Те го и поздрава
за да не се чудите къде се губя...
Гелеменово. пазарджишко
Наздраве!
здрасти, искам да те питам нещо от сума ти време насам. май ти си единственият, който може да ме светне. става въпрос за хеликоптер: уж играчка, но лети, 50/100 см, горивото май е бензин, метален. видяхме го в германия, шефът го поогледа и отмина. обаче сега душа дава да го намери и да го купи от бг. има ли шанс? в краен случай - ще вземе да ме прати командировка, да му го купя...МЪЖжжж написа:За да разредите краските с по едно сутрешно/слетобедно розе../тва требе да е неква гад с реактивна тяга
/
![]()
Те го и поздрава))
за да не се чудите къде се губя...
Гелеменово. пазарджишко
Наздраве!
МЪЖжжж написа:За да разредите краските с по едно сутрешно/слетобедно розе../тва требе да е неква гад с реактивна тяга
/
![]()
Евалла Мъжжжж:D Винаги съм твърдял, че Човек е Човек, само ако има Хоби....е и когато е на Път, де8) Както казва Диоген /Синопски/...."Народу много, а людей немного."8)
Ми питай бре!bead_ написа:
здрасти, искам да те питам нещо от сума ти време насам. май ти си единственият, който може да ме светне. става въпрос за хеликоптер: уж играчка, но лети, 50/100 см, горивото май е бензин, метален. видяхме го в германия, шефът го поогледа и отмина. обаче сега душа дава да го намери и да го купи от бг. има ли шанс? в краен случай - ще вземе да ме прати командировка, да му го купя...
благодаря. ще му пратя линковете, ако има интерес - ще го свържа с тебе.МЪЖжжж написа:
Ако премисли...да ми се обади.
Ти също..Без да му мислиш...