И от нея ми влезе в очите един цитат, и мога ли да не го споделя с вас?
Ми не мога
Светът на будните е един и общ, а всеки спящ го превръща в собствен.
Хераклит
Естествено.
УжасТно ми се иска да поспоря с тоя пич.Мнемозина написа: Светът на будните е един и общ, а всеки спящ го превръща в собствен.
Хераклит
Естествено.
Подкрепям4avdar4e написа:УжасТно ми се иска да поспоря с тоя пич.Мнемозина написа: Светът на будните е един и общ, а всеки спящ го превръща в собствен.
Хераклит
Естествено.
Светът на будните не е един и същ, просто и само защото будните са различни. Ерго, светът им е различен... Ти днес си подържала книга, аз подържах... добре де, нищо неприлично не си мислех ....3 памперса, от които можем да си направим домашна централа за производство на метан.
Спящият може и да няма свят, може да има ад или неизвестни ни дълбини... Свят като общосляванското "мир" или "светлина". Всичко е въпрос на интерпретация.

Това ме подсети за Матрицатаvyara написа:Абе някой чел ли е "Холографската вселена"?
Чудя се дали си заслужава. Нали е точно за начина на възприемане на света и защитава теорията, че светът е всъщност в главите ни, а не ние в него, но говоря малко наизуст...
Ако някой я е чел, да сподели, моля.

Във What The Bleep Do We Know се казва, че и светът на будните си е собствен. Има 6 милиарда и половина свята. На Земята, ако броимМнемозина написа:По някакво странно стечение на обстоятелствата днес за кратко време в ръцете ми постоя една книга, за която сега дълго ще си мечтая.
Ми не мога
Хераклит
Естествено.
Това е защото Хераклит не го е гледал този филм:lol::lol::lol:Green Light написа:Във What The Bleep Do We Know се казва, че и светът на будните си е собствен. Има 6 милиарда и половина свята. На Земята, ако броимМнемозина написа:По някакво странно стечение на обстоятелствата днес за кратко време в ръцете ми постоя една книга, за която сега дълго ще си мечтая.
Ми не мога
Хераклит
Естествено.

Да, наистина е въпрос на интерпретация.4avdar4e написа:УжасТно ми се иска да поспоря с тоя пич.Мнемозина написа: Светът на будните е един и общ, а всеки спящ го превръща в собствен.
Хераклит
Естествено.
Светът на будните не е един и същ, просто и само защото будните са различни. Ерго, светът им е различен... Ти днес си подържала книга, аз подържах... добре де, нищо неприлично не си мислех ....3 памперса, от които можем да си направим домашна централа за производство на метан.
Спящият може и да няма свят, може да има ад или неизвестни ни дълбини... Свят като общосляванското "мир" или "светлина". Всичко е въпрос на интерпретация.
Не, щъркел не съм държала ощеКапинчо написа: Само за да проарам и тук червената нишка:
То за да се дойде до памперси, все си го подържала някога ...