...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:46, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Re: Много неща са поправими, обаче да си
[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?
Верно е, не поправим съм!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ай да уточниме термините първо, а??[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?
Щото аз лекетата съм се научила да ги изчиствам без остатък
Тоя па...Марвин написа:

Браво на теб!4avdar4e написа:
Щото аз лекетата съм се научила да ги изчиствам без остатък

- сър Айвънхоу
Веднъж да не се шегувам и не ми вярват![unknown] написа:Тоя па...Марвин написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:48, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Така е. Мисля баш като тебе. Има поправими и непоправими. В едните нещо се събужда, в другите - няма какво да се събуди.Remmivs написа:Не. Мисля, че всеки път избираме дали да сме или да не сме леке. "Лекетата" правят единия избор доста по-често. Но винаги могат да спрат. Стига нещо в тях да се събуди.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
от една по-висока гл. точка си е точно така. Идеални и перфектни няма. И най-мъдрият си е малко прост.Quid написа:всеки малко или много е леке
такъв е живота
Нещо май обсъждаме от рода "слънцето изгрява от изток"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кой т'ва?[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
очаквам много головеELBI написа:туй повече от ясно.Quid написа:всеки се е лекедосвал малко или много
и не е гот да се дистанцираме че не ни се случвало ама ниииикооога
Кажи сега за мача довечера
то тва е и тази игра
тия цигани от барса не ми харесват
очаквам англичаните да ги разковат
но имам резерви малки щото тия пияници долни нещо слабо играят у последните мачлета
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
да - напоследък нещо са изморени или загубили идейки... все пак ще е готин мач.
На стария трафорд е супер. Там се играят само мачовете - няма тренировки (заради тревата - а нея я сменят на всеки 2-3 години). Пък преди това съм на зъболекар
На стария трафорд е супер. Там се играят само мачовете - няма тренировки (заради тревата - а нея я сменят на всеки 2-3 години). Пък преди това съм на зъболекар
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Да си тъпак е по-непоправимо...[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Абсолютно! Обаче пък за сметка на това е за дълго! (според някои автори - дори за цял живот)Пенчо Заека написа:Да си тъпак е по-непоправимо...[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Мдаа, тва ме сеща за оная история с Чърчил и една от дворцовите дами, която го мразела от душа и сърце. На някакъв прием, въпросната лейди решила да се възползва от пиянството на Уинстън, и сочейки го презрително с пръст, казала на висок глас:leonsio написа:Абсолютно! Обаче пък за сметка на това е за дълго! (според някои автори - дори за цял живот)Пенчо Заека написа:Да си тъпак е по-непоправимо...[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?
- Мистър Чърчил! Вие сте ПИЯН?!!!!
- Даа, лейди алабала - изломотил той - пиян съм кьор кютюк, но пък Вие сте грозна, хлъц......Само че аз утре ще изтрезнея!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
доволен съм че ебнаха барсаELBI написа:да - напоследък нещо са изморени или загубили идейки... все пак ще е готин мач.
сега довечера ми е споко
купата ще отиде при пияниците
мача ще е кървав
вчера се чудех - тези цигани у испания дали я гледат най висшата лига по тв
щото бяха изненадани нещо за тва което става:rotfl24:
неbead_ написа:хъмммм, толкова доволно да звучиш?!? май си бил заложил едни 200е на резултата...Quid написа:
доволен съм че ебнаха барса
:
спрял съм хазартина
меткам само тънко у тотото
доволен съм обаче щото барса трябваше да я млатнат
и да разберат че футбола не е само да си подаваш шайбата и да правиш финтове
иска се душа и сърце и мъжка игра
но и червените трябваше повече шайби да им намлатят
щото една шайба е малко:-)
как мое да си за тия цигани мамка муbead_ написа:малко за душмани:mad:Quid написа: щото една шайба е малко:-)
аз па си бех за барса и още съм си
никакъв футбол нямат
тия ако са у англия ще им скъсат шортичките
е ще ги видиш догодина и белия балетbead_ написа:а, по-полека с изцепките!:mad:Quid написа: никакъв футбол нямат
:
/бийд абсолютно обидено се врътка, и си тръгва, и се връща само за малко да си вземе фенското шалче, и тегли една каталунска/
в англия са футбола е доста як
догодина и белия балет го чака тесла
кво за барса:blum:
готино си подават
и готини голове им вкарват:blum:
И аз що не съм се изказала по тази тема?[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?
Така е!
Непоправимо е, макар понякога да е замаскируемо (егати думата, кой ги измисля такива..) но винаги идва момент в който започва да прозира.
- Green Light
Аз не съм се изказал, понеже си мисля, че може би незнайния има предвид някого и някаква ситуация конкретно. Де да знам. Ама на- вече съм се изказал.esti написа:И аз що не съм се изказала по тази тема?[unknown] написа:леке е непоправимо. Мдаааа...
Вие не мислите ли така?
Така е!
Непоправимо е, макар понякога да е замаскируемо (егати думата, кой ги измисля такива..) но винаги идва момент в който започва да прозира.
Дали да взема да си ходя? Я да си ходя вече. Че бая глупости творя
Е, как кой?! Ми, аз, бе- АЗ!..Green Light написа: че може би незнайния има предвид някого и някаква ситуация конкретно.

- Green Light
Впрочем, аз съм от Славия, не знам дали знаеш. Няма славист на белия хъм свят, който да не смята, че Реал Мадрид е нещо като продължение или да речем школа, филиал на Славия София. (Майката е Славия Прага, няма да навлизам в исторически препратки, споко!) Така че тук в обидата съм съпричастен към Бийд. Само искам да я попитам: Бийд, бъркаш, май. Барса? Прованса? Дребни селски някакви аматьорченца. Сигурна ли си, че за правилния отбор говориш?Quid написа:е ще ги видиш догодина и белия балетbead_ написа:а, по-полека с изцепките!:mad:Quid написа: никакъв футбол нямат
:
/бийд абсолютно обидено се врътка, и си тръгва, и се връща само за малко да си вземе фенското шалче, и тегли една каталунска/
в англия са футбола е доста як
догодина и белия балет го чака тесла
кво за барса:blum:
готино си подават
и готини голове им вкарват:blum:
И да завърша това с което започнах влизането си тая вечер в клуба: 81ва минута резултата в момента е 1:1 You"ll never walk alone! Дрогба, да си изкълчи десния глезен, пък Балак ъъъ не, Балак го обичам. Дрогба да си изкълчи и двата глезена. Искаме 1:2 да завършим. Дайте крила на Торес! 84та стана.