Няма нужда от разболяващи разтвори.endrofini написа:
От разболяващите разтвори може би няма никакъв смисъл, та то останало ли е нещо от тях?
Достатъчни са мислите на околните и най-вече нашите собствени
съкровище, нисък праг означава повишена чувствителност, висок праг - намалена чувствителностELBI написа:въздейства - винаги. Ала много слабо :)
забравих да кажа, че има дебили (хора с висок праг на въздействие - да не кажеш, че не знам термини), над които не въздейства

Ти само така си мислиш:blum::winkw:esti написа:Значи аз съм дебил.ELBI написа:въздейства - винаги. Ала много слабо :)
забравих да кажа, че има дебили (хора с висок праг на въздействие - да не кажеш, че не знам термини), над които не въздейства

Именно за философията говорех. В тоя филм са открили топлата вода, колелото и Америка наведнъж! И всичко така е направено, че ти иде да повръщаш!frisky lioness написа:Ако го възприемаш като "филм" нищо чудно да ти изглежда тъп
Тук става дума за философия, начин на мислене, сходен, да не кажа и един и същ с това, за което се говори във филма за водата
Последователите на йога отлично знаят следното:frisky lioness написа:Достатъчни са мислите на околните и най-вече нашите собствени
Тези филми са направени за масова публика, а не за такива, които са чели, знаят или се интересуват от квантова физика и подобни.Марвин написа: някои други нещица по квантова механика, ще разбере много повече истински неща от тъпите филми, именовани със смешни имена, като "Тайната" или подобни простотии...

Марвин написа: Последователите на йога отлично знаят следното:
Човек се разболява заради три неща:
1. Неправилно дишане.
2. Неправилно хранене.
3. Неправилно мислене.
Всичко друго са бошлаф истории, разказвани край лагерния огън, за да се плашат момичетата...
извинявай но се изказваш доста неподготвен.Марвин написа:Именно за философията говорех. В тоя филм са открили топлата вода, колелото и Америка наведнъж! И всичко така е направено, че ти иде да повръщаш!frisky lioness написа:Ако го възприемаш като "филм" нищо чудно да ти изглежда тъп
Тук става дума за философия, начин на мислене, сходен, да не кажа и един и същ с това, за което се говори във филма за водата
Крали са от източните философии с пълни шепи, мислейки, че ще го гледат само и единствено тъпите хамериканци!
Същото се отнася и за водата. Както и за всеки атом от всяко едно вещество.
Само дето всички плещят едни простотии, дето свят да ти се завие.
Ако човек прочете Стивън Хокинг и някои други нещица по квантова механика, ще разбере много повече истински неща от тъпите филми, именовани със смешни имена, като "Тайната" или подобни простотии...
Напълно те подрепям!Quid написа:от едната страна е окултното и мистиката от друга страна е науката.
и в повечето случаи нещата се пресичат и преплитат.
не само водата има памет.
един русняк /академик / посвещава целият си живот в това да докаже че предметите имат памет.
не завършва обаче докрай тва негово начинание.
но има постигнати резултати.
Мдааам... ама филма е пълен и с безсмислени простотии, откровени лъжи и измислици.frisky lioness написа: Тези филми са направени за масова публика, а не за такива, които са чели, знаят или се интересуват от квантова физика и подобни.
Правени са за хора, които още не са открили самички "истината". Понякога ги гледат и такива, които си казват "Ха, тия пък откриха "топлата вода". Аз това откога си го знам", но пък ти става интересно да видиш, че и други са достигнали до изовдитв, до които и ти, но много преди тях
Пише, където трябва. Цитирах ти откъде съм взел "идеята".endrofini написа:
И къде го пише кое е правилно и кое неправилно?
Няма правилни и погрешни неща
Просто следствията от направения избор са различни
Е, аз много често съм неподготвен.Quid написа:извинявай но се изказваш доста неподготвен.
дори един тъп филм е добър повод човек да се поинтересува за тва и онова:-)
Мдааам... не помня кого ще перефразирам:Quid написа:естествено че и аз приемам тва че едно 90% а и повече от нещата за които става дума са крайно некомпетентни в различните писания .....
и все пак има нещо или неща които са доста интересни
примери бол
дори в детските приказки има мистика която частично науката обяснява
Що ли си мисля, че не искаш точно АЗ да ти я обяснявам?frisky lioness написа:А кое/коя Е истаната?Марвин написа:Твърде малко е истината там.
обикновенно като съм учтив погрешно ме разбират:-)Марвин написа:Е, аз много често съм неподготвен.Quid написа:извинявай но се изказваш доста неподготвен.
А си казах мнението. Не може ли вече човек да си каже мнението?
Знам! Това ми е проблем. Опитвам се да го решавам, но явно не винаги успешно!Quid написа:много си категоричен в мнението
за тва става дума
Точно в момента не искам никой да ми обяснява.Марвин написа:Що ли си мисля, че не искаш точно АЗ да ти я обяснявам?frisky lioness написа:А кое/коя Е истаната?Марвин написа:Твърде малко е истината там.

А за мен извинения няма ли, аМарвин написа:Знам! Това ми е проблем. Опитвам се да го решавам, но явно не винаги успешно!Quid написа:много си категоричен в мнението
за тва става дума
Извиянвам се, ако с нещо съм те засегнал.

ОК! Ще ти подхвърля само една тема за размисъл:frisky lioness написа:Точно в момента не искам никой да ми обяснява.
Просто пистам
Ти каза, че еди си кое си не било истина, та....затова
frisky lioness написа:А за мен извинения няма ли, аМарвин написа:Знам! Това ми е проблем. Опитвам се да го решавам, но явно не винаги успешно!Quid написа:много си категоричен в мнението
за тва става дума
Извиянвам се, ако с нещо съм те засегнал.
Няма флопи, щото е модерна и ползва само флашки и други модерни технологии!Звеневия написа:Quid написа:обикновенно като съм учтив погрешно ме разбират:-)![]()
![]()
Водата има памет, но...
Няма "флопи", чрез което паметта да се провери
Казах, че няма да обяснявам, а ще дам тема за размисъл...frisky lioness написа:Предполагам:-)Марвин написа:А трябваше ли?frisky lioness написа: ти сега нищо не каза
щом така или иначе направи опит:winkw:
ти направо "нищо" не искаш да знаешКапинчо написа:
Е, те това ако има кой да ми го обясни. Как тази пихтиеста маса (повечето вода) помни. Верно там електрически заряди, синапси и нам кво си, ама как един заряд ще е круша, а друг ще е банан. В компа знам как е, ама в мозъка ... Па ти остави бананите, ами как помни чувства - тоя го мразя, тая я обичам. Мистерия пълна.
И още едно нещо умирам да знам как става. Как от две клетки стават и очи, и устни, и цици и всякакви там благинки? Гени, ДНК, РНК, ама КАК?

след време може да не си говорим и пишем, щото чрез телепатия ще си предаваме мислиКапинчо написа:Ти остави водата, ами ако и за нас измислят флашки, вместо да си говорим и пишем. И къде ли ще ни ги включват?:winkw:Марвин написа: Няма флопи, щото е модерна и ползва само флашки и други модерни технологии!

Така е. Още повече, че забърква една каша със Стивън Хоукинг и източните философии.Quid написа: извинявай но се изказваш доста неподготвен.
Не точно лекува.. Но, да, има ефект, защото преседява в сребърна утвар (църковните съдове) и се отделят сребърни йони, които служат като филтър, стерилизират водата и убиват бактериите. Затова е полезно да пием и да се храним в среброendrofini написа: ПС: Вече знам защо светената вода лекува.
Едва ли е от това - просто човек си остарява и се уморява (предполагам).Капинчо написа:
От друга страна като ти кажат как става фокуса, вече не интересно. То май оттам идва и тягостта в третата възраст - прекалено много фокуси знаеш как стават.