Мнемото получава едно питие от мен за страхотно словотворчество : "угризявам се", "свястта" и други! Ашколсун!Мнемозина написа:bead_ написа:а свястно ли е да смесваш теми?! и редно ли е?! справедливо ли е, така да се каже?!Мнемозина написа:Свястта е малко като величието.bead_ написа:
свестни, та дрънкаме! гащи да гепиме - можееее. прошка - неееее.
Имам предвид от общоклубна гледна точка някак - и понеже обичам да смесвам теми.:shy::shy:
Направо изпаднах в несвяст.
Смеееееех..
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Мнемозина написа:
а свястно ли е да смесваш теми?! и редно ли е?! справедливо ли е, така да се каже?!
айде, не се праи... имаш яки връзки с шефовете на клуба затва си позволяваш волности. ние, редовите членове, чинно пишем и бришем и всеки според възраст, класа, пол, занятие взима участие в това предприятие
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Много правилно ги употребяваш! Езикът е затова - да се развива и обогатява от мислещи хора!Мнемозина написа:Благодаря, обаче... няма ли такива думи? Аз си ги употребявам щото...Пенчо Заека написа:
Мнемото получава едно питие от мен за страхотно словотворчество : "угризявам се", "свястта" и други! Ашколсун!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
не съмbead_ написа:нееее, забравил е е-то:winkw:Remmivs написа:бан ли каза или мхм
ебан го употребявам с думата
люта
са ясно ли е
начи
бан
е
не ебан
щото иначе щеше да има и
люта
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Онзи ден диктувах Пух. Упражнявахме пряка реч. Икспитиция. Когато всички отиват някъде. И се пише с "е". И се носят Провизии. Какво? Ядене. А стори ме се, че каза провизии. Зайо, трябва да си носим проядене. Защото може да ни се прояде.bead_ написа:нееее, забравил е е-то:winkw:Remmivs написа:бан ли каза или мхм
И ме питаха "е"-то на Експедиция в кавички ли се пише.
1. не се плезиQuid написа:не съм
люта
са ясно ли е
начи
бан
е
не ебан
щото иначе щеше да има и
люта
2. не си насаждай вкусовете на цялото 3о4овство - може люто, може и по оригинална рецепта /или поне в кфс винаги ме питат кво предпочитам!!!/
3. ясно е всичко - само кинти, манюнайтед и да раздаваш банове са ти в главата! /пак омешахме темите, ама тва е тенденцията на мнемо/
just perfect
Добре, признавам!bead_ написа:айде, не се праи... имаш яки връзки с шефовете на клуба затва си позволяваш волности. ние, редовите членове, чинно пишем и бришем и всеки според възраст, класа, пол, занятие взима участие в това предприятиеМнемозина написа:
:shy::shy:
Не ме е срам изобщо.
Те щото и шефовете чинно пишат и бришат, та само аз, значи, си позволявам волности.
Поемам вината и отговорността, но нищо повече от това.
Panta rhei...
не е баш такаbead_ написа:1. не се плезиQuid написа:не съм
люта
са ясно ли е
начи
бан
е
не ебан
щото иначе щеше да има и
люта
2. не си насаждай вкусовете на цялото 3о4овство - може люто, може и по оригинална рецепта /или поне в кфс винаги ме питат кво предпочитам!!!/
3. ясно е всичко - само кинти, манюнайтед и да раздаваш банове са ти в главата! /пак омешахме темите, ама тва е тенденцията на мнемо/
и ЛГ
са отивам да ги качвам
ще се плезя:blum: защото ми харесва:blum:
Ох, пак благодаря, обаче... за угризяването добре, но "свяст" не може да няма просто!Пенчо Заека написа: Много правилно ги употребяваш! Езикът е затова - да се развива и обогатява от мислещи хора!
А пък словотворчеството тук си е традиция вече - АВе наскоро ги кръсти тия нови думи "неоклубизми".
Panta rhei...
кои са другите работи?!:-)bead_ написа:тва е повече от нищо! повече е и от нещо! свалям шапка на такава храброст даже. кой в днешно време поема отговорността и вината и другите там работи...Мнемозина написа: Поемам вината и отговорността, но нищо повече от това.
Смяташ, че изброеното от мен е недостатъчно?Remmivs написа:поне една пикантна салата?Мнемозина написа:Добре, признавам!
Не ме е срам изобщо.
Те щото и шефовете чинно пишат и бришат, та само аз, значи, си позволявам волности.
Поемам вината и отговорността, но нищо повече от това.
Мисля, че ще ми стигне за цял живот.
Panta rhei...
опашките свършихаbead_ написа:са поне ше имаш време да си се плезиш на воля... едни опашки са се извили за разни като тебе дето май месец си качват тепърва летните... хахахахаQuid написа:
не е баш така
и ЛГ
са отивам да ги качвам
ще се плезя:blum: защото ми харесва:blum:
има да се плезиш минимум 40 мин
ще си карам цяло лято с ЗГ и пак няма да се редя на опашка
неам нерви вече за такива работи:blum:
разни. питай, примерно, ести - колко теми е изписала за една издръжка и... циганят съ!Quid написа:кои са другите работи?!:-)bead_ написа:тва е повече от нищо! повече е и от нещо! свалям шапка на такава храброст даже. кой в днешно време поема отговорността и вината и другите там работи...Мнемозина написа: Поемам вината и отговорността, но нищо повече от това.
just perfect
кармата не я отричамRemmivs написа:А къде остави кармичните преходи, които Куидус така Опорито Отрича? М?Мнемозина написа:Смяташ, че изброеното от мен е недостатъчно?
Мисля, че ще ми стигне за цял живот.
тънката нишка на кармата си я има винаги
не съм отричал за тва
моля моля
- frisky lioness
- Обратна връзка:
даже е едно към едно.Мнемозина написа:И трите, дедо попе, и трите.vyara написа:Свестни или съвестни, щото взех да се обърквам вече.Мнемозина написа:![]()
Абе велики сме.
И свестни.
Не е ли едно?
/снощи, обаче беше едно на нула... добре, че не играх, щях да съм съвсем на нула. сега съм на едно./
just perfect
-
Дядо Капинчо
може и така да се каже:-)Remmivs написа:каста = карма?Quid написа: кармата не я отричам
тънката нишка на кармата си я има винаги
не съм отричал за тва
моля моля
карма = каста?
-
Дядо Капинчо