За баба ти ли се сети?? Щото аз изведнъж за нея си помислихfrisky lioness написа:Не мисля...Амаранта написа:
Защо да няма отчаяние -
мъдростта не е в състояние да отмени разрухата.
И аз като теб "не мисля"
За баба ти ли се сети?? Щото аз изведнъж за нея си помислихfrisky lioness написа:Не мисля...Амаранта написа:
Защо да няма отчаяние -
Капинчо написа:Защо посочи само болести и др. гадности?frisky lioness написа:Ооо далеч не всичко. Да видим какво най-вероятно ми предстои:Капинчо написа: и не ми казва, че знаеш всичко и всичко си преживял и видял:winkw:
Проблеми с простатата
Някоя хернийка
Колоноскопия за разкош
Изпращането на останалите близки и приятели във последния им път
...
Дай алтернативи
Очакват те приятни моменти
На къщата, която имаш или тази, която ще си купиш
Спокойствието да гледаш залеза и да слушаш птиците
или да се грееш на камината
и всичкото това, защото е кратко и точно защото е кратко е прекрасно
Сватби
Внуци
а...дай Боже и правнуци
както и нови приятели, такива, които са като теб или защо не и по-млади
Младите имат тази способност да предават несъзнателно от живителната си енергия на тези, на които тя е недостатъчна:-)

Ти пък...4avdar4e написа:
Моят дядо, на 63 беше, работеше си, пийнал шест бирички, легнал и не се събудил. Без всичко описано от теб

frisky lioness написа: Ти пък...
как сега го успокои
Не. Нейната мъдрос като че не беше достатъчна. Тя беше вече уморена и като че отчаяна....4avdar4e написа:За баба ти ли се сети?? Щото аз изведнъж за нея си помислихfrisky lioness написа:Не мисля...Амаранта написа:
Защо да няма отчаяние -
И аз като теб "не мисля"

Нещо такова имам предвид. Човек се движи между двата полюса.frisky lioness написа:
Не. Нейната мъдрос като че не беше достатъчна. Тя беше вече уморена и като че отчаяна....
или всъщност
римирена
Пипилота Шантиклер написа:ни за четене, ни за писане
сама съм тази вечер, поразходих се из нета и се сдухах
някой хора трябва непрекъснато да са заети, за да не мислят за глупости - няма начин да не намерят повод за самосъжаление!
стигнах границата на градивната депресия и съм почти 90 кила
чудя се, има ли друг начин да се мотивирам да ги сваля, освен да се влюбя?
хормоналната центровка с фитнеси-митнеси е за мотивирани по природа
гадно ми е да съм грозна, ама и хубава да стана пак нищо съществено няма да се промени
ще заместя удоволствието от яденето с удоволствието че успявам
тинтири-минтири
а старата истина гласи - като не можеш да си хванеш ново гадже, смени работата
вече втора година се каня, не е назрял момента, чакам и ми е скучно
Капинчо написа:Хаха, десет годинки зрялост, при това още не съм престъпила прага и, чудно, бих казала.snowprincess написа:Аз периодите ги деля така:Капинчо написа:твоят възрастов период се нарича средна възрастност-зрялостfrisky lioness написа: За огромно мое съжаление годините са си години.![]()
0-5 години - играчка
5-15 - детство
15-25 - младост
25-35 - узряване
35-45 - зрялост
45-55 - презрялост
55-65 - остаряване
65-75 - старост
75-85 - престарялост
85+ - добиче
Така като гледам съм превалил билото.Този форум ме зарежда с оптимизъм и се чувствам млада:lol:
Ха, как ме развесели - сетих се за бабата на една приятелка от детството ми.Амаранта написа: Е ти сега разби на пух и прах теорията на моята свекърва,
че добрите хора пълнеели от доброта (тя е към 90кг при ръст 150см),
а злобарите като мен си седяли кльощави, щото злобата ги изпивала (а аз не съм чак толкова слаба, де:winkw:).
това с клетките е вярно докъмту 3-тото лето. после мастните клетки (тези дето натрупват мазнината) спират да се делятМнемозина написа:Ха, как ме развесели - сетих се за бабата на една приятелка от детството ми.Амаранта написа: Е ти сега разби на пух и прах теорията на моята свекърва,
че добрите хора пълнеели от доброта (тя е към 90кг при ръст 150см),
а злобарите като мен си седяли кльощави, щото злобата ги изпивала (а аз не съм чак толкова слаба, де:winkw:).
Тя твърдеше (бабата), че колкото по-пълен е човек, толкова повече клетки има и понеже трябва всичките да ги храни, трябва да яде повечко.
Пък слабите трябвало да ядат повече, за да направят още клетки и да заприличат на хора.
Не съм ли ви го разказвала това - много ме разсмиваше едно време.
са ти правиш ли разлика м/у 5о и 50:-)Remmivs написа:50 каквоQuid написа:са се чудя следното
дали у фитнес книгите за тия над 50 има картинки:rotfl24:
литра метилоффф спирт ли?
или млрд. км. от същия
За пръв път ли ти се случва?Капинчо написа:
Че е така, така е, ама напоследък не успявам да сваля черните очила. Вторачил съм се в това хубаво дето вече няма да ми се случва и това лошо дето ме очаква. Абе зарежи...
Знам, да.Remmivs написа:
това с клетките е вярно докъмту 3-тото лето. после мастните клетки (тези дето натрупват мазнината) спират да се делят
и ако си прехранван като малък - лошо - минаваш покрай витрината на сладкарницата и бам! + 0.5 кг.
а онези, които не са - като си хапнат повечко и като няма къде да остане в тялото и се евакуира по стандартната процедура
това е тъжната истина
пък злобата може би е свързана с злоядството като малък