Какво е общото между извънземните и KFC?
Какво е общото между извънземните и KFC?
Не знаете? И аз не знаех (всъщност, още продължавам да не знам), но пък важното е, че Стивън Хокинг знае (Инглиш).
- Piqndurnik
Re: Какво е общото между извънземните и KFC?
Я тогИва да попитам тук, има ли връзка между извънземните и дестилацията на алкохол, в същия низ на мисли? 
къде отиваш ти може би едва ли не:blum:Звеневия написа:Я тогИва да попитам тук, има ли връзка между извънземните и дестилацията на алкохол, в същия низ на мисли?
http://www.dnes.bg/article.php?id=21248
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
А кой ще преработи денатурата?Quid написа:къде отиваш ти може би едва ли не:blum:Звеневия написа:Я тогИва да попитам тук, има ли връзка между извънземните и дестилацията на алкохол, в същия низ на мисли?
Тия пияници са изпили етиловия и са разляли неподходящия...
понеже луната е куха
преполагам че вътре в луната тия зелените имат спиртоварна
слизат само до земята за вода и обратно
убеден съм че рано или късно ще им преаснат бадеролки и тия тарикати:-)
преполагам че вътре в луната тия зелените имат спиртоварна
слизат само до земята за вода и обратно
убеден съм че рано или късно ще им преаснат бадеролки и тия тарикати:-)
билета ще е еднопосоченRemmivs написа:Ма как звучи само, а? 463 МИЛИАРДА КИЛОМЕТРА.
Не е като 0.05 светлинни години или 0.02 парсека, единици далеч по-подходящи за тези мащаби.
Колко му е и алкохолче...
за кво да се връща човек при тези количества:rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това от 2006. Вече се е изпарил ако някой не го е изпил преди това:lol::lol::lol:Quid написа:къде отиваш ти може би едва ли не:blum:Звеневия написа:Я тогИва да попитам тук, има ли връзка между извънземните и дестилацията на алкохол, в същия низ на мисли?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Те нЭкои и бермудския триъгълник имаха намерение да изпоркат, ама... 
хехе... готино коментарче - разбира се, че Колумб е виновен за Макдоналдс ...Remmivs написа:Не знаете? И аз не знаех (всъщност, още продължавам да не знам), но пък важното е, че Стивън Хокинг знае (Инглиш).
я се появявай по-често, че тук става мазало с квантовата физика - аз съм я учил, но не колкото тебе (а ме карат да споря с ниво 0)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
къде бе, дай да им изчисля суперпозициите и да им разбъркам очаровините кваркиELBI написа:хехе... готино коментарче - разбира се, че Колумб е виновен за Макдоналдс ...
я се появявай по-често, че тук става мазало с квантовата физика - аз съм я учил, но не колкото тебе (а ме карат да споря с ниво 0)
Звеневия написа:...Тия пияници са изпили етиловия и са разляли неподходящия...
днес ти си с голямата награда... хехе... изпили етиловия и разляли 463 млрд. километра метилов...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
няма да говориш мръсотииRemmivs написа:къде бе, дай да им изчисля суперпозициите и да им разбъркам очаровините кваркиELBI написа:хехе... готино коментарче - разбира се, че Колумб е виновен за Макдоналдс ...
Ми кат не става за пиене няма си го влачат у другата галактика, я!ELBI написа:изпили етиловия и разляли 463 млрд. километра метилов...
Звеневия написа:Ми кат не става за пиене няма си го влачат у другата галактика, я!ELBI написа:изпили етиловия и разляли 463 млрд. километра метилов...
аз?!? мърсотиии?!??! да говоря?!??!?ELBI написа:няма да говориш мръсотии:rotfl24::rotfl24:
ти чуваш ли се бе, момък?!?!?
аз само (скромно) ги правя
Мноо ти е смешно на теб, ама ония знайш ли къф яд ги е ял, че се прибират с празни ръце. И трезви.ELBI написа::rotfl24::rotfl24:
Познавам един-двама техници, дет Синия цвят не ги притеснява! Ама дали са живи...
всички ще умреме ! споко!:rotfl24:Звеневия написа:Мноо ти е смешно на теб, ама ония знайш ли къф яд ги е ял, че се прибират с празни ръце. И трезви.ELBI написа::rotfl24::rotfl24:
Познавам един-двама техници, дет Синия цвят не ги притеснява! Ама дали са живи...
бех се притеснил, че няма... уф, успокои ме...Quid написа:всички ще умреме ! споко!:rotfl24:Звеневия написа:Мноо ти е смешно на теб, ама ония знайш ли къф яд ги е ял, че се прибират с празни ръце. И трезви.ELBI написа::rotfl24::rotfl24:
ТИ затва ли си спрял пиьеньето?ELBI написа:бех се притеснил, че няма... уф, успокои ме...
баси, ти новости за мен от бъдещето носиш...Звеневия написа:ТИ затва ли си спрял пиьеньето?ELBI написа:бех се притеснил, че няма... уф, успокои ме...
което ме подсеща, че ако имаш мерак може да запазя някоя маса в Мърфис (синът постоянно ходи там с приятели) и да зяпаме мачле с биричка... Сър Рем ще го навием също...Quid написа:ок
първо обаче шампионската лига и по после ще се мре:-)
- Piqndurnik
И има ли аклохола памет?Звеневия написа:Я тогИва да попитам тук, има ли връзка между извънземните и дестилацията на алкохол, в същия низ на мисли?
Наздраве 
зависи от употребеното количествоPiqndurnik написа:И има ли аклохола памет?
Piqndurnik написа:И има ли аклохола памет?Звеневия написа:Я тогИва да попитам тук, има ли връзка между извънземните и дестилацията на алкохол, в същия низ на мисли?
той памет има, щото все се стига до градил Илия
пък за връзка с извънземните...хехе..по-скоро с наземно призимените
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:54, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо