човек да не отиде с жена (си) на хотелvyara написа:Брей. Изпаднах в размисъл сега...
веднага ще му излезе име...
човек да не отиде с жена (си) на хотелvyara написа:Брей. Изпаднах в размисъл сега...
И аз нямам ама съм виждала по хотелитеvyara написа:И какво да правят с шнурчето?Remmivs написа: има едно шнурче
вниматерно трябва с него като се къпете двамата
за да не дотърчи някой спасител
Аз щото се уча... пък и вана нямам...

3 седмици:blink::shocked:ELBI написа:имам го същото от 3 седмици. Вчера бях на невролог. Най-вероятно е от компа. На час трябва да ставаш, раздвижване. Топло на гърба. Вечер - разни мазила (евентуално). Гадост е. Не минава бързоfrisky lioness написа:..цялата външна страна на лявата ръка-по продължение от рамото, та чак до китката. Болката ми преминава към дланта. Боли ме така, все едно съм силно изгоряла на слънце
и лакътя
Същото е и отзад на гърба-в лявата половина, но не до кръста, а по-скоро плешката
Толкова е силно и неприятно, та чак не мога да го докосвам
Дали не съм получила някакъв микроинфаркт?:blink::shocked:
А?:(
Асперин не ми помага:(

Сага пък шипове:shocked:ELBI написа:
а - да - било шипове. Ако болката отива до палеца - между 6 и 7-ми, ако е до малкото пръстче - между 4 и 5. (или обратното - няма значение).
Сега дишай и спи спокойно - не е инфаркт

от джакузита може да се пукне. Развиват се разни бактерии-гъби-незнамкво си и ако на редовни интервали не се дезинфектира/чисти специално - има големи опасности.Пенчо Заека написа:Достатъчен повод да си монтираш вана, а защо не и джакузи в къщи. Мъж ти да не се стиска, а да дава парите!
гръбнака. Нищо - леки раздвижвания правиш на всеки час. Вечер - топло. Може да се мажеш с фастум гел, волтарен или некви такива там подобни, но може и да не се мажеш. Нищо не помага (лоша новина). Не се умира от това (добра новина). И мен ме гони същото от 3 седмици и ми е гадно (също добра новина за теб - не си единственаfrisky lioness написа:Сага пък шипове:shocked:ELBI написа:
а - да - било шипове. Ако болката отива до палеца - между 6 и 7-ми, ако е до малкото пръстче - между 4 и 5. (или обратното - няма значение).
И къде това?
М@мка му:mad:
И какво да правя сега:mad::(:crying:
ми нищо.frisky lioness написа:Сага пък шипове:shocked:ELBI написа:
И къде това?
М@мка му:mad:
И какво да правя сега:mad::(:crying:
И не само.... Абе, разбират хората... От всичко...и по много....doktorka написа: изумява ме как всички знаем медицина....:rotfl24::rotfl24:
просто седаи ви се радвам.....

Аааа, моля ви съ, аз първа я пратих на дофтурdoktorka написа: изумява ме как всички знаем медицина....:rotfl24::rotfl24:
Я стига и вие!4avdar4e написа:Аааа, моля ви съ, аз първа я пратих на дофтурdoktorka написа: изумява ме как всички знаем медицина....:rotfl24::rotfl24:
esti написа:Я стига и вие!4avdar4e написа:Аааа, моля ви съ, аз първа я пратих на дофтурdoktorka написа: изумява ме как всички знаем медицина....:rotfl24::rotfl24:
Фриски със свит от притеснение стомах идва тук и проплаква, че нещо я боли и има съмнения за инфаркт.
Какво искате - да млъкнем всички и да оставим темата или празна или пълна само с едно мнение "не разбираме от медицина, бегай на доктор" - че тя това си го знае!
Ама тук иска да си изплаче болката милата, при нас....при нейното второ семейство.
Да я успокоим, да я погалим по гръбчето....да я почешем по ушичките....да я поглезим..
А не студено и коравосърдечно да я пращаме на доктор!
Ааааа!
Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
не мисля че фриски ме ика в нейното семейство...
второ или трето...
ти ш'мъ вземеш ли в твойто?:shy:
И мен и мен и мен!!!esti написа:Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
второ или трето...
Не е ли...хм...малко прибързано - нека първо да походим известно време....
хаха...не...esti написа:Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
второ или трето...
абе ей!:rotfl24:leonsio написа:И мен и мен и мен!!!esti написа:Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
второ или трето...
Това "съвместителство" е дума от социализъма! Сега вече е свобода и сичко опира до единия гол секс!doktorka написа:хаха...не...esti написа:Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
второ или трето...
аз по съвместителство... си мислих е по-добре
пак като няма да сме с дълги бели роби с цпка отпред...leonsio написа:Това "съвместителство" е дума от социализъма! Сега вече е свобода и сичко опира до единия гол секс!doktorka написа:хаха...не...esti написа:Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
второ или трето...
Ти какво си се затръшкал?leonsio написа:И мен и мен и мен!!!esti написа:Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
второ или трето...
Да бе, иди някъде с празен портфейл и си чакай да ти опре секса. Че и гол....leonsio написа:Сега вече е свобода и сичко опира до единия гол секс!
По съвместителство викаш....doktorka написа:
хаха...не...
Ааа, ше си! Тутакси си намествам зодията както трябва, че да е правилна! Каква я предпочиташ?esti написа:Ти какво си се затръшкал?leonsio написа:И мен и мен и мен!!!esti написа:Брак ли ми предлагаш ма сестро?doktorka написа:
второ или трето...
Още не знам, дали си пасваме зодиакално с теб, за да се оженим.
Ако си зодия банкомат - зех та!leonsio написа:
Ааа, ше си! Тутакси си намествам зодията както трябва, че да е правилна! Каква я предпочиташ?
Че то за забременителния процес както се оказа, закъснях, ама пусти оптимизъм!
не съм съгласна..мъжете са за друго..не за преглеждане...esti написа:По съвместителство викаш....doktorka написа:
хаха...не...
Това става само ако ще се върши работа.
Например, аз събличам мъжете ти ги преглеждаш - после се сменяме.
Категорически съм несъгласен да ми се мушкат разни кредитни и дебитни карти по разни отвори пък!esti написа:Ако си зодия банкомат - зех та!leonsio написа:
Ааа, ше си! Тутакси си намествам зодията както трябва, че да е правилна! Каква я предпочиташ?
Че то за забременителния процес както се оказа, закъснях, ама пусти оптимизъм!
Права си, преглеждаме звучи все едно за бълхи ще ги преглеждаме.....ок, само ще ги ОГЛеждаме. Да ги опипваме може ли?doktorka написа:не съм съгласна..мъжете са за друго..не за преглеждане...esti написа:По съвместителство викаш....doktorka написа:
хаха...не...
Това става само ако ще се върши работа.
Например, аз събличам мъжете ти ги преглеждаш - после се сменяме.
може да ги ОГЛедаме и да си избираме...и пр...
Хъ...ако беше жена щеше да викаш "още, още...карти"....leonsio написа:
Категорически съм несъгласен да ми се мушкат разни кредитни и дебитни карти по разни отвори пък!

кво бреfrisky lioness написа:Мина ми
Гърбът ни минаQuid написа:кво бреfrisky lioness написа:Мина ми
големия кораб ли мина или друго

Благодаряvyara написа:Хубави картинки имаш този месец.frisky lioness написа:Мина ми