Христос воскресе!
Христос воскресе!
Да сте живи и здрави, 3О4Овци! Зло да ви подминава, в сърцата и душите да се задържа само добрината и щастието, в домовете - спокойствието и смеха, а в джобовете - парите! 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Re: Христос воскресе!
Во истина воскресе!maggot написа:Да сте живи и здрави, 3О4Овци! Зло да ви подминава, в сърцата и душите да се задържа само добрината и щастието, в домовете - спокойствието и смеха, а в джобовете - парите!
мир и спокойствие.
Re: Христос воскресе!
Пак ли?!
Тоя пич всяка година по тва време възкръсва. Не му ли обръзна....
Аз си имам бира за пиене. Наздраве!
Тоя пич всяка година по тва време възкръсва. Не му ли обръзна....
Аз си имам бира за пиене. Наздраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Nejimaki-dori
Во истина воскресе!
Малко цвят за празника от мен
Флора Бургас
П.П. Няколкото снимки, които успях да направя през навалицата.
Малко цвят за празника от мен
Флора Бургас
П.П. Няколкото снимки, които успях да направя през навалицата.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Piqndurnik
Ти мани, ама на мен пък винаги ми иде да кажа "Жив и здрав да е!"esti написа:Ох и аз съм, като теб.4avdar4e написа:Мерси, подобно:rotfl24:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Воистина Воскресе!maggot написа:Ти мани, ама на мен пък винаги ми иде да кажа "Жив и здрав да е!"esti написа:Ох и аз съм, като теб.4avdar4e написа:Мерси, подобно:rotfl24:
Пък аз бързам и отварям входната врата на кооперацията със взлом и се сблъсквам на входа с един мой съсед. Той таман успял да вкара ключа и балансира някакви пакети човека и направо му изкарах акъла. И почва да заеква нещо в смисъл добър ден хубав ден, приятен, защото е слънчев, пък аз в упор - Христос Воскресе! И той тотално блокира.