МЪЖжжж написа:Аз съм расист!

Ма т`ва си е моята позиция и дали ви харесва или не...няма да я промени.
Паразитизма не ме кефи /гледам си у моята държава де../... Оня другия расизъм не мога да го преценя щот ми е далечен, но ако е същия го подкрепям.
А то си е всеизвестно, че най-шибаното е да си бял, хетеросексуален и моногамен мъж у БГ..

Де да знам аз какъв трябва да съм . Расист, ама без да ги мразя другите раси. Има си обусловени разлики, защо трябва да си затваряме очите. Расите са различни, не са еднакви има нужда, значи и от расистка теория.
Циганите паразитират и е трудно да ги оправдаваш в България, но пък е ясно че ако днес се родиш във факултето, просто нямаш избор. Има нужда от програми за асимилация или там как се казва, и то за десетилетия напред. Та да излеземе от тая спирала. Ако помниш миналата година имаше цигански бунтове в Красна поляна. Имаше и ВМРОвци и скинове готови за бой в името на родината. Мен, от тях повече ме е страх. Сигурно текат подготовки сега, какво ще става това лято, ако циганите пак хванат брадвите.
Мисля, че с мразене няма да се оправи работата. Има си нужда от бач- няколко скучни комисии със скучни хора трябва, без бомбастични идеи да бачкат десет години и може и да влезем заедно българи и цигани през, примерно, 2050 година в 21 век.
50 години закъснение. Не са много.
Негрите, виетнамците и другите въобще не ме занимават- равни са ми. Смешни вицове стават за тях.