Празници
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Лекоооо, мой човек, внимавай кого заблуждаваш.....ти пак си пиши тука, деGreen Light написа:Не. Никъде другаде из нета, нито пък тайно наяве. Не е от скромност, а от страх.
Тук ми е приятно да пиша. Отварям си прозореца за нова тема и почвам да тракам. Не знам как да пиша по друг начин.
Може би нчкой ден ще опитам. Ще стане с фанфари и три поредни обявления тук. За да ми стискате палци и да викате оп - оп - оп
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Green Light
А? Що,бе, къде съм писал:Пенчо Заека написа:Лекоооо, мой човек, внимавай кого заблуждаваш.....ти пак си пиши тука, деGreen Light написа:Не. Никъде другаде из нета, нито пък тайно наяве. Не е от скромност, а от страх.
Тук ми е приятно да пиша. Отварям си прозореца за нова тема и почвам да тракам. Не знам как да пиша по друг начин.
Може би нчкой ден ще опитам. Ще стане с фанфари и три поредни обявления тук. За да ми стискате палци и да викате оп - оп - оп
Дира
Тука
All.bg понеже голяма кандърма ми хвърли един познат, ама не ми потръгна хич. Чуждо, такова
И Хулите, миналата година.
Или за друга заблуда приказваш.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Виж как си призна набързо...Green Light написа:А? Що,бе, къде съм писал:Пенчо Заека написа:Лекоооо, мой човек, внимавай кого заблуждаваш.....ти пак си пиши тука, деGreen Light написа:Не. Никъде другаде из нета, нито пък тайно наяве. Не е от скромност, а от страх.
Дира
Тука
All.bg понеже голяма кандърма ми хвърли един познат, ама не ми потръгна хич. Чуждо, такова
- Green Light
Хахаха! Образ!Пенчо Заека написа:Виж как си призна набързо...Green Light написа:А? Що,бе, къде съм писал:Пенчо Заека написа:Лекоооо, мой човек, внимавай кого заблуждаваш.....ти пак си пиши тука, деGreen Light написа:Не. Никъде другаде из нета, нито пък тайно наяве. Не е от скромност, а от страх.
Дира
Тука
Не, бе, рагаците знаят, аз съм си ги казвал тия. Даже раздух, че създареля на портала all.bg ми е познат и.н. Аз ако има да се фукам с нещо, не пропускам.
Пенчо, ти що не се весваш по- често, бе?
Най- добрата отбрана е нападението.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Празници
Green Light написа:Празници нали са и аз като всички реших, че тоя път вече, няма мърдане, ще си почина.
just perfect
ти са що се набутваш а:-)bead_ написа:дай квитанцията да видя колко си шарил и тогава ше се прецени мнооо ли е или не е!Quid написа: спазвам авторското право мноооо
квитанция да съм бил дал
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
и аз праим грешки понякога:blum:Пенчо Заека написа:Чшш, ти се обърка нещо. Тва не е пътепис, а животопис! Разумееш?Quid написа:като прочетох този пътепис само един въпрос се породи
ако тръгна да разправям тва на някой мой приятел колко време мое да издържи:-)
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ква трева пушиш? Дай да я пробвам, че от мойта се отрязвам и нищо не помня от пътешествията:rotfl24:Remmivs написа:Аз па моем да пътувам и легнал. Носим си се из тази и онази В Селена като едното ничего.Пенчо Заека написа:Зависи. За мен тия дни е едно лежане.
ти са да не ме сваляш нещо:winkw:Пенчо Заека написа:Обичам мъжете да си признават като сбъркат....стават ми едни такива милички, като пухченцаQuid написа:
и аз праим грешки понякога:blum:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ти не на мене тия.Remmivs написа:на драго сърце, нарича се фантазияПенчо Заека написа:Ква трева пушиш? Дай да я пробвам, че от мойта се отрязвам и нищо не помня от пътешествията:rotfl24:
в моя случай е със забележими включения и примеси на развинтена и болна
И аз съм от пристрастнитеlatrevw написа:велик си, но аз няма нищо да казвам, защото нали си ми слабост и само ще ме обвините в пристратие, да се включи Ести
Последно промяна от annonymus на 30.04.08, 13:37, променено общо 1 път.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Твърде философско като за края на последния работен ден преди 6 дена почивка.....отивам да готвя агнешко!Remmivs написа:реалността е по-фантастична и от най-голямата фантазияПенчо Заека написа:Ти не на мене тия.
чувала си това
вярно е
и знаеш ли защо
защото реалността е фантазия
и вайс върсъ
- Green Light
Ми, аз го разказах на Елби. Издържа. Ама човека е възпитан, де. Иначе Дейл Карнеги предлага, да почнеш с лично преживяване, после с внушение и излагане на случката и накрая да разкажеш за своето решение на проблемата. Ако поискате от аудиторията по 5 долара, казва той, всички веднага ще се чупят(макар, че той не казва "чупят"). Ерго(той и ерго не казва) няма бъкел, да се светнат, какво имате да им кажете. Затова пък ако почнете с "Един ден, когато карах по магистала 254" или "Тази сутрин в кабинета ми нахълта с взлом началник смяната Картър", тогава гаранция ще чуят нещичко. В моя случай ще чуят, че скоро Картър ще го погребват и толкова, но все е нещо, нали? Затова, Куиде, ако ти се случи да разкажеш моята история на приятел. И ако той е невъзпитано говедо и не може да търпи. Тогава непременно да почнеш с лично преживяване. - Един ден, значи пич, докато си карах по магистала 254. - Ква е па таа магистала, бе? - Цариградско, бе пън! Мое ли да си толкова ограничен? Фантазийка малко, разбираш ли... Та карам си аз по магистралата и гледам един мангал бачка. Бре - викам си- тоя па защо бачка, като са празници? Идеше ми да му нашокам репата, ама едно- аре да пасе, кво ще се цапам. И второ (Тука минаваш на проблема и заплиташ фабулата)- познавам още един такъв, бе! Може и той да е циганин, де да го знам, но за по- интересно, да кажем че не е. Тоя образ, баш кога не тербва ходи по акъла на жена си. Гледа разни бебета, кани кой ли не, пазарува, чисти тавани и се лигави в почивните дни. Затова решението е(тука няма нужда да ти казвам, понеже вече се сещаш- даваш решение в три точки) : 1, 2ро и 3то.Quid написа:като прочетох този пътепис само един въпрос се породи
ако тръгна да разправям тва на някой мой приятел колко време мое да издържи:-)
И това е.
Последно промяна от Green Light на 30.04.08, 22:12, променено общо 1 път.
- Green Light