...няква нова тарифа ли са приели или ние сме си сипвАли ток по джобовете за изпът?
март - април
Понеже електромерите се отчитат вече на три месеца, първите два месеца се плаща според изразходваното от аналогичните през миналата година. В третият месец мерят и режат глави.Звеневия написа:, само нащЪ сметка за ток ли е над два пъти повече в сравнение досегашните?
...няква нова тарифа ли са приели или ние сме си сипвАли ток по джобовете за изпът?![]()
март - април
Току що го платихЗвеневия написа:, само нащЪ сметка за ток ли е над два пъти повече в сравнение досегашните?
...няква нова тарифа ли са приели или ние сме си сипвАли ток по джобовете за изпът?![]()
март - април

Вие сте при други кожодери...frisky lioness написа:Току що го платих
При нас е в рамките на нормалното от последните два-три месеца
и за офиса,
и домашния
Аааа, значи е различноМарвин написа:Вие сте при други кожодери...frisky lioness написа:Току що го платих
и за офиса,
и домашния

Ей - аХФторот е чел, че ценовата рамка е ИнЪ за страната.frisky lioness написа:Аааа, значи е различноМарвин написа:Вие сте при други кожодери...frisky lioness написа:Току що го платих
и за офиса,
и домашния
тъй ли?
Ми аФторът що не е написАл, че е само за софийци питането:mad:
Дааа, това обяснява всичко, да им ...Марвин написа: Понеже електромерите се отчитат вече на три месеца, първите два месеца се плаща според изразходваното от аналогичните през миналата година. В третият месец мерят и режат глави.
А и тока го покачиха малко пак...
Значи съм отговорила на мястоЗвеневия написа:Ей - аХФторот е чел, че ценовата рамка е ИнЪ за страната.frisky lioness написа:Аааа, значи е различноМарвин написа:Вие сте при други кожодери...frisky lioness написа:Току що го платих
и за офиса,
и домашния
тъй ли?
Ми аФторът що не е написАл, че е само за софийци питането:mad:

Само ти си отзивчива душица - другите ся си мислАт, че съм наложил да варя тъщата, и затва толку ток ми отива...frisky lioness написа:Значи съм отговорила на място:winkw:
Ще я запичаш ли после, или само варено ще е?Звеневия написа:Само ти си отзивчива душица - другите ся си мислАт, че съм наложил да варя тъщата, и затва толку ток ми отива...frisky lioness написа:Значи съм отговорила на място:winkw:
![]()
![]()
Щом трудно увира, що не я поначука малкоЗвеневия написа:Само ти си отзивчива душица - другите ся си мислАт, че съм наложил да варя тъщата, и затва толку ток ми отива...frisky lioness написа:Значи съм отговорила на място:winkw:
![]()
![]()

От 1992 година имам вноска за валяк.frisky lioness написа:що не я поначука малко