Баси и случката!

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Баси и случката!

Мнение от Глас в пустиня »

Лицев панел от жилищен блок се срути тази нощ в 1.30 ч. в Стара Загора. От срутването е пострадал лек автомобил, паркиран до блока, където е станал инцидентът.
http://dnes.dir.bg/2008/04/25/news2933327.html

Изображение

Изображение

Изображение

По-скоро панелките ще паднат, отколкото цените им.:shocked:
Почна ли се вече? Сградата е строена 1983г. По принцип, би трябвало да са дълготрайни и специалистите дават живот на панелките около 60-80 години, но винаги са изтъквали като факт, това че, тоя тип сгради са строени предимно от стройтелни воиски, а бързането и пусковите срокове са си казали думата. Заварките м/у панелите не издържат, а фугите поради мерака за икономии са пълнени първо с хартия, а след това им се слагано и малко замазка.
Интересно!
Това ще се отразили на потребителското търсене при тоя род жилища!?:roll:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

и аз мисля, че скоро ще започне едно често, за жалост масово падане на панелки...:mad:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Лошо! Панелите над празното как се държат още....
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Имам чувството, че панелките ще ги последва и новото строителство. Доста голяма част от новопостроените сгради са се напукали до една година след построяването им...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ма много лъжат тва журналята значи!
Чули-недочули, проучили - непроучили, бързат да пишат и бръщолевят глупост след глупост.
Блокът е построен през 1983 г. по пакетно-повдигащ методи, в него живеят главно военни.
От тук - http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1191623

ППП - пакето повдигнати плочи нямат нищо общо с този блок. Това си е чисто ЕПЖС, което най-често се бърка ЕПК.:lol:

Малко любопитно инфо за ЕПЖС :

ТУК>>>
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

БоЕВ написа:......

:blink::shocked::blink:

не стига, че криво строят, но и разни умници махат по някой стена където си искат
и за новото и за старото

обаче ме кефи как стои другото :grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Баси и случката!

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Лицев панел от жилищен блок се срути тази нощ в 1.30 ч. в Стара Загора. От срутването е пострадал лек автомобил, паркиран до блока, където е станал инцидентът.
Баси мамата....:shocked:

Ми да спада търсенето, че да им падат и цените... Не може една кутийка от 50кв.м. да струва 50000евро. И то без да купиш и 1кв.м. земя даже...

Обаче тва падане на цени се говори от половин година, а те продължават да се вдигат. Началото на декември купих кабинета на около 1300 евро квадрата, а сега цената е близо 1700 евро...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Публикувай отговор