Добре че нямам време
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Добре че нямам време
Аз отслабвам и то драстично ако съм притеснена или в депресия
затова избягвам да се оплаквам от килограмите и външния си вид, защото задължително след това някой се разболява и аз от притеснение отслабвам, а не искам това да е начина
Вече се харесвам каквато съм си
поне тази седмица е така:lol::lol::winkw:
затова избягвам да се оплаквам от килограмите и външния си вид, защото задължително след това някой се разболява и аз от притеснение отслабвам, а не искам това да е начина

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
фриски, ти си по принцип слаба и нямаш склонност към напълняванеfrisky lioness написа:Аз отслабвам и то драстично ако съм притеснена или в депресия
причината за това е липсата или повишеното количество (не зная) на някакъв ензим в организма ти, който позволява или пречи да се усвоява храната
http://www.bb-team.org/articles/750/
моите деца са като теб, като бебета педиатърката им беше изписала някакви хапчета, защото ги мислеха под нормата кг. за възрастта им, но аз не им ги дадох

Е ти сега разби на пух и прах теорията на моята свекърва,snowprincess написа: фриски, ти си по принцип слаба и нямаш склонност към напълняване
причината за това е липсата или повишеното количество (не зная) на някакъв ензим в организма ти, който позволява или пречи да се усвоява храната
http://www.bb-team.org/articles/750/
моите деца са като теб, като бебета педиатърката им беше изписала някакви хапчета, защото ги мислеха под нормата кг. за възрастта им, но аз не им ги дадох
че добрите хора пълнеели от доброта (тя е към 90кг при ръст 150см),
а злобарите като мен си седяли кльощави, щото злобата ги изпивала (а аз не съм чак толкова слаба, де:winkw:).
тази теория не е само на ТВОЯТА свекърваАмаранта написа: Е ти сега разби на пух и прах теорията на моята свекърва,
че добрите хора пълнеели от доброта (тя е към 90кг при ръст 150см),
а злобарите като мен си седяли кльощави, щото злобата ги изпивала (а аз не съм чак толкова слаба, де:winkw:).
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти да не ме наричаш инвалид:mad::mad:snowprincess написа:фриски, ти си по принцип слаба и нямаш склонност към напълняване
Шегата настрана:winkw::lol::lol::lol:
За огромно мое съжаление годините са си години. Дори и при мен се забавя метаболизма и ....тук-там се лепват по някое и друго килца, които или много трудно или изобще не искат да се махнат
За гравитацията съм говорила и преди

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
)
което дава едно ново тълкувание на думите на моето свеки, че в последно време съм изглеждала страхотно, от мен струяла някаква вътрешна светлина (на нея 13г. и трябваха да я забележи, явно сега си е свалила черните очила:lol::lol:), обаче истината всъущност е, че ме вижда напълняла, което по една или друга причина и харесва, защото преди години разправяше, че "Вълкът само кокали не яде":lol::lol::lol:Амаранта написа: а злобарите като мен си седяли кльощави, щото злобата ги изпивала (а аз не съм чак толкова слаба, де:winkw:).

- frisky lioness
- Обратна връзка:
няма картинки никви:rotfl24:frisky lioness написа:Ще чакаме да споделиш:winkw:Quid написа: мое да има некви картинки у нея интересни:rotfl24:
само бла бла бла .........
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Внимавай какво пишеш! Щото за някои тази книга може да е катализатора, чрез който да започнат да се интересуват по-сериозно от тези проблеми!Quid написа:само бла бла бла .........
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:23, променено общо 1 път.
- snowprincess
твоят възрастов период се нарича средна възрастност-зрялостКапинчо написа:Ти пък какво знаеш за годините. Като дойдеш на моя (възрастов сектор) ша си говорим.frisky lioness написа: За огромно мое съжаление годините са си години.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти тогава ще си вече в друг:winkw:Капинчо написа:Ти пък какво знаеш за годините. Като дойдеш на моя (възрастов сектор) ша си говорим.frisky lioness написа: За огромно мое съжаление годините са си години.

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:23, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:24, променено общо 1 път.
- snowprincess
стадии - наименование - кризиКапинчо написа: Аз периодите ги деля така:
0-5 години - играчка
5-15 - детство
15-25 - младост
25-35 - узряване
35-45 - зрялост
45-55 - презрялост
55-65 - остаряване
65-75 - старост
75-85 - престарялост
85+ - добиче
Така като гледам съм превалил билото.
1.стадий - кърмачество - доверие-недоверие
2.стадий - ранно детство - автономия-зависимост
3.стадий - възраст на играта - инициатива-чувство за вина
4.стадий - училищна възраст - ефективност-непълноценност
5.стадий - юношество - идентичност-ролева неопределеност
6.стадий - ранна зрялост - интимност-изолация
7.стадий - средна зрялост - сътворяване-застой
8.стадий - късна зрялост - цялостност-отчаяние

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що реши, че не се разбираме?:blink::shocked:Капинчо написа:Искаш да кажеш, че вече няма да си спомням за този и пак няма да се разбираме ли?frisky lioness написа:
Ти тогава ще си вече в друг:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо не прочетох за помъдряванетоsnowprincess написа:Капинчо написа: Аз периодите ги деля така:
0-5 години - играчка
5-15 - детство
15-25 - младост
25-35 - узряване
35-45 - зрялост
45-55 - презрялост
55-65 - остаряване
65-75 - старост
75-85 - престарялост
85+ - добиче
Така като гледам съм превалил билото.
стадии - наименование - кризи
1.стадий - кърмачество - доверие-недоверие
2.стадий - ранно детство - автономия-зависимост
3.стадий - възраст на играта - инициатива-чувство за вина
4.стадий - училищна възраст - ефективност-непълноценност
5.стадий - юношество - идентичност-ролева неопределеност
6.стадий - ранна зрялост - интимност-изолация
7.стадий - средна зрялост - сътворяване-застой
8.стадий - късна зрялост - цялостност-отчаяние
Последно промяна от frisky lioness на 23.04.08, 12:52, променено общо 1 път.

Уфф, успокои ме, аз съм в тая криза, ерго в стадия на ранната зрялостsnowprincess написа: 6.стадий - ранна зрялост - интимност-изолация
- snowprincess
може би е равностойно на цялостностfrisky lioness написа:
Нищо не прочетох за помъдравянето

-
Дядо Капинчо
...
-
Дядо Капинчо
...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Според мен не може да има отчаяние там, където има мъдростsnowprincess написа:може би е равностойно на цялостностfrisky lioness написа:

Струва ми се, че прекалено много опростяваш нещата.Капинчо написа:Няма такова. Това е онова с "филма" дето младите се юркат да го гледат, пък ти вече си го гледал, гледал и отдавна му знаеш края.frisky lioness написа: Нищо не прочетох за помъдряването
На моя син му идват съученички на гости. По някое време се чува тупурдия от тяхната стая и разбирам, че се гонят. Аз ВЕЧЕ знам, че докато не се удари някой или не се счупи нещо, играта няма да свърши. Те ОЩЕ не го знаят. Най-често се оказвам прав. Това мъдрост ли е?
Животът е тайнство.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Опит, но да...може и нещо като мъдрост да еКапинчо написа:Това мъдрост ли е?
Ти си още млад за да си мъдър:-)
Продължавай да трупаш опит
и не ми казва, че знаеш всичко и всичко си преживял и видял:winkw:

Защо да няма отчаяние -frisky lioness написа:Според мен не може да има отчаяние там, където има мъдростsnowprincess написа:може би е равностойно на цялостностfrisky lioness написа:
мъдростта не е в състояние да отмени разрухата.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
тва е леснотоАмаранта написа:Ами например, не знаем какво е и защо се налага.Quid написа:и кво му е тайнството на живота?
трудното е как са се промени за постоянно нещо
иначе и промяната е лесна но за кратко
Quasi Universal Intergalactic Denomination
-
Дядо Капинчо
...
- snowprincess
не бе, не четеш внимателно, или едното, или друготоfrisky lioness написа: Според мен не може да има отчаяние там, където има мъдрост
доверие - недоверие
цялостност-отчаяние

-
Дядо Капинчо
...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не мисля...Амаранта написа:
Защо да няма отчаяние -
мъдростта не е в състояние да отмени разрухата.

Много си черногледКапинчо написа: Ооо далеч не всичко. Да видим какво най-вероятно ми предстои:
Проблеми с простатата
Някоя хернийка
Колоноскопия за разкош
Изпращането на останалите близки и приятели във последния им път
...
Дай алтернативи
Моят дядо, на 63 беше, работеше си, пийнал шест бирички, легнал и не се събудил. Без всичко описано от теб
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така деsnowprincess написа:не бе, не четеш внимателно, или едното, или друготоfrisky lioness написа: Според мен не може да има отчаяние там, където има мъдрост
доверие - недоверие
цялостност-отчаяние
и аз така го разбирам
помъдряваш и вече няма никакъв шанс да изпаднеш в отчаяние:-)