Да се...и у артиста.
- Глас в пустиня
Да се...и у артиста.
Иде светъл празник, а ми е смотано. Едно такова, празно, пусто, леко нервно и...
А трябва да съм организиран, мобилизиран, усмихнат, за да може всички наоколо да се чувстват добре и ок.
Знам ли...ще ми мине като на кученце.
Клоунът>>>
А трябва да съм организиран, мобилизиран, усмихнат, за да може всички наоколо да се чувстват добре и ок.
Клоунът>>>
Re: Да се...и у артиста.
дааа, особено е важно да си организиран:winkw:
п.п. питай елби:blum:
just perfect
Това се нарича махмурлук. 
Или тоталната му липса от дни, седмици, месеци, години (последните три са забранени!) 
Не се знае трябва ли. Може само така да те карат да си мислиш.БоЕВ написа: А трябва да съм организиран, мобилизиран, усмихнат, за да може всички наоколо да се чувстват добре и ок.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:50, променено общо 1 път.
И аз бях така, докато се изясни,БоЕВ написа:Иде светъл празник, а ми е смотано. Едно такова, празно, пусто, леко нервно и...
Клоунът>>>
че няма да се наложи аз да организирам цялата работа.
Вече съм по-добре.
един виц как влияе на желаещите за организиранеАмаранта написа:...И аз бях така, докато се изясни,
Вече съм по-добре.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да бе.ELBI написа:един виц как влияе на желаещите за организиранеАмаранта написа:...И аз бях така, докато се изясни,
Вече съм по-добре.:rotfl24::rotfl24:
С тоя виц тотално блокира всичките ми повици към ред и дисциплина.
Не те е срам!
Всички моментално да го забравят!
Panta rhei...
и така 3 пъти?Мнемозина написа:Да бе.ELBI написа:един виц как влияе на желаещите за организиранеАмаранта написа:...И аз бях така, докато се изясни,
Не те е срам!![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Не, не и не!ELBI написа:и така 3 пъти?Мнемозина написа:Да бе.ELBI написа:един виц как влияе на желаещите за организиранеАмаранта написа:...И аз бях така, докато се изясни,
Не те е срам!![]()
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
На тъмно и на светло.bead_ написа:дааа, особено е важно да си организиран:winkw:
- Глас в пустиня
Сигурно.esti написа:Това се нарича махмурлук.
Готин аватар!
- Глас в пустиня
Проблемите са винаги или от липси, или от злоупотреби.Звеневия написа:Или тоталната му липса от дни, седмици, месеци, години (последните три са забранени!)
- Глас в пустиня
Може, но само ако съм безмозъчен комплексилан мухльо, та милата ми женица да се мъчи по некъф начин да ме вади от сатурнови дупки.vyara написа: Може само така да те карат да си мислиш.
Не, не съм от тях как Сийке - и най-коравите копелета имат моменти на слабост.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Минало бешело.Капинчо написа:
Welcome to the club!
Баба ми казваше " И това ще мине"
- Глас в пустиня
Влязох в роля.Амаранта написа: Вече съм по-добре.
Не че изпитвам особено желание да се обяснявам, но имах предвид клишетата, натрапени от обществото.БоЕВ написа:Може, но само ако съм безмозъчен комплексилан мухльо, та милата ми женица да се мъчи по некъф начин да ме вади от сатурнови дупки.vyara написа: Може само така да те карат да си мислиш.
Не, не съм от тях как Сийке - и най-коравите копелета имат моменти на слабост.
- Глас в пустиня
Обществото никога не ми е било пътеводна светлина.И можеби тъкмо зари това се радвам на вече 20 години щастлив семеен живот.vyara написа: Не че изпитвам особено желание да се обяснявам, но имах предвид клишетата, натрапени от обществото.
Не е необходимо да се обясняваш за каквото и да било!
Ми много хубаво. Радвай се. Кво си се вкиснал и гледаш в чуждата копаня!БоЕВ написа:Обществото никога не ми е било пътеводна светлина.И можеби тъкмо зари това се радвам на вече 20 години щастлив семеен живот.vyara написа: Не че изпитвам особено желание да се обяснявам, но имах предвид клишетата, натрапени от обществото.
Не е необходимо да се обясняваш за каквото и да било!
Чакай и аз да ти се оплачаБоЕВ написа:Иде светъл празник, а ми е смотано. Едно такова, празно, пусто, леко нервно и...
Клоунът>>>
Уморена съм като куче, искам да спя дни наред, все ми е тая дали са празници...
А принципно винаги толкова му се радвам на Великден.. А сега.. все ми е едно.
Така че, Боев, аре да се мобилизирВаме заедно
-
Дядо Капинчо
...
БоЕВ написа:Иде светъл празник, а ми е смотано. Едно такова, празно, пусто, леко нервно и...
Клоунът>>>
- Глас в пустиня
А да има някакъв друг грях в който да не ме упрекнеш?vyara написа: Ми много хубаво. Радвай се. Кво си се вкиснал и гледаш в чуждата копаня!
- Глас в пустиня
Вече съм на педали.4avdar4e написа: Така че, Боев, аре да се мобилизирВаме заедно
Преглед на колцата, багажа стегнат, по росата иизчезвам.
- Глас в пустиня
Незнаех че си ходил до Сатурн и си си заплюл дупка.Капинчо написа:Ааааа Боев, не така! Не сме се разбирали да ме даваш за пример.БоЕВ написа:
Може, но само ако съм безмозъчен комплексиран мухльо, та милата ми женица да се мъчи по некъф начин да ме вади от сатурнови дупки.
А, ако говориш за ония дупки под венерените хълмове, то рабтата е ясна.
Боев, стига скача. Нищо лично не бях вложила, когато ме захапа. После ме ядоса леко и нарочно те подразних. Вече не ми е кеф да те дразня.БоЕВ написа:А да има някакъв друг грях в който да не ме упрекнеш?vyara написа: Ми много хубаво. Радвай се. Кво си се вкиснал и гледаш в чуждата копаня!
Нищо лично, наистина. Просто буквално приемаш много неща. Явно трябва да внимавам с чувството си за хумор.
-
Дядо Капинчо
...
- Глас в пустиня
vyara написа: Боев, ...
Не обичам крамолите.
Възможно е, грешката да е в моя телевизор.
Имаш страхотно чувство за хумор.
Весели празници!
-
Дядо Капинчо
...
- Глас в пустиня
Тенкс!Капинчо написа: Следобед тръгвам към къпинака,...
Да направиш и малко снимки ей.
от моя пък над 18 годишен опит мога да ти кажа,че не е добре да се задълбаваш в каквото и да е и не е хубаво да си мнителен и да подозираш всяка дума, да си мислиш, че това тук са ужасно важни и сериозни неща. Освен ако не си по форуми и по седянки да се доказваш нещо си там...щото снобите и подобни в реалния живот извън професионалната си сфера са яко куцукащи от към доказване... Каквото и да е - писал съм го и друг път - според мен не трябва да се възприемат лично споровете и да не поемаш навътре каквото и да е извън миговете, когато пишеш и се кефиш тук по един или друг начин. Разбира се - това важи за мен, но просто ти повдигна въпроса, та да си кажа и аз думата, КапинчоКапинчо написа: Отмори малко и ти, че каквото си се вкопчил в клубната борба, да не те сложат в партер. Шегичка. От опит знам, че като си кисел е по-добре да не се задълбаваш много в споровете, щото накрая всяка дума почва да ти изглежда като псувня срещу теб.
Ох...БоЕВ написа:vyara написа: Боев, ...![]()
Не обичам крамолите.
Възможно е, грешката да е в моя телевизор.
Имаш страхотно чувство за хумор.
Весели празници!
Весели и на теб!
Много ми харесва начинът ти за освобождаване от натрупаната лошотия.. Щото тя у всеки се трупа, но се разтоварва по различен начин. А твоя е някак екоБоЕВ написа: Вече съм на педали.
Преглед на колцата, багажа стегнат, по росата иизчезвам.
Аз ей сега пускам кепенците и отивам да се гмурна в циливилизацията. Това пък е моят
Абе, Елби, опит в какво?? Да е клубен ... надали, трудов... малко ми се види, щом аз бачкам вече 16 години, освен да е семеен..ELBI написа: от моя пък над 18 годишен опит
интернет, клубен4avdar4e написа:Абе, Елби, опит в какво?? Да е клубен ... надали, трудов... малко ми се види, щом аз бачкам вече 16 години, освен да е семеен..ELBI написа: от моя пък над 18 годишен опит
ти си млада, малка