ebane.com
pi4ka.com
kopele.com
..........
бре!Quid написа:
ebane.com
pi4ka.com
kopele.com
..........
Веднага проверих, лъготи ни нещо КуидаGreen Light написа: отивам да проверя другите. впрочем и първия ще проверя
но пък има www.pedal.com:winkw:4avdar4e написа:Веднага проверих, лъготи ни нещо КуидаGreen Light написа: отивам да проверя другите. впрочем и първия ще проверя
Да бе, егати нета...навсякъде насвяткали .com толкова ли няма разнообразие.Quid написа:
ebane.com
pi4ka.com
kopele.com
..........
Аз чак сега- цъ не ни лъготи.4avdar4e написа:Веднага проверих, лъготи ни нещо КуидаGreen Light написа: отивам да проверя другите. впрочем и първия ще проверя
Не съм пускала линк.Green Light написа: Обаче, нали нищо не значи това, дето проверих първо линка на ести.
Бийд, де, Бийд, не Ести. Обърках ви!esti написа:Не съм пускала линк.Green Light написа: Обаче, нали нищо не значи това, дето проверих първо линка на ести.
Я, веднага си признавай коя си проверявал.
по-добре признай, че си на тъмноGreen Light написа:Бийд, де, Бийд, не Ести. Обърках ви!
Сега спокойно ще пусна това мнение, ще си загася компа и ще тръгна по работа. И няма да влизам поне два дена
Още днес ще се объркаш и пак ще влезеш. А на бас!Green Light написа: Бийд, де, Бийд, не Ести. Обърках ви!
Сега спокойно ще пусна това мнение, ще си загася компа и ще тръгна по работа. И няма да влизам поне два дена
Печелиш!esti написа:Още днес ще се объркаш и пак ще влезеш. А на бас!Green Light написа: Бийд, де, Бийд, не Ести. Обърках ви!
Не съм на тъмно. Притъмня ми от възможността да попадна под кръстосания огън на Бийд и на Ести. Бийд и Ести, представяш ли си? Тва не ти е Мнемозина или Вяра, дето ще погледнат философски на въпроса. Нито всеопрощаващото Чавдарче, нито Латрево. На Латрево съм и слабост и тя ще ми прости веднага. Докторката от америка - също. Семирамиса или Сноу ще напишат психологически портрет, но от психологически портрети не боли. Тука има да ме пращат не в гей бар, не алергии да ми приписват, разбираш ли или ледено безразлични истории да ми развиват. Тука състезание можеше да се разрази, за моя сметка и на мой гръб. Баси майтапа, прилича на оня случай, дето зеления се издърви на тебе и Сет. Колко, братче, късмет трябва да имаш та да ядосаш едновременно системадминистратор и оръжеен маниак с командоски наклонности? Колкото мене, очевидно.Remmivs написа:по-добре признай, че си на тъмноGreen Light написа:Бийд, де, Бийд, не Ести. Обърках ви!
Ох, ох, охGreen Light написа:
Ох, де го Гаспода да ти каже философката Мнемозина как изсъска в една подобна ситуация.Green Light написа:
Не съм на тъмно. Притъмня ми от възможността да попадна под кръстосания огън на Бийд и на Ести. Бийд и Ести, представяш ли си? Тва не ти е Мнемозина или Вяра, дето ще погледнат философски на въпроса. Нито всеопрощаващото Чавдарче, нито Латрево. На Латрево съм и слабост и тя ще ми прости веднага. Докторката от америка - също. Семирамиса или Сноу ще напишат психологически портрет, но от психологически портрети не боли. Тука има да ме пращат не в гей бар, не алергии да ми приписват, разбираш ли или ледено безразлични истории да ми развиват. Тука състезание можеше да се разрази, за моя сметка и на мой гръб. Баси майтапа, прилича на оня случай, дето зеления се издърви на тебе и Сет. Колко, братче, късмет трябва да имаш та да ядосаш едновременно системадминистратор и оръжеен маниак с командоски наклонности? Колкото мене, очевидно.
Мене ме класира до Мнемо. Аз съм повече от доволна.Green Light написа: Не съм на тъмно. Притъмня ми от възможността да попадна под кръстосания огън на Бийд и на Ести. Бийд и Ести, представяш ли си? Тва не ти е Мнемозина или Вяра, дето ще погледнат философски на въпроса. Нито всеопрощаващото Чавдарче, нито Латрево. На Латрево съм и слабост и тя ще ми прости веднага. Докторката от америка - също. Семирамиса или Сноу ще напишат психологически портрет, но от психологически портрети не боли. Тука има да ме пращат не в гей бар, не алергии да ми приписват, разбираш ли или ледено безразлични истории да ми развиват. Тука състезание можеше да се разрази, за моя сметка и на мой гръб. Баси майтапа, прилича на оня случай, дето зеления се издърви на тебе и Сет. Колко, братче, късмет трябва да имаш та да ядосаш едновременно системадминистратор и оръжеен маниак с командоски наклонности? Колкото мене, очевидно.
vyara написа: Мене ме класира до Мнемо. Аз съм повече от доволна.:lol:
Не съм те класирал. Тука сте некласифи... некласируе.... Не че сте извън класациите, ами всеки си е със собствена диагноза и не влизате в една скала. Е тва исках да кажа. Не е комплимент, понеже.... Бе не е коплимент.vyara написа:Мене ме класира до Мнемо. Аз съм повече от доволна.Green Light написа: Не съм на тъмно. Притъмня ми от възможността да попадна под кръстосания огън на Бийд и на Ести. Бийд и Ести, представяш ли си? Тва не ти е Мнемозина или Вяра, дето ще погледнат философски на въпроса. Нито всеопрощаващото Чавдарче, нито Латрево. На Латрево съм и слабост и тя ще ми прости веднага. Докторката от америка - също. Семирамиса или Сноу ще напишат психологически портрет, но от психологически портрети не боли. Тука има да ме пращат не в гей бар, не алергии да ми приписват, разбираш ли или ледено безразлични истории да ми развиват. Тука състезание можеше да се разрази, за моя сметка и на мой гръб. Баси майтапа, прилича на оня случай, дето зеления се издърви на тебе и Сет. Колко, братче, късмет трябва да имаш та да ядосаш едновременно системадминистратор и оръжеен маниак с командоски наклонности? Колкото мене, очевидно.:lol:
Ама ни въртиш на малкото ни пръстче всичките. Даже Бийд и Ести усмири с две приказки.
Green Light написа: Не че сте извън класациите,
Green Light написа: ами всеки си е със собствена диагноза
Green Light написа: Не е комплимент, понеже....
АхааааGreen Light написа: Бе не е коплимент.
Тя диагнозата е обща, бих казала, ама хайде.Green Light написа:
Не съм те класирал. Тука сте некласифи... некласируе.... Не че сте извън класациите, ами всеки си е със собствена диагноза и не влизате в една скала. Е тва исках да кажа. Не е комплимент, понеже.... Бе не е коплимент.
Престай си ся, ако решим да идем на групова терапия???Green Light написа: Не съм те класирал. Тука сте некласифи... некласируе.... Не че сте извън класациите, ами всеки си е със собствена диагноза и не влизате в една скала. Е тва исках да кажа. Не е комплимент, понеже.... Бе не е коплимент.
Що, бе, недей мълча, само загаси лампатаМнемозина написа: Тя диагнозата е обща, бих казала, ама хайде.
Ще си замълча, щото днес репликите се обвързват с последно казаните вицове.
Ааа, не този.4avdar4e написа:Що, бе, недей мълча, само загаси лампатаМнемозина написа: Тя диагнозата е обща, бих казала, ама хайде.
Добре де, и този става.Мнемозина написа:Ааа, не този.4avdar4e написа:Що, бе, недей мълча, само загаси лампатаМнемозина написа: Тя диагнозата е обща, бих казала, ама хайде.
Ти си пишеш, ти си отговаряшМнемозина написа: Добре де, и този става.
Ми като си мълчите...4avdar4e написа:Ти си пишеш, ти си отговаряшМнемозина написа: Добре де, и този става.:rotfl24:
Стават и двата, хеле пък като ги съчетаеш
Нищо подобно!Green Light написа:
Не съм на тъмно. Притъмня ми от възможността да попадна под кръстосания огън на Бийд и на Ести. Бийд и Ести, представяш ли си? Тва не ти е Мнемозина или Вяра, дето ще погледнат философски на въпроса. Нито всеопрощаващото Чавдарче, нито Латрево. На Латрево съм и слабост и тя ще ми прости веднага. Докторката от америка - също. Семирамиса или Сноу ще напишат психологически портрет, но от психологически портрети не боли. Тука има да ме пращат не в гей бар, не алергии да ми приписват, разбираш ли или ледено безразлични истории да ми развиват. Тука състезание можеше да се разрази, за моя сметка и на мой гръб. Баси майтапа, прилича на оня случай, дето зеления се издърви на тебе и Сет. Колко, братче, късмет трябва да имаш та да ядосаш едновременно системадминистратор и оръжеен маниак с командоски наклонности? Колкото мене, очевидно.
не се оправдавай. Стигнахме твърде далеч. Няма да ти се разминеGreen Light написа:сега съм тоя емотикон, дето седиш и трепкаш с ръце над клавиатурата и а да станеш от стола, а да пропишеш.
Не ми се ядосвайте, бе хора!
Сега, като ми изнесат багажа, да знаеш, че отивам направо в телевизия Скат! "Тъжната история на бедно софийско момче, попаднало в измамните мрежи на бургазлийка" Три серии преразказ на битието ти и отражението му върху върешния свят на наивния софийски интернет поребител. Сигурен съм че ще излезна в праймтайма. Поне три гледачки ще отвеяesti написа:
Нищо подобно!
Аз щях само да ти съчувствам.
Знаеш ли какво чоглаво ми стана, като си помислих Бейби дали не се досеща за теб.
Абе майната му, човещинка...
С теб сме!
Божеееее, представих си те как разказваш за гащите на Ести, но си мълчиш за чехкините и скитеGreen Light написа:Три серии преразказ на битието ти и отражението му върху върешния свят на наивния софийски интернет поребител.
Една вода- ОК! Минерална - ОК! Толкова. Ако вземеш да се глезиш и лимон да искаш, или пък да е газирана, например - сори, да ги нямаме такива.ELBI написа:не се оправдавай. Стигнахме твърде далеч. Няма да ти се разминеGreen Light написа:сега съм тоя емотикон, дето седиш и трепкаш с ръце над клавиатурата и а да станеш от стола, а да пропишеш.
(ще черпиш една мин. вода)
4avdar4e написа:Божеееее, представих си те как разказваш за гащите на Ести, но си мълчиш за чехкините и скитеGreen Light написа:Три серии преразказ на битието ти и отражението му върху върешния свят на наивния софийски интернет поребител.:rotfl24:
Недей, недей, всичко си кажи
аз съм кат оня цар от Малкия принц - само това, което ще стане/ще се изпълни.Green Light написа:Една вода- ОК! Минерална - ОК! Толкова. Ако вземеш да се глезиш и лимон да искаш, или пък да е газирана, например - сори, да ги нямаме такива.ELBI написа:не се оправдавай. Стигнахме твърде далеч. Няма да ти се разминеGreen Light написа:сега съм тоя емотикон, дето седиш и трепкаш с ръце над клавиатурата и а да станеш от стола, а да пропишеш.
(ще черпиш една мин. вода)