Боли ме
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Боли ме
..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
Същото е и отзад на гърба-в лявата половина, но не до кръста, а по-скоро плешката
Толкова е силно и неприятно, та чак не мога да го докосвам
Дали не съм получила някакъв микроинфаркт?:blink::shocked:
А?:(
Асперин не ми помага:(
и лакътя
Същото е и отзад на гърба-в лявата половина, но не до кръста, а по-скоро плешката

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Боли ме
А доктор??frisky lioness написа: Асперин не ми помага:(
Може да си спала на течение, примерно..
Ти не беше ли пускала подобна тема, но за нещо в пръстите на лявата ръка? Ти ли беше, че не се сещам сега.frisky lioness написа:..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз не се сещамvyara написа: Ти не беше ли пускала подобна тема, но за нещо в пръстите на лявата ръка? Ти ли беше, че не се сещам сега.
Но ми се е случвало и знам кога
Изтръпват ми и на двете ръце
когато ми е студено:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чаве, таман пишех, и нета спря4avdar4e написа:А доктор??frisky lioness написа: Асперин не ми помага:(
Може да си спала на течение, примерно..
Та, да се допиша
Не съм спала на течение
и за кво доктУри ми говориш...сага, по време на празници
Освен това е края на месеца, така че е малко вероятно на джипката да и е останало някакво направление за невролог или какъвто и да било друг специалист
Грешката ми е, че не използвах, че варненския доФтук ми беше дошъл на крака, ама тогава не ме болеше толкова:winkw:

Почти безобиднатаvyara написа: Ти не беше ли пускала подобна тема, но за нещо в пръстите на лявата ръка? Ти ли беше, че не се сещам сега.
Миналата седмица, в четвъртък беше.. Лудница, ама ад просто:crying: И почна да ми бумти сърцето, и изтръпна лявата ръка, до пръстите, и пръстите на краката.. Разбрах сигналите и си легнах. В 3 следобед. Майната му и на напрежението, и на работата, и на всичкоfrisky lioness написа:
Но иначе с течението го предположих, защото са ми се случвали такива болки като няма кой да ме завива и да ме пази от ветъро
frisky lioness написа:..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
да ти нашепна на уше:
"нищо ти няма."
казва се парестезия и не е болка за умирачка.
пийни един лексотан
Ако усещането ти е само за повърхностна болка по кожата, като изгоряло, значи е от времето.
При тези резки промени в атмосферното налягане тези дни си е съвсем нормално.
За съжаление с напредване на годинките нали знаеш, че ставаме едни много изявени метеоролози. Измервателните ни уреди са безпогрешни.
За съжаление с напредване на годинките нали знаеш, че ставаме едни много изявени метеоролози. Измервателните ни уреди са безпогрешни.
Дааа, права си... Ама гледам - стрелката на моя барометър е все нагоре, значи ни очаква хубаво време!esti написа:Ако усещането ти е само за повърхностна болка по кожата, като изгоряло, значи е от времето.
leonsio написа: Дааа, права си... Ама гледам - стрелката на моя барометър е все нагоре, значи ни очаква хубаво време!
Уха, и ти ли имаш стрелка, сестро?vyara написа:leonsio написа: Дааа, права си... Ама гледам - стрелката на моя барометър е все нагоре, значи ни очаква хубаво време!Стрелката на моя детектор на лъжата да не ти казвам как сочи.
:blum:
Верчееее, ква жена е тоз ма...leonsio написа:
Дааа, права си... Ама гледам - стрелката на моя барометър е все нагоре, значи ни очаква хубаво време!
Като всички мъже - фукльо!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Бааа, инфаркт....тва боли много за кратко, мари. Мухи си завъдила, в главата. Оттам ти се стягат мускулите и ставаш като камък. Ся, ако идеш на доктор, ще ти каже, че имаш плексит или интеркостална невралгия. Пръц. А то си е от мухите, кво да ти обяснявам. Единствения лек е да седнеш и да си помислиш добре как и защо са влезли, и после по същия път - да ги изпроводиш по живо по здраво. Не питай старило, а патило (демек - мен)frisky lioness написа:..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
А, една хууубавичка топличка вана с морска сол също помага, докато гониш мухите.
Последно промяна от Пенчо Заека на 29.04.08, 21:34, променено общо 1 път.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
опс...!leonsio написа:Дааа, права си... Ама гледам - стрелката на моя барометър е все нагоре, значи ни очаква хубаво време!esti написа:Ако усещането ти е само за повърхностна болка по кожата, като изгоряло, значи е от времето.
не пред децата и ти бре!
esti написа:Верчееее, ква жена е тоз ма...leonsio написа:
Дааа, права си... Ама гледам - стрелката на моя барометър е все нагоре, значи ни очаква хубаво време!
Като всички мъже - фукльо!
Ми то човещинка...doktorka написа:опс...!leonsio написа:Дааа, права си... Ама гледам - стрелката на моя барометър е все нагоре, значи ни очаква хубаво време!esti написа:Ако усещането ти е само за повърхностна болка по кожата, като изгоряло, значи е от времето.
не пред децата и ти бре!
опс...!
не пред децата и ти бре![/quote]
Ми то човещинка...[/quote]
зевзек!:rotfl24::rotfl24:
не пред децата и ти бре![/quote]
Ми то човещинка...[/quote]
зевзек!:rotfl24::rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
doktorka написа:frisky lioness написа:..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
да ти нашепна на уше:
"нищо ти няма."
казва се парестезия и не е болка за умирачка.
пийни един лексотан
И аз така реших, че ще живея
ама още ме боли, все едно са ме били с чорапи, пълни с мокър пясък.
Тук лексотаните са под строг контрол, но мился, че онзи ден мернах някакво изостанало хапче дома:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не трябваше ли да е по ставите?:blink:esti написа:Ако усещането ти е само за повърхностна болка по кожата, като изгоряло, значи е от времето.
Ти па.....?!
Ний сме млади, ма, кака:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мъж ми споделя твоето мнениеПенчо Заека написа: Бааа, инфаркт....тва боли много за кратко, мари. Мухи си завъдила, в главата. Оттам ти се стягат мускулите и ставаш като камък. Ся, ако идеш на доктор, ще ти каже, че имаш плексит или интеркостална невралгия. Пръц. А то си е от мухите, кво да ти обяснявам. Единствения лек е да седнеш и да си помислиш добре как и защо са влезли, и после по същия път - да ги изпроводиш по живо по здраво. Не питай старило, а патило (демек - мен)
А, една хууубавичка топличка вана с морска сол също помага, докато гониш мухите.
Вика-от нерви е, шти мине
А може и така да е
Предишната нощ бях много напрегната и нервна
Имах усещане все едно нещо ще се случи, но не знаех какво точно. Едно такова неприятно усещане
Е, случи се. Не ме касе лично, но много близък мой човек и никак не е приятно:(:mad:
М@мка му...Ш'ми мине:-)
Аз за какво се консултирам тук, а?! Щот знам, че има кой да ми помогне и да ме погали по главичката:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Взе ли си солна вана? Ако покиснеш половин час, със се кожата сваляш и кахъритеfrisky lioness написа: М@мка му...Ш'ми мине:-)
Аз за какво се консултирам тук, а?! Щот знам, че има кой да ми помогне и да ме погали по главичката:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не разполагам с вана:(Пенчо Заека написа:Взе ли си солна вана? Ако покиснеш половин час, със се кожата сваляш и кахъритеfrisky lioness написа: М@мка му...Ш'ми мине:-)
Кахъри, черни ядове тепърва май ми предстоят

- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Достатъчен повод да си монтираш вана, а защо не и джакузи в къщи. Мъж ти да не се стиска, а да дава парите!frisky lioness написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ш'му предамПенчо Заека написа:Достатъчен повод да си монтираш вана, а защо не и джакузи в къщи. Мъж ти да не се стиска, а да дава парите!frisky lioness написа:
той е почитател на ваните
бай дъ уей:winkw:

Не винаги е по ставите.frisky lioness написа:
Не трябваше ли да е по ставите?:blink:
Ти па.....?!
Ний сме млади, ма, кака:winkw:
Ми да, млади сме.
По дух.
а на дамитеfrisky lioness написа:ш'му предам
във ваните?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ПредполагамRemmivs написа:а на дамитеfrisky lioness написа:ш'му предам
във ваните?
особено ако са на подходяща за това място и цел възраст:lol::lol:

прочетох подходящото място и вързаниfrisky lioness написа:Предполагам
особено ако са на подходяща за това място и цел възраст:lol::lol:
честно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това ти е страничен ефект/дефект от сеседните темиRemmivs написа:прочетох подходящото място и вързаниfrisky lioness написа:Предполагам
особено ако са на подходяща за това място и цел възраст:lol::lol::blink::shocked:
честно
честно:lol::lol::lol:
Перверзник
Нали могат да се удавят, бе....

не, не е, мое си еfrisky lioness написа:
Това ти е страничен ефект/дефект от сеседните теми
честно:lol::lol::lol:
Перверзник
Нали могат да се удавят, бе....
мммм, аз ли, да така си е
не, не могат
има едно шнурче
вниматерно трябва с него като се къпете двамата
за да не дотърчи някой спасител
И какво да правят с шнурчето?Remmivs написа: има едно шнурче
вниматерно трябва с него като се къпете двамата
за да не дотърчи някой спасител
Аз щото се уча... пък и вана нямам...
имам го същото от 3 седмици. Вчера бях на невролог. Най-вероятно е от компа. На час трябва да ставаш, раздвижване. Топло на гърба. Вечер - разни мазила (евентуално). Гадост е. Не минава бързоfrisky lioness написа:..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
да не се хващат за него в никакъв, ама в никакъв случай и при никакви обстоятелства, изблици, тремори, конвулсии и други съпътстващи къпането състоянияvyara написа:И какво да правят с шнурчето?
Аз щото се уча... пък и вана нямам...
сериозно това
или поне в хотелите
а - да - било шипове. Ако болката отива до палеца - между 6 и 7-ми, ако е до малкото пръстче - между 4 и 5. (или обратното - няма значение).frisky lioness написа:..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
Сега дишай и спи спокойно - не е инфаркт
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз си го мислих бтвELBI написа:имам го същото от 3 седмици. Вчера бях на невролог. Най-вероятно е от компа. На час трябва да ставаш, раздвижване. Топло на гърба. Вечер - разни мазила (евентуално). Гадост е. Не минава бързо
аз затова си ползвам* добрата уфчица. Много помага. Наистина. Сега ми казва че имам нужда от почивка и е права, от вас човек не може да си почине. Я да направя едни стълби, едно зло колело и няколко лицеви. \
_______
* както и тракбол
Брей. Изпаднах в размисъл сега...Remmivs написа:...къпането състояния
сериозно това
или поне в хотелите