Верни другаре софиянце
-
Гост
Re: Верни другаре софиянце
Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
Що ми се смееш сега, аз сериозно питам. Даже спешно.Anonymous написа:Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
Panta rhei...
znam (maj)Мнемозина написа:Що ми се смееш сега, аз сериозно питам. Даже спешно.Anonymous написа:Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
trqbwa da ti dam telefona na kateto...
Много ще съм ти благодаря.doktorka написа:znam (maj)Мнемозина написа:Що ми се смееш сега, аз сериозно питам. Даже спешно.Anonymous написа:Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
trqbwa da ti dam telefona na kateto...
Panta rhei...
-
БоЕв-ски
Разрових архива на ФФ, прилагам ти цитати(търсачката работи само за регистрирани в сайта) с адреси и телефони. Предполагам, че говориш за сканиране.Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
Автор: praetorian
Дата: 09-11-06 16:35
Ами във фотото на угъла на Дондуков и Раковска. Скенера им е много добър, снимките са в TIFF формат и с много добро качество. За диапозитивите цената обаче беше малко височка, а пък ако искаш и оправяне на драскотини и дефекти е още по-скъпо.
Автор: 5kan
Дата: 09-11-06 17:04
В Мегавижън ми направиха чудесно копие на СД от кинофилм и то евтино
Стефан Димитров 0889 811 893
megavision@abv.bg
Автор: zed
Дата: 09-11-06 19:05
При мен можеш да прехвърлиш 8мм лента на какъвто искаш носител. Ако искаш обади се:
02/ 963 29 70 Здравко
Автор: otvorenia
Дата: 09-09-06 14:44
Еми 'Кодак' на Витошка до Мобилтел, преди дето беше Магура. Дори г-н Арабаджиев съм виждал там преди години.
Май и на ул. Шипка на гърба на Униврситета като подминеш спирката и гледаш отдясно
Автор: n1x0n
Дата: 09-09-06 15:29
Места за качествено сканиране има доста: Фатум, БФС, АЯ, Булгед...
За печата - препоръчвам да си принти от сканираните файлове, за да не реве после.
Автор: n1x0n
Дата: 09-09-06 21:08
"Българско Фотографско Сдружение", намират се на ул. Будапеща, малко преди Сливница. Имат един Imacon и оператор, който знае как да работи с него.
Автор: samy
Дата: 10-09-06 18:20
За добро ръчно копиране с формати от негативи от 24-36 до 9-12 при Дора Стоева тел.862-27-88,0885-012-546,по всяко време.
Автор: milen
Дата: 11-09-06 16:31
Дам аз сканирам в Българско фотографско сдружение. Качеството е под контрол! Ако клиента държи- може да присъства на сканирането. Скенера е Имакон и цените приемливи- по ниски са от Фатум, но неможе да се сравняват и с кварталното фото (както и качеството). Наистина е по- добре диапозитивите да се сканират и да се принтат.
А иначе се намираме на Будапеща 68 ;)
между другото май има вече Дурст Ламбда в София!
Автор: f-64
Дата: 17-08-06 11:51
Сканирам диапозитиви/негативи до формат 4/5 инча. Става въпрос за барабанно сканиране. Цените ми са 20% под Фатум.
0898 597 974 Владо.
От мен това, нататък си ти!
-
Гост
diitalizirane na diapozitivi stava sus vseki nelosh scener...Мнемозина написа:Що ми се смееш сега, аз сериозно питам. Даже спешно.Anonymous написа:Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
Sorry za shlokcavtzata
Vuprasa mi se vidja stranen.
Благодаря, Боев! Явно за това съм говорела, но не съм знаела.БоЕв-ски написа:Разрових архива на ФФ, прилагам ти цитати(търсачката работи само за регистрирани в сайта) с адреси и телефони. Предполагам, че говориш за сканиране.Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
Представях си нещо много по-сложно.
Ще се разпроверявам в понеделник.
Panta rhei...
Пък аз си мислех, че като са такива мънички, нещо ги правят преди това.Anonymous написа:diitalizirane na diapozitivi stava sus vseki nelosh scener...Мнемозина написа:Що ми се смееш сега, аз сериозно питам. Даже спешно.Anonymous написа:Мнемозина написа:знаете ли къде могат да дигитализират диапозитиви?
Sorry za shlokcavtzata
Vuprasa mi se vidja stranen.
Ама ето, ще стигна до Цариград с питане.
Panta rhei...