Добре че нямам време
- Пипилота Шантиклер
Добре че нямам време
ни за четене, ни за писане
сама съм тази вечер, поразходих се из нета и се сдухах
някой хора трябва непрекъснато да са заети, за да не мислят за глупости - няма начин да не намерят повод за самосъжаление!
стигнах границата на градивната депресия и съм почти 90 кила
чудя се, има ли друг начин да се мотивирам да ги сваля, освен да се влюбя?
хормоналната центровка с фитнеси-митнеси е за мотивирани по природа
гадно ми е да съм грозна, ама и хубава да стана пак нищо съществено няма да се промени
ще заместя удоволствието от яденето с удоволствието че успявам
тинтири-минтири
а старата истина гласи - като не можеш да си хванеш ново гадже, смени работата
вече втора година се каня, не е назрял момента, чакам и ми е скучно
някой хора трябва непрекъснато да са заети, за да не мислят за глупости - няма начин да не намерят повод за самосъжаление!
гадно ми е да съм грозна, ама и хубава да стана пак нищо съществено няма да се промени
тинтири-минтири
Re: Добре че нямам време
И аз съм почти 90 кила...Пипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
П.П. Оф, тва е сериозна тема и сигурно ти е чоглаво, ама на мен ми е едно лигаво....Соири за спама. Той поне тук не е забранен.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

И аз съм почти 90 кила...
[/quote]
слава Богу ,че не сте решили да сте 30-40...че нема нивга да се сместя в условията!
слава Богу ,че не сте решили да сте 30-40...че нема нивга да се сместя в условията!
Те го те новото гадже![unknown] написа:И аз съм почти 90 кила...Пипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
Виж кво...щом е под 150- не е за мен...leonsio написа:
Те го те новото гадже!
Последно промяна от Ън на 22.04.08, 21:10, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Защо не го направиш само заради себе си? Какво хубаво нещо си направила за себе си и по-конкретно за тялото си напоследък? Аз така се самомотивирах с цигаритеПипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
Успех!!!!
Глей ся, кво мога аз да ти предложа.. Имаме едно бебе, дето вече е много щъкливо. Пък и горкото има гадни родители дето го водят редичко на разходка:shy: Начи, идваш привечер на НДК, ние те заливаме с куп глупости (и бира или друго по желание
), ти разхождаш бебето. То скоро и ще проходи, така че... Кеф ти фитнес, кеф ти компания и приятели, кеф ти измъкване от депресията.. 
Което трябва, се случва когато трябва.Пипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
Ако наистина си стигнала границата, ще тръгнеш обратно, без даже и да усетиш как и защо.
Едно отслабване може и да е началото.
Panta rhei...
Попитали радио Ереван как може да отслабне една 110 килограмова жена.Мнемозина написа:Което трябва, се случва когато трябва.Пипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
Ако наистина си стигнала границата, ще тръгнеш обратно, без даже и да усетиш как и защо.
Едно отслабване може и да е началото.
"Да върти обръч!" - бил отговорът.
А ако не може да се напъха в обръча?
В тоя момент се намесило радио Истанбул: - Ей, я да не разваляте хубавата жена!
(брадат, ама съвсем като за случая - човек трябва да си тежи на мястото!
- Пипилота Шантиклер
4avdar4e написа:Глей ся, кво мога аз да ти предложа.. Имаме едно бебе, дето вече е много щъкливо. Пък и горкото има гадни родители дето го водят редичко на разходка:shy: Начи, идваш привечер на НДК, ние те заливаме с куп глупости (и бира или друго по желание), ти разхождаш бебето. То скоро и ще проходи, така че... Кеф ти фитнес, кеф ти компания и приятели, кеф ти измъкване от депресията..
хахаха ти уцели десятката - твърдо държах 50 кила с двата терминатора на глава:)
все сънувам едни бебета-внучета напоследък - голям смях
дъщерята си има гадже от класа и такива са мили, а ний само за тъпото учене и говорим
така ми се ще да е разумна, да не допуска мъжете да са доминанта в живота и
макар че тя си е супер и въобще не прилича на мен
пък и аз така ще се радвам да гледам децата
разбирам малко от мениджмънт и администрация и някво дребно бизнесче не е проблем да спретна
- Пипилота Шантиклер
vyara написа:Защо не го направиш само заради себе си? Какво хубаво нещо си направила за себе си и по-конкретно за тялото си напоследък? Аз така се самомотивирах с цигаритеПипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
вече втора година се каня, не е назрял момента, чакам и ми е скучноКазах си, че нищо хубаво не правя, а пък заслужавам, мамка му. Що си тровя единствения организъм, който вярно ми служи. И ти така си кажи. Щото то хубаво да се влюбиш, ами като ти мине? Пък и я се влюбиш, я не, то не става току така.
Успех!!!!
- Пипилота Шантиклер
Добре, де, тва е вярно, ама аз все още не знам как ставаАмаранта написа:Намери си нещо, което те ентусиазира.
П.П. Не, щото ми липсва ентусиазъм, а щото не знам как, когато ти е кофти да го направиш. Мюнхаузен е само един и само той може да се хване за косата и да измъкне и коня си барабар със себе си
Ами да, особено ако се чувства добре така.leonsio написа:
Попитали радио Ереван как може да отслабне една 110 килограмова жена.
"Да върти обръч!" - бил отговорът.
А ако не може да се напъха в обръча?
В тоя момент се намесило радио Истанбул: - Ей, я да не разваляте хубавата жена!
(брадат, ама съвсем като за случая - човек трябва да си тежи на мястото!)
Panta rhei...
ти си лесен, след ВД ше бъдеш 66П.П. Оф, тва е сериозна тема и сигурно ти е чоглаво, ама на мен ми е едно лигаво....Соири за спама. Той поне тук не е забранен.
или 69:rotfl24
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ей, я да се фана за тебМнемозина написа: Ами да, особено ако се чувства добре така.
От снощи се чудя, ама не исках да пускам нова тема. Една моя дружка ми препоръча "Дяволът носи Прада", книгата всъщност, ама и филма ставал заради оная гигантска Глен Клоуз.. И аз, по най-малкото съпротивление, снощи, зверски уморена, го гледах..
Страшно е важно да се чувстваш добре в собствената си кожа, но това е съпроводено с куп външни влияния. Или поне трябва още някой да те харесва
По-интересното е, че дори и Мюнхаузен се оставя да потъне, понякога.4avdar4e написа:
Добре, де, тва е вярно, ама аз все още не знам как става
П.П. Не, щото ми липсва ентусиазъм, а щото не знам как, когато ти е кофти да го направиш. Мюнхаузен е само един и само той може да се хване за косата и да измъкне и коня си барабар със себе си
Може пък това да е ключът.
Ами хората са различни.4avdar4e написа:Ей, я да се фана за тебМнемозина написа: Ами да, особено ако се чувства добре така.
От снощи се чудя, ама не исках да пускам нова тема. Една моя дружка ми препоръча "Дяволът носи Прада", книгата всъщност, ама и филма ставал заради оная гигантска Глен Клоуз.. И аз, по най-малкото съпротивление, снощи, зверски уморена, го гледах..
Страшно е важно да се чувстваш добре в собствената си кожа, но това е съпроводено с куп външни влияния. Или поне трябва още някой да те харесва
Има и такива, които сами си се харесват и това им е напълно достатъчно.
А може би пък всичко е на периоди.
Не знам, аз също сигурно не съм съвсем независима, обаче... предпочитам това, което ми харесват, да не е външно - щото е много променливо.
Абе ти всъщност от какво се оплакваш?
Panta rhei...
Аз, да се оплаквам??? Няма такова нещоМнемозина написа: Не знам, аз също сигурно не съм съвсем независима, обаче... предпочитам това, което ми харесват, да не е външно - щото е много променливо.
Абе ти всъщност от какво се оплакваш?
Най-жестоко е, когато външно отговаряш на всички критерии за ... нещо си, а вътре нема никой
П.П. Аз всъщност друго исках да кажа на Шантиклер
Ъъъ... жестоко за кого? Щот ей сега ще дойде Куида и ще ни обЯсни за сгодните женици.4avdar4e написа:Аз, да се оплаквам??? Няма такова нещоМнемозина написа: Не знам, аз също сигурно не съм съвсем независима, обаче... предпочитам това, което ми харесват, да не е външно - щото е много променливо.
Абе ти всъщност от какво се оплакваш?![]()
Най-жестоко е, когато външно отговаряш на всички критерии за ... нещо си, а вътре нема никой
П.П. Аз всъщност друго исках да кажа на ШантиклерГоворим си една вечер със Звездичко и той изтърсва: След като роди Ф., след няколко месеца беше гадже убиец.. Малей, като се врътнах, като се разлютих, все едно аз съм мАкедонка, а той... ме гледа тъпо и не разбира къде е сгафил.. Пък аз толку бясна, че не мога да обясня като хората..
Като ми спадна пяната от устата, се разбра, че той всъщност нищо лошо не е имал на умисъл, но аз, поради мои лични комплекси, че съм една матрона, съм го разбрала погрешно
Капиши??
Очите, очите са важни
Ами аз затова писах, че едно отслабване може да бъде не цел, а средство, и има смисъл само ако човек ще се чувства по-добре. Иначе е излишно.
Panta rhei...
За околните, разбира се, за комплексарите като мен.. Що те играят в Стани богат, а аз не, било то и благотворително, а?? Умрях от яд тая вечерМнемозина написа: Ъъъ... жестоко за кого? Щот ей сега ще дойде Куида и ще ни обЯсни за сгодните женици.
П.П. Съществуват посоки, но няма път.. Не за мен, просто е струпване на чужди емоции. Превърнала съм се в сметище, преработващо отпадъците, и произвеждащо електричество
П.П.1. Това последното не е за теб, чакай че се усетих да не би да го приемеш лично:shy: Неее, други хора са ми в главата..
Аааа, не може ли да си поставя за цел да отслабна,Мнемозина написа:
....
Ами аз затова писах, че едно отслабване може да бъде не цел, а средство, и има смисъл само ако човек ще се чувства по-добре. Иначе е излишно.
за да се почувствам по-добре?:blum: Защото по-малкото килограми са си по-малко килограми, така и така ги разнасяш насам - натам.
"Няма път, но трябва да се върви".4avdar4e написа:За околните, разбира се, за комплексарите като мен.. Що те играят в Стани богат, а аз не, било то и благотворително, а?? Умрях от яд тая вечерМнемозина написа: Ъъъ... жестоко за кого? Щот ей сега ще дойде Куида и ще ни обЯсни за сгодните женици.
П.П. Съществуват посоки, но няма път.. Не за мен, просто е струпване на чужди емоции. Превърнала съм се в сметище, преработващо отпадъците, и произвеждащо електричество:rotfl24:
П.П.1. Това последното не е за теб, чакай че се усетих да не би да го приемеш лично:shy: Неее, други хора са ми в главата..
В момента изобщо не съм в състояние да приема лично каквото и да било.
Panta rhei...
Ако ми искаш разрешение, давам ти го.Амаранта написа:Аааа, не може ли да си поставя за цел да отслабна,Мнемозина написа:
....
за да се почувствам по-добре?:blum: Защото по-малкото килограми са си по-малко килограми, така и така ги разнасяш насам - натам.
Естествено, че понякога се налага да превърнеш средството в цел. И после целта в средство.
Това ми напомня нещо, ама какво беше.... а, да, да претворим делата в решения.
Panta rhei...
Идея си нямам кого цитираш, но ... да, трябва. Такива сме си човеците. Спъваме се все в едни и същи камъни, борим се все с едни и същи дзверове, а в моментите на щастие и успокоение забравяме, че ги има.. Камъните и дзверовете. Но когато дойде мрак и тъга те всичките ни се нахвърлят, това са чакали, да сме слаби за миг. И са готови да ни унищожат. А най-страшното е, че тва са си нашите камъни и дзверове. И се започва един диалогМнемозина написа: "Няма път, но трябва да се върви".
В момента изобщо не съм в състояние да приема лично каквото и да било.
П.П. Ако не беше едно 6-то зъбче, което трудно избива, цялото тва филосовстване нямаше да го има...
- сър Айвънхоу
Аз съм свободен, чаровен мъж. Идеален, за да се влюбиш в мен. А и съм готов да го направиш!Пипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
И си си много добре!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
колата също е важна - да е с по-дълга гаранция4avdar4e написа:...Капиши??Очите, очите са важни
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Нещо подобно и аз изпитвам на моменти.4avdar4e написа:
П.П. Съществуват посоки, но няма път.. Не за мен, просто е струпване на чужди емоции. Превърнала съм се в сметище, преработващо отпадъците, и произвеждащо електричество:rotfl24:
Но трябва да има такива преобразуватели. Щото някои само отпадъци правят...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може би просто трябва да решиш.
Казваш край испираш да ядеш, например:-)
или отказваш хляба и тестата
или алкохола
или нещо друго, което мислиш, че влияе неблаготворно в/у килограмите
Можеш като за начало да почнеш с пост в сряда и петък
Не ти предлагам спорт и движение, което си е НАЙ за предпочитане, по простата причина, че аз не съм му фен
иначе бих си билдвала бодито в някоя зала, ако имах компания:winkw:
Жалко, че не си ми по-наблизо, можеше и да се навием
Но в крайна сметка е важно човек да се харесва и приема такъв, какъвто е и да се чувства добре в тялото си
иначе става кофти:(
и ако ще диетираш е много по-лесно в компания, с някой, който да споделя тази несгода от глада с теб:winkw:
Казваш край испираш да ядеш, например:-)
или отказваш хляба и тестата
или алкохола
или нещо друго, което мислиш, че влияе неблаготворно в/у килограмите
Можеш като за начало да почнеш с пост в сряда и петък
Не ти предлагам спорт и движение, което си е НАЙ за предпочитане, по простата причина, че аз не съм му фен
иначе бих си билдвала бодито в някоя зала, ако имах компания:winkw:
Жалко, че не си ми по-наблизо, можеше и да се навием
Но в крайна сметка е важно човек да се харесва и приема такъв, какъвто е и да се чувства добре в тялото си
и ако ще диетираш е много по-лесно в компания, с някой, който да споделя тази несгода от глада с теб:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Това е най-важното. Като почнеш да мислиш хубави неща за тялото си, в него настъпват хубави процеси, т.е. и на разхубавяване. Много е важно какво мислиш и си казваш. Ти си правиш магия дори с една проста реплика против себе си. Не ти трябва така да се подценяваш. И ако няма кой да ти го повтаря и казва, казвай си го ти или поне не си казвай лоши работи. Вие ми се смеете като казвам, че трябва да се обича всяка част от себе си, но си е така.frisky lioness написа:
ПП Фриски, това не е към теб, а към Пипилота.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Разбрах:winkw:vyara написа:Това е най-важното. Като почнеш да мислиш хубави неща за тялото си, в него настъпват хубави процеси, т.е. и на разхубавяване. Много е важно какво мислиш и си казваш. Ти си правиш магия дори с една проста реплика против себе си. Не ти трябва така да се подценяваш. И ако няма кой да ти го повтаря и казва, казвай си го ти или поне не си казвай лоши работи. Вие ми се смеете като казвам, че трябва да се обича всяка част от себе си, но си е така.frisky lioness написа:
ПП Фриски, това не е към теб, а към Пипилота.
Подкрепям те напълно
Автотренинга е страхотен и дава резултати
за тези, които го могат
Аз как мислиш че извайвам божественото си тяло? А?
с дюнери и баници:lol::lol::lol:
и вечер салата с ракия:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
има много начини... може да комбинираш отслабване + нова работаПипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
тинтири-минтири
успех - пък и гледам, имаш неустоими самопредложения за гаджосване... the choice is yours ;)
аз пък нямам никакви проблеми от това, че не съм така далеч от 90-те кила... е - вярно, че имам и доста сантиметри
Последно промяна от ELBI на 23.04.08, 09:20, променено общо 1 път.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
забрави секса и другите процедуриfrisky lioness написа:Аз как мислиш че извайвам божественото си тяло? А?
...
и вечер салата с ракия:lol::lol::lol:
- snowprincess
не е тинтири-минтири, започни да решаваш проблемите си един по един, тогава няма да има нужда да си доставяш удоволствие само от храната
килограмите са следствие, а не причината да се чувстваш нещастна

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Къф секс, беELBI написа:забрави секса и другите процедуриfrisky lioness написа:Аз как мислиш че извайвам божественото си тяло? А?
...
и вечер салата с ракия:lol::lol::lol::rotfl24::rotfl24:
аз съм дърта

- Пипилота Шантиклер
- Пипилота Шантиклер
хм,струва ми се малко избързваш и се доверяваш прекалено на писаното словоsnowprincess написа:не е тинтири-минтири, започни да решаваш проблемите си един по един, тогава няма да има нужда да си доставяш удоволствие само от храната
ако мислех за себе си като нещастна наистина щеше да има ппроблем
а аз като имам проблем го решавам (то това ми е и работата общо взето - проблеми да решавам)
чувствам се отвере на време нещастна, а и много обичам мелодраматичните неща и ми е готино да се поглезя и да влизам в тази кожа периодично
скучно е да си железен и в нета
- snowprincess
не е само, щото го има в книжките, пиша ти от собствен опитПипилота Шантиклер написа:
хм,струва ми се малко избързваш и се доверяваш прекалено на писаното слово
ако мислех за себе си като нещастна наистина щеше да има ппроблем
а аз като имам проблем го решавам (то това ми е и работата общо взето - проблеми да решавам)
чувствам се отвере на време нещастна, а и много обичам мелодраматичните неща и ми е готино да се поглезя и да влизам в тази кожа периодично
скучно е да си железен и в нета
важно е пред себе си какво ще признаеш, не тук
яденето на въглехидрати успокоява човек, когато е нервен
когато съм в депресия качвам по 20кг., после решавам какво ме е тормозило, измислям начин, по който да се справя и килограмите тръгват надолу
а да не ти говоря за двата пъти, в които бях бременна (бях нещастна по време и след това дълго ме държа), тогава направо се търкалях, щото наддадох с 40кг.
(хубу, че вече приключих с ражданията, отчетох се пред държавата)

-
Дядо Капинчо