Пипилота Шантиклер написа:leonsio написа:Пипилота Шантиклер написа:leonsio написа:esti написа:frisky lioness написа:
Ей сега ще дойде ести и всичко шти обЯсни:-):winkw:
Тя е с опит
Ето, обяснявам.
Булката трябва да се събере с младоженика, когато вече са минали поне 3-4 дни от началото на рзгонването (или еструс - да не кажете, че не знам такива думички и говоря, като простачка), желателно е на нейна територия.
Оставяте ги на спокойствие - те си знаят работа.
Хубаво е все пак да се уверите, че са се харесали и младоженика е покрил (не се хилете и това е термин - копулация демек) булката.
Ако тя по някое време се обърне със злобен поглед, мяукане и ръмжене и се опита с маникюра си да извади очите на годеника, прогонвайки го от гърба си - работата е станала значи.
Но не го изпращайте да си ходи - нека преспи поне една нощ у вас. Не, че ще спят, ама...
Така.
Бременността е около два месеца, като еструса не отшумява веднага след оплождането, не се тревожете и не се съмнявайте в плодовитостта на гадините.
Храната е важна - има специална (по-калорична) за бременни котки. И витамини.
За раждането да пиша ли?:blink:
Мдааа, то и аз одеве викам да ходим да покриваме едни храсти и стопанката им, ама така и не разбрах ще ходим или не...
хахха леонсио сега ако не ме мързеше щях да се регистирарам изаура и да си гукаме
готина идея:lol:
Тутакси се регвам като гусин Нилсен! (Лесли)
Можеше и като Коня, ама пуста скромност...
тц! объркал си адресата!
нилсън (лесли) без търсачка нямам идея кой е, пък камо ли Коня
опс! имаше едно време в училище един вальо коня от на брат ми випуска дето стана илюзионист
да не си ти?!

Аааа, магьосници! Педерасти!
А едно време какви педерасти имашееее... МАГЬОСНИЦИ!
Ми г-н Нилсен е на Пипи (Пипилота) маймунката. А Лесли Нилсен е велик артист

Конят пак е от антуража на Пипи, но едно дето си няма име, а друго, че си има някъв си там срамно и неприлично конски атрибут, което ме отказа да се именувам така.
Всичко беше по повод регистрирането на нови никове (дълго стана и оплетено, но другояче и не би могло

)