United Colors Of Benetton
- сър Айвънхоу
"Умри млад, за да бъдеш красив труп!"vyara написа:И ако имаме късмет - стари.Quid написа: спокойно
всички ще умреме
не се притеснявай
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
тва го пропуснахМарвин написа:"Умри млад, за да бъдеш красив труп!"vyara написа:И ако имаме късмет - стари.Quid написа: спокойно
всички ще умреме
не се притеснявай
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
- Глас в пустиня
Не обичам котки, не ги галя, не ги глезя, не им се лиготя, но не ги убивам, преследвам и тн. Живеят си нормално, дори и в моя двор. Та, само зарди това което е в главата и сърцето ми, въпреки че съм ги приел като част от пейзажа, правили ме коткомразец и по принцип враг на животните и природата!:winkw:frisky lioness написа:Човек може да е расист и без да съществуват така изброените от теб "благини". Всичко е У главата и в сърцетоБоЕВ написа:
Баси глупостите ръсите!
Предлагам да не "чепкаме" повече тази тема
Аз спирам
Логиката ви издиша момичета, но сега е модерно да си космополит и да си много над, дори и да трябва да си измисляш вятърни мелници.
ОК - казах си го - сега и аз мога да се спра.
Весел и усмихнат ден ви желая момичета!:-)
- сър Айвънхоу
Подпис: Марвин!БоЕВ написа:Не обичам котки, не ги галя, не ги глезя, не им се лиготя, но не ги убивам, преследвам и тн. Живеят си нормално, дори и в моя двор. Та, само зарди това което е в главата и сърцето ми, въпреки че съм ги приел като част от пейзажа, правили ме коткомразец и по принцип враг на животните и природата!:winkw:
Логиката ви издиша момичета, но сега е модерно да си космополит и да си много над, дори и да трябва да си измисляш вятърни мелници.
П.П. Приятелю, нали може и аз да се подпиша под твоето изказване? Благодаря ти предварително!
Bella Ciao
Bella Ciao
а не ми слагай неща в устата които не съм казалМарвин написа:Затова не пробираш сега ли?Quid написа: тва го пропуснах
стар съм ,немощен и ми е минало времето за разни безумия
- сър Айвънхоу
Quid написа:а не ми слагай неща в устата които не съм казалМарвин написа:Затова не пробираш сега ли?Quid написа: тва го пропуснах
стар съм ,немощен и ми е минало времето за разни безумия
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма нужда.Марвин написа:Подпис: Марвин!БоЕВ написа:Не обичам котки, не ги галя, не ги глезя, не им се лиготя, но не ги убивам, преследвам и тн. Живеят си нормално, дори и в моя двор. Та, само зарди това което е в главата и сърцето ми, въпреки че съм ги приел като част от пейзажа, правили ме коткомразец и по принцип враг на животните и природата!:winkw:
П.П. Приятелю, нали може и аз да се подпиша под твоето изказване? Благодаря ти предварително!
![]()
Познаваме се достатъчно и смея да твърдя, че със сигурност знам становището на всеки по този въпрос
или на почти
всеки:winkw::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
примери съвсем не искам да давам щото веднага бих излязла от анонимностБоЕВ написа: "Мъни-мъни патенца,
сладки, малки братенца...и тн"
Я, дайте некъф пример - а?
Магазини за бели и магазини за цветнокожи. Раздел в градск. трансп. за бели и цветнокожи. Гета. Цветнокож или пък от друга националност на кого не му е позволено да работи, въпреки че го бива, някаква работа само заради това че е цветен или пък друговерец.
Баси глупостите ръсите!
но нещата са доста грозни
милите мами-българки и милите татковци-българи учат милите малки българчета които още на училище не са тръгнали че негрите са маймуни, а с малката девойчица с турско име не трябва да играят щото "баща и е некъв гаден рязан турчин"
та Боев, айде молим ти се да не пишеш че ръся глупости, щото нещата понякога са много грозни
- сър Айвънхоу
А за това какво ще кажеш?! Пример за какво е?Dark Angel написа: примери съвсем не искам да давам щото веднага бих излязла от анонимност
милите мами-българки и милите татковци-българи учат милите малки българчета които още на училище не са тръгнали че негрите са маймуни, а с малката девойчица с турско име не трябва да играят щото "баща и е некъв гаден рязан турчин"
та Боев, айде молим ти се да не пишеш че ръся глупости, щото нещата понякога са много грозни
Може да не е точно расизъм, но е дискриминация и погазване на всякакви човешки норми! И това от страна, в която негрите ги наричат "афроамериканци"...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
ти сега какво?Марвин написа: А за това какво ще кажеш?! Пример за какво е?
Може да не е точно расизъм, но е дискриминация и погазване на всякакви човешки норми! И това от страна, в която негрите ги наричат "афроамериканци"...
що набъркваш голямата политика в дребния личен расизъм на разни търпи парчета
искаш мнението ми?
- сър Айвънхоу
Защото рибата се вмирисва откъм главата!Dark Angel написа:
ти сега какво?
що набъркваш голямата политика в дребния личен расизъм на разни търпи парчета:shocked:
искаш мнението ми?
Защото "разни тъпи парчета" има навсякъде!
Защото мангалите са по-големи расисти от нас, но тях ги защитават, като жертви!
Защото...
П.П. Както пее Васко Кръпката:
"Искам да съм негър в щата Алабама...
........
шедро да ви лъжа,
колко съм нещастен, колко съм излъган...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
сорри, но нещо не разбирам какво ми говоришМарвин написа: Защото рибата се вмирисва откъм главата!
Защото "разни тъпи парчета" има навсякъде!
Защото мангалите са по-големи расисти от нас, но тях ги защитават, като жертви!
Защото...
П.П. Както пее Васко Кръпката:
"Искам да съм негър в щата Алабама...
........
шедро да ви лъжа,
колко съм нещастен, колко съм излъган...
това което разбирам от писанието ти е, че трябва да уча децата да бъдат расисти и че съм развила грешно мислене??
- сър Айвънхоу
Не.Dark Angel написа: това което разбирам от писанието ти е, че трябва да уча децата да бъдат расисти и че съм развила грешно мислене??
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
пропуснала си циганите4avdar4e написа:Мдааа, Ести, и аз така.. От опита ми в едно чешко общежитие се убедих, че мразя арабите, че негрите миришат, гърците са йезуити, а виетнамците са като ято скакалциesti написа:Аз винаги най-искрено съм мислила, че не съм расистка - освен към арабите.
Дет се вика, мразя дискриминацията ..
я се корегирвай:blum:
- сър Айвънхоу
Както е казал Питър Бота: "Мразя апартейда... и негрите."4avdar4e написа:Дет се вика, мразя дискриминацията ..
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Поемам вината... ама само с мезета!Dark Angel написа: Айвъне, ти си виновен:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пък аз мразя чехите:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Ми в Прага тогава още нямаше цигани..Quid написа: пропуснала си циганите
я се корегирвай:blum:
И .. да .. много мразя циганите, нема кво да крия
Расистка, върла съм при тва:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Щот са много безцветни и страшно крякат
освен това езикът им е ужасен
дори предпочитам да слушам как немците ми грачат

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
дрехите са ОК, но рекламите им винаги са будели ... противоречиви коментари. Аз им се чудех в началото, но сега ги игнорирам. Разбирам посланието - всички цветове - обединявайте се...обичайте се, съществувайте... ала... Мисля, че има няколко забрани в западни страни на реклами на Бенетон.latrevw написа:гледайте сега в тази тема как опорочихте кампанията на Бенетон
и що не им харесвате дрехите бе, супер са си
Както и да е - явно някои ги харесват. Каквито и да са - наистина са по-различни от останалите.
Интересно е - както вида реклама, така и плужеската реакция тук-там...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
така ли? не знаех, и защоELBI написа: Мисля, че има няколко забрани в западни страни на реклами на Бенетон.
на мен много ми харесва колко са последователни в рекламите си, харесва ми и посланието.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мисля, че още преди години църквата/Ватикана имаха някакви търкания с тях, но не си спомням много какво точно бешеlatrevw написа:така ли? не знаех, и защоELBI написа: Мисля, че има няколко забрани в западни страни на реклами на Бенетон.
на мен много ми харесва колко са последователни в рекламите си, харесва ми и посланието.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така е, ама това е защото рекламата не е като оная работа:lol::lol:Звеневия написа:не е само Ватикана - гей движения, феминистки, разни организации за защита на деца, на животни, духовни движения...
А най-вече огъня май се подклажда от конкуренти, които не могат да си простят, че не са стъпили на тая плочка.

не взимам страна - истина е, че да гледаш бебе в кръв не е най-приятната гледка. А за католици - целуващи се монахини...все пак Ватиканът не прави свещенна война, нито пък католици избиват хорица на Бенатон заради това.latrevw написа:звучи ми лицемерноELBI написа:непристойни, обиждащи (offending) и прекалено шокиращи...
не помня детайли, но това бе в общи линии.
Лицемерие има навсякъде. Истина е, че някои реклами на Бенатон съдържат и доста по-нелицеприятни картинки... Както казах и по-рано - аз ги игнорирам повечето - забелязвам, но отминавам.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
мисля, че си прав - първите движения са доста... вероятно има и конкуренти - не знам, но големите фирми - когато и както могат си правят мръсотии един на друг. Така твърдят и Майкрософт, между другото, като ги глобяват и съдят - всяка страна/фирма/движение/религия си има правилната за себе си позиция.Звеневия написа:не е само Ватикана - гей движения, феминистки, разни организации за защита на деца, на животни, духовни движения...
А най-вече огъня май се подклажда от конкуренти, които не могат да си простят, че не са стъпили на тая плочка.
- Глас в пустиня
ОК - но като продължаваш с обобщенията, вероятността да сгрешиш е голяма!Dark Angel написа:
примери съвсем не искам да давам щото веднага бих излязла от анонимност
1% кофти хора в 6,5 милионна България не е равно на 1% кофти хора в Англия, Германия или където и да е. Всъщност, ако гледаш ТВ(знам че нямаш:winkw:) ще видиш че скандали трещят тъкмо в сърцето на Европа, в страни давани за пример като толерантни с най-мръсна и почти средновековна експлоатация на икономически емигранти.
В подкрепа на мойте твърдения ще ти приведа и примери, а не общи приказки от рода на ЕЖК - първото издание на "Танцувай с мен" - печели някакъв Метин след усилено гласуване на зрителите чрез есемеси. МИ - доста напред се движи Шанел Еркин, пак с помощта на зрителите. Сървайвър и Ахмед Шуганов...мога да продължавам с примери, където определящ е гласъ точно на тиая обикновенни "тъпи" българи.
Междудругото, започвам да си мисля, че точно тия дето най-много претендират за широкоскроени и космолити, плюят най-много по народа си - сигурно им е необходим много тъмен фон на който да изпъкнат.