Фантастика или реалност?
- сър Айвънхоу
Фантастика или реалност?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Фантастика или реалност?
Някой бе казал - дай ми лост и опорна точка...Марвин написа:Интересни проекти в Милано!
- Piqndurnik
Не просто това. Ако беше само това, халал да му е. Но нали черпи от ресурсите на общата ни планета, за да направи и натрупа каквото и да било.Piqndurnik написа:Напротив. Прави го по-добър, но за себе си.vyara написа: Да направи някой пари, не означава, че прави света по-добър...
Е, затова пък ще има още една витруална измислица да се радват и баламосват хората, че прогресират.
- Piqndurnik
Има потребление, има и разхищение. Аз съм против разхищението. То е ясно, че другото не може да се спре, каквото и да ми се иска на мене.Звеневия написа:ТИ данси у гринЪграс вече!
Ае, спри я малко тая трева.![]()
Що така рязко не си изключиш и компа, че черпи от енергията планетарна?
А и по-скоро ми стана интересно какво толкова се кефите, не че аз искам да си пробутвам идеологиите.
Може да засади гора някъде и да спре разширяването на пустинята, да речем. Или нещо друго трайно и полезно в противовес на огромното разхищение в момента.Piqndurnik написа:А би ли било по-добре да ги раздаде на гладуващите в Африка? Нали просто ще ги изядат и ще продължат да гладуват. Най-много да се поразмножат допълнително.
Наистина ли не схващаш какво имам предвид. А казват, че в Германия били с много зряло самосъзнание по отношение на оклната среда и т.н.
ами не мой така, може и да стане по-добър като даде на хората (или на някои от тях) положителни емоции, това малко ли е. интересен е проекта според мен, а и такова е времето, няма връщане назад към природата и никога няма да има равенство, така че по-добре в иновации да се инвестира, в развитие на въображението.vyara написа:От това светът няма да стане по-добър. Пари на вятъра.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Фантастика или реалност?
Някои от идеите ми допадат, други не чак дотам, като тази например да звучи Вагнер когато има голямо сборище на хора. Мисля, че трябва да е обратно. Някаква по-успокояваща музика по време на блъсканици и тълпи от хораМарвин написа:Интересни проекти в Милано!
Достатъчно е изнервящо движението на голям брой тела и шума, който произвеждат

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Второто, разбира се. А не е ли по-хубаво хората да живеят добре в реалността. Накрая сигурно ще живеем като във фантастичните филми - една оглозгана пустиня и хората набутани в климатизирано съоръжение, последен писък на технологиите.Звеневия написа:Това, че се разбираме, не означава, уви, че можем да влияем.vyara написа:Но ме разбираш нали?
А за Милано- там са направили всичко възможно 22 век да дойде по-рано - ти това ли осъждаш или факта, че за тази цел ще трябва нов генератор в някоя електростанция?
Това прогрес ли е?
Но ние обичаме удобствата и рядко виждаме по-далеч, какво да се прави.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
http://dnes.dir.bg/2008/04/22/news2920883.htmllatrevw написа:ние сме консуматори, това си е природаvyara написа:Не знам. Но ме разбираш нали?Капинчо написа:Това как ще го отсъдиш?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Сетете се за торбичките!frisky lioness написа:http://dnes.dir.bg/2008/04/22/news2920883.html
Аз не искам току шамари!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мене ме кефятЗвеневия написа:21 инча - баси стандартОELBI написа:ЛДЖ забравяш...
И тия два цвята...
и по-специално черно-бялото
имах едни обувки (ама май ги изхвърлих:blink::?) в стил ужилването-30-години САЩ-сухия режим
Много щеше да им ходи тая колица:winkw:
Жалко, че съм ги изхвърлила

разбирам, не съм против, но винаги едно е за сметка на друго, за съжаление, вече се прави много за опазването на природата, сега са една трета, но постепенно ще стават повече, трябва време - знам, че го нямаме, но човек винаги се стреми към повече, към невъзможните неща и не може да спреfrisky lioness написа: http://dnes.dir.bg/2008/04/22/news2920883.html
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали нашите баш управници в най-скоро време ще гласуват да ги махамеЗвеневия написа:Сетете се за торбичките!frisky lioness написа:http://dnes.dir.bg/2008/04/22/news2920883.html
Аз не искам току шамари!
Ти у Пловдив най-много да ядеш шамари за облекчаване на непредвидени за тази цел места:blum::winkw:

-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще предложа да предвидят на следващото заседание на градския съвет:-):winkw:Звеневия написа:Винаги, когато има предвидени - ги предпочитам!frisky lioness написа:непредвидени за тази цел места:blum::winkw: