуми бре:rotfl24:
баси що сте гадни:rotfl24:
но всички разбрахме, че си мислиш за гумите...
още съм с зимни
ми гледах у испания оня ден 20 см сняг е наваляло
его къде е
след седмица чакам сняг:-)
не съмfrisky lioness написа:ЗабравИл си корена тиии, забрвИл:lol::lol:
щом съм тук
но това няма нищо общо с това къде се чуствам добре
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вече изобщо не знам къде си:blink::shocked:zmeu написа:не съм
щом съм тук
, но пък е по-важно ти да си наясно с това:winkw:
Вече си решил, нали?:winkw:
Последно промяна от frisky lioness на 22.04.08, 12:49, променено общо 1 път.

те ти го казахаzmeu написа:и тук климата е един и същ през цялата годинаМарвин написа:Рио де Женейро...Quid написа:и искам да е един климата цяла година щото ми писна
трябва разликата у кинти да е такава че да не се налага да си задаваш въпросителни
ако не си задаваш въпросителни начи офертата е добра
аз така ги обмислям нещата:-)
нищо не съм решилfrisky lioness написа:Вече си решил, нали?:winkw:
тук - имах предвид клуба
Май да.zmeu написа: пък и навсякъде е по-близо от тук
Аз като се чудих преди две години дали да емигрирам в Канада, всъщност бях го решила, се почувствах много зле, не знам защо. Когато си промених решението, изведнъж ми стана много спокойно и хубаво.
Така ще разбереш дали ти пасва решението ти - след като го вземеш, трябва да си уверен, че така е трябвало. Иначе не го прави.
Аз май давам съвети. Извинявай.
zmeu написа:кинти имаQuid написа: те ти го казаха
трябва разликата у кинти да е такава че да не се налага да си задаваш въпросителни
кога са достатъчно
и кога би пренегребнал всичко заради кинти само
сега ми кажи ти
е когато са значително повече, може "в името на някакво добро бъдеще" да се наложи
то винаги има кинтиzmeu написа:кинти имаQuid написа: те ти го казаха
кога са достатъчно
и кога би пренегребнал всичко заради кинти само
сега ми кажи ти
достатъчно според мен е когато повече не ти трябват
може да се залага на една карта при крайни обстоятелства
и тва е
в случая повечето кинти бихга могли да тушират някои неудобства
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Разбрах те:winkw:zmeu написа: тук - имах предвид клуба
Мисля, че куида е прав
ако кинтите са такива, че не търпят възражение и други аргументи, то въпроса е решен, но май е най-редно да се направи семеен съвет и заедно да броите плюсове и минуси, още повече ако детето ти не е съвсем малко

Доколкото разбирам, ще ходи да бачка, а бачкането за повече кинти - означава само едно - по-малко покой и време за семейството.Quid написа:в случая повечето кинти бихга могли да тушират някои неудобства
Ако сега е "наредил пъзела", не виждам какви предстоящи неудобства ще преодолява, като тепърва за това си размести парчетиите.
Лично аз при (непреките си) наблюдения съм с вчипитление, че евро-Новата зеландия и евро-Австралия са уредени , спокойни... А Азия прилича на един мравуняк - секи бърза, секи вика, клаксони...
трудна задача ни стовари
- frisky lioness
- Обратна връзка: