и ако посегнете към друго, мислете от какво е направено
абе в тоз случай девиза "Назад към природата" ме кефи на макс 8)

Е не е честно деееееееееееееееее.Dark написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=941746
и ако посегнете към друго, мислете от какво е направено![]()
е затова "Назад към природата" деJolee написа: Гадове ! Пушенето, пиенето сега и играчките били опасни![]()
![]()

Мдам ама те "децата на природата" нещо са се забили в техническият прогрес и немож ги хвана да се захванат с другоDark написа:е затова "Назад към природата" деJolee написа: Гадове ! Пушенето, пиенето сега и играчките били опасни![]()
![]()
Както и за сливицитеZmeu написа:"Според експертите всеки седем от осем вибратора са опасни за здравето, тъй като нарушават хормоналната система на женския организъм, влошават работата на черния дроб и бъбреците."
е то зависи от размера![]()
ако е много дълъг може да е вреден и за очния нерв
хм....сега с какво ще си бъркам кафето?Dark написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=941746
Ти тва кафе да не го пиеш от кофа? :think:Strunz написа: хм....сега с какво ще си бъркам кафето?
4avdar4e написа:Ти тва кафе да не го пиеш от кофа? :think:Strunz написа: хм....сега с какво ще си бъркам кафето?
Пробвай с тилифона тогаваStrunz написа: не, ама като увелича оборотите и правя кафява японска мазилка в офиса.
В офиса, повтарям!
У нас с вибратор не мога да се прибера:)
а аз все успявам някак да изкъртя дръжките на офисните кафе машини4avdar4e написа:Пробвай с тилифона тогаваStrunz написа: не, ама като увелича оборотите и правя кафява японска мазилка в офиса.
В офиса, повтарям!
У нас с вибратор не мога да се прибера:)

Dark написа:
а аз все успявам някак да изкъртя дръжките на офисните кафе машини
Добре дошла Графиньо :)графинята написа:То това за старите моми или самотниците важи .Ние тука дето сме от пенисите на половинките ни ред за играчки не ни остава.То за сън няма ...за играчки кога?!![]()

графинята написа:То това за старите моми или самотниците важи .Ние тука дето сме от пенисите на половинките ни ред за играчки не ни остава.То за сън няма ...за играчки кога?!![]()
Трябваше да напишеш май: Штига бе ШтавриStrunz написа:графинята написа:То това за старите моми или самотниците важи .Ние тука дето сме от пенисите на половинките ни ред за играчки не ни остава.То за сън няма ...за играчки кога?!![]()
- Стига клати, бе Ставри. Пак ще събориш водата с ченето от нощното шкафче...кат онзи път га спях.
:)
загрях и аз, ама късно:)))vyara написа:Трябваше да напишеш май: Штига бе ШтавриStrunz написа:графинята написа:То това за старите моми или самотниците важи .Ние тука дето сме от пенисите на половинките ни ред за играчки не ни остава.То за сън няма ...за играчки кога?!![]()
- Стига клати, бе Ставри. Пак ще събориш водата с ченето от нощното шкафче...кат онзи път га спях.
супер ПР-ка си имашStrunz написа:загрях и аз, ама късно:)))vyara написа:Трябваше да напишеш май: Штига бе ШтавриStrunz написа:графинята написа:То това за старите моми или самотниците важи .Ние тука дето сме от пенисите на половинките ни ред за играчки не ни остава.То за сън няма ...за играчки кога?!![]()

Dark написа:супер ПР-ка си имашStrunz написа:загрях и аз, ама късно:)))vyara написа:Трябваше да напишеш май: Штига бе ШтавриStrunz написа:графинята написа:То това за старите моми или самотниците важи .Ние тука дето сме от пенисите на половинките ни ред за играчки не ни остава.То за сън няма ...за играчки кога?!![]()
:)![]()
същински тефал
Альооооу, ного ти идва шоколада и ово-тамквото.Dark написа:
супер ПР-ка си имаш![]()
същински тефал
Ауу, тарифата за услугите съм забравилаStrunz написа: Пушка е!
Само дето ми прати на бележка номера на дебитната си карта:)
така ли? пък аз мислех, че ми е малко.....vyara написа:Альооооу, ного ти идва шоколада и ово-тамквото.Dark написа:
супер ПР-ка си имаш![]()
същински тефал

А!..да се разберем...Jolee написа:Е не е честно деееееееееееееееее.Dark написа:http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=941746
Гадове ! Пушенето, пиенето сега и играчките били опасни![]()
![]()
В час си друг път!doktorka написа: А!..да се разберем...
Който е в час..си знае...
има едни стъклени..( те са наи скъпите)..
ахм,... в които няма фталати.
а и има и силиконови ( каквито се предимно тук) и в тях няма фталати...
тъй че...
ние тук пак сме напред..ахм!
![]()
![]()
какво е фталати?wishes написа:В час си друг път!![]()
Стъклените са много опасни, знаеш защо![]()
А по еикетите и описанията хич не гледай какво пише за съдържание... 95% се правят в Китай, а там фталати да искаш...
тц,не са опасни бря!wishes написа:В час си друг път!doktorka написа: А!..да се разберем...
Който е в час..си знае...
има едни стъклени..( те са наи скъпите)..
ахм,... в които няма фталати.
а и има и силиконови ( каквито се предимно тук) и в тях няма фталати...
тъй че...
ние тук пак сме напред..ахм!
![]()
![]()
![]()
Стъклените са много опасни, знаеш защо![]()
А по еикетите и описанията хич не гледай какво пише за съдържание... 95% се правят в Китай, а там фталати да искаш...
Нали найш ко ши стани ако се чупи, повреме на употребаdoktorka написа: тц,не са опасни бря!
най-добри са...
а щи му прощаваш..правят си ги тук...
щото тукашните "стандарти"...не са като китайските такива..
Ако ме разбираш ,значи.. 8)
imaaaaaa....wishes написа:Нали найш ко ши стани ако се чупи, повреме на употребаdoktorka написа: тц,не са опасни бря!
най-добри са...
а щи му прощаваш..правят си ги тук...
щото тукашните "стандарти"...не са като китайските такива..
Ако ме разбираш ,значи.. 8)![]()
Правят ги там дръжки... Завод за вибратори с САЩ няма, проверил съм
Вземи провери малките етикетчета, дето не се виждат отвънdoktorka написа: imaaaaaa....
b@si!wishes написа:Вземи провери малките етикетчета, дето не се виждат отвънdoktorka написа: imaaaaaa....![]()
"Made in China" по заръка и под контрола примерно на "Pleasure articles LLC" Delaware
Назад към природата е истината 8)doktorka написа:b@si!wishes написа:Вземи провери малките етикетчета, дето не се виждат отвънdoktorka написа: imaaaaaa....![]()
"Made in China" по заръка и под контрола примерно на "Pleasure articles LLC" Delaware
proverih...
ednata igrachka e kitaiska...
hm....
ti razbi vsichko detsko v men...
тъй ,тъй...wishes написа:Назад към природата е истината 8)doktorka написа:b@si!wishes написа:Вземи провери малките етикетчета, дето не се виждат отвънdoktorka написа: imaaaaaa....![]()
proverih...
ednata igrachka e kitaiska...
hm....
ti razbi vsichko detsko v men...
Другата играчка не каза ква еdoktorka написа: тъй ,тъй...
правилно..
гласувам "за"
мириканска...wishes написа:Другата играчка не каза ква еdoktorka написа: тъй ,тъй...
правилно..
гласувам "за"