и аз съвсем същото си мислех...Quid написа:тва е любовЗвеневия написа:То и по средата е имАло, ама се е продала за..( колко там бяха нулите)Quid написа:хич даже:rotfl24:ELBI написа:че първата и да не е била лоша?Quid написа: последната и фото сесия не беше лоша
...представяте ли си го дядката точи сенилни лиги...
от пръв поглед
от оная изпепеляващата
аре са:winkw::-)
Най-важното за жените...а казват, че били претенциозни...не!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
сега, Ана Никол Смит е еднаELBI написа: читав коментар
иначе не е само в приказките - Ана Никол Смит си беше съвсем реален пример...
може би милионерите са си направили уговорка и той се е "прежалил"
иначе как ще разчитат всичкото това милионер по планетата на постоянен свеж приток на млади, руси, красиви, с големи очи девойки????
трябва да има по една "Пепеляшк" на всеки "х" години иначе легендите и народното творчество е мъртво
моментDark Angel написа:сега, Ана Никол Смит е еднаELBI написа: читав коментар
иначе не е само в приказките - Ана Никол Смит си беше съвсем реален пример...
може би милионерите са си направили уговорка и той се е "прежалил"
иначе как ще разчитат всичкото това милионер по планетата на постоянен свеж приток на млади, руси, красиви, с големи очи девойки????
трябва да има по една "Пепеляшк" на всеки "х" години иначе легендите и народното творчество е мъртво
принцесата е само една
онази на монако която загина в катастрофа
и свинара е един който става цар:winkw:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ка ще е живМнемозина написа:Абе той жив ли е още?Quid написа:ми любов е
не може да е нищооооооо друго
като два бели гълъба бяха:winkw:
И как му беше името?
онази го умори от чукане
- Dark Angel
Хауърд Маршал - умира 12 години преди нея...Мнемозина написа:Абе той жив ли е още?Quid написа:ми любов е
И как му беше името?
Последно промяна от ELBI на 22.04.08, 16:46, променено общо 1 път.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
дай Боже всекимуQuid написа:ка ще е живМнемозина написа:Абе той жив ли е още?Quid написа:ми любов е
И как му беше името?
онази го умори от чукане
Благодаря.ELBI написа:Хауърд Маршал - умира 12 години преди нея...Мнемозина написа:Абе той жив ли е още?Quid написа:ми любов е
И как му беше името?
Тоя сюжет ми се губи абсолютно напълно.
Даже не знаех, че е починала и тя.
Срам.
Млъквам.
Panta rhei...
гледах миналата година (ама не помня къде) филм за нея и Маршал (когато тя умря) и ... приказката за пепеляшка/квотоетам, та от там ...Мнемозина написа:Благодаря.ELBI написа:Хауърд Маршал - умира 12 години преди нея...Мнемозина написа:Абе той жив ли е още?Quid написа:ми любов е
И как му беше името?
Срам.
Млъквам.
спокоМнемозина написа:Благодаря.ELBI написа:Хауърд Маршал - умира 12 години преди нея...Мнемозина написа:Абе той жив ли е още?Quid написа:ми любов е
И как му беше името?
Срам.
Млъквам.
всички ще умреме:winkw:
Не бе, може например да прави свирки за милиони, или нещо друго, знам ли и аз какво?!ELBI написа:демек - ако търсиш милион, милион и нещо, трябва и ти да имаш толкова в банковата сметка:rotfl24::rotfl24::rotfl24:4avdar4e написа:Нищо не разбрахАмаранта написа: Най-общо казано - който има високи изисквания към другия, предполага се, предлага нещо аналогично в замяна. Другия случай - ниски изисквания към другите/ниски към себе си. Мда. Трябва да има съпоставка по някакъв обективен критерий.
П.П. Ама ти не ми се впечатлявай, аз тия дни май съм си постоянно в неразбиращо състояние
което ме подсеща за оня виц, дето един отишъл и му направили свирка за 20 000 $, а той - "Абе, каквато си талантлива, защо не правиш и нормален секс - ще изкарваш маса пари", а отговорът "Е, ако имах биологичната възможност да правя, хич нямаше да се занимавам със свирки"Амаранта написа:...
Не бе, може например да прави свирки за милиони, или нещо друго, знам ли и аз какво?!