...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:45, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

начи трудно е, добре че не съм жури
Убедена съм ,че този път хората от финала имат бъдеще, именно заради конфузията да отличиш някой.
Хората от кънкурса са: Тома, Нора, Деница и Анна - четири стила и четири бъдеща.
Ако трябва да отлича някой, то все пак ще е Тома, въпреки че според мен трудно би направил солова карира.
Нора има визуалния потенциал да го направи, Деница в джаза също, както и Анна в мюзикъла.
Тома може да си намери група, а може и да не си намери, макар да е най-шаващия.
Убедена съм ,че този път хората от финала имат бъдеще, именно заради конфузията да отличиш някой.
Хората от кънкурса са: Тома, Нора, Деница и Анна - четири стила и четири бъдеща.
Ако трябва да отлича някой, то все пак ще е Тома, въпреки че според мен трудно би направил солова карира.
Нора има визуалния потенциал да го направи, Деница в джаза също, както и Анна в мюзикъла.
Re: Тома ги разби! :)))
Така е, добро беше.
Браво на Тома.
Но Ковърдейл не го давам!:lol:
Тома е групар. Като вокал в рок/метал група ще е супер. Нора ме кефи понякога, но рядко. Деница фъфли и бързо се самозабрави. Ограничен репертар, нищо ново, нищо интересно. Анна...е много зле горката... Тва е моето мнение.shshtt написа:начи трудно е, добре че не съм жури

Да, да...Дейвид е незаменим!esti написа:Така е, добро беше.
Браво на Тома.
Но Ковърдейл не го давам!:lol:

Харесвам гласове, които могат да звучат, както зашеметяващо агресивно, така и разтапящо нежно.[unknown] написа: Да, да...Дейвид е незаменим!
А Нора точно, затова не я харесвам - в нея има само един вид емоция и израз.
хехе нора, както и тома между впрочем, ако ги извадиш от контекста и ги туриш на пазара, бая зор ще видят[unknown] написа:Тома е групар. Като вокал в рок/метал група ще е супер. Нора ме кефи понякога, но рядко. Деница фъфли и бързо се самозабрави. Ограничен репертар, нищо ново, нищо интересно. Анна...е много зле горката... Тва е моето мнение.shshtt написа:начи трудно е, добре че не съм жури
щото пазара им е много тесен
и или там се пласират или рупат джанки
не съм така категорична обаче за останалите участници
абстрахирам се от това че деница ми е симпатична (както и на голяма част от бг народа защото е дебела),
и си мисля че тя през повечето време искаше да покаже гласови данни
не е еднозначна тя, не знам накъде ще избие
анна е прекрасна - аман от оперни певици в музикалния театър - фръцкаот се по заучени стъпки и колоратурно се изявяват - абсурд!
оперетата, муз. театърът е замислен преди всичко като театър, а после като музика.
добре че репертоарът им е древен, та да се вписват
Анна къде я слагаш. Тя е най-зле.shshtt написа:начи трудно е, добре че не съм жури
Другия път се опитай само да слушаш. Аз първите предавания само слушах, без да ги гледам.
Ясен има най-красивия глас, според мен. Нора ми идва твърде креслива. И Деница също. Шанел е като глътнала бастун. Оня малкия, Денислав, дори го забравям.
как и е презимето на Анна?vyara написа:Анна къде я слагаш. Тя е най-зле.shshtt написа:начи трудно е, добре че не съм жури
Другия път се опитай само да слушаш. Аз първите предавания само слушах, без да ги гледам.
Ясен има най-красивия глас, според мен. Нора ми идва твърде креслива. И Деница също. Шанел е като глътнала бастун. Оня малкия, Денислав, дори го забравям.Но Томааааа.... Тома е готин във всяко отношение. И като човек е супер. Страхотно момче. Браво на него!
Верче, слушам и без да искам - професионалист съм:-)vyara написа:Анна къде я слагаш. Тя е най-зле.shshtt написа:начи трудно е, добре че не съм жури
Ясен има най-красивия глас, според мен. Нора ми идва твърде креслива. И Деница също. Шанел е като глътнала бастун. Оня малкия, Денислав, дори го забравям.Но Томааааа.... Тома е готин във всяко отношение. И като човек е супер. Страхотно момче. Браво на него!
Талантът не е едностранен - иначе щяха да им правят кастинг на студийни записи.
В театъра по-важно е не колко октави взимаш, а как играеш. Анна пее прекрасно за актриса, а Тома дори не е посредствент като актьор. И да плаща някой на театъра не биха го взели.
Нито пък Анна в група ( освен ако не е тип Мастило).
Важна е пистата на която се състезаваш.
Супер са младежите да са живи и здрави и здрава кариера да направят.
Аз говоря за гласовите й данни. Иначе е много хубава и изразителна. Представям си я много добре в мюзикъл. Но от останалите в момента тя пее най-зле. И Вили Казасян и тази вечер й го каза - пее фалшиво. Човекът е професионалист, аз като не съм.shshtt написа: Верче, слушам и без да искам - професионалист съм:-)
В театъра по-важно е не колко октави взимаш, а как играеш. Анна пее прекрасно за актриса, а Тома дори не е посредствент като актьор. И да плаща някой на театъра не биха го взели.
е зая гласовите данни кво да спорим - най-зле е момата, ма пуста хубост!:lol:vyara написа:Аз говоря за гласовите й данни. Иначе е много хубава и изразителна. Представям си я много добре в мюзикъл. Но от останалите в момента тя пее най-зле. И Вили Казасян и тази вечер й го каза - пее фалшиво. Човекът е професионалист, аз като не съм.shshtt написа: Верче, слушам и без да искам - професионалист съм:-)
Ей ги Десислава и Мелинда и квартет "Славей", ако ви се слуша, записът е с кофти качество, естевствено, но дава някаква бегла представа ..
http://www.youtube.com/watch?v=ULHfJoJ81Xw
http://www.youtube.com/watch?v=ULHfJoJ81Xw
Последно промяна от 4avdar4e на 06.05.08, 11:45, променено общо 1 път.
Не знам Мелинда коя е, но ако Деси е Деси Слава (оная русата красивата), не се съмнявам - тя си е народна певица от най-висока класа. Просто за щастие или нещастие е красива.4avdar4e написа:Пък ако знаете Деси и Мелинда как изпяха една родопска песен. Акапелно. С квартет "Славей" и Надка Караджова. Настръхнах, спря ми дъха, просто не можех да дишам, насълзиха ми се очите, честна дума!
Тъй де, да се включа откъм конкуренцията, да поспамя малко
Бе и аз се просълзих. И Буги Барабата просто се разрева на Тома. А Фънки излезе на сцената и започна да прави като тая икона4avdar4e написа:Пък ако знаете Деси и Мелинда как изпяха една родопска песен. Акапелно. С квартет "Славей" и Надка Караджова. Настръхнах, спря ми дъха, просто не можех да дишам, насълзиха ми се очите, честна дума!
Тъй де, да се включа откъм конкуренцията, да поспамя малко
А Ясен също ми спря дъха, пак да го кажа.
Това е от "Пей с мен" по Нова, в понеделник вечер са концертитеshshtt написа: Не знам Мелинда коя е, но ако Деси е Деси Слава (оная русата красивата), не се съмнявам - тя си е народна певица от най-висока класа. Просто за щастие или нещастие е красива.
Всъщност това е много хубаво!!! Да живей хубавата музика и публикатаvyara написа: Бе и аз се просълзих. И Буги Барабата просто се разрева на Тома. А Фънки излезе на сцената и започна да прави като тая иконаЧестно! Много емоционална вечер беше.
А Ясен също ми спря дъха, пак да го кажа.
И в "мойто" шоу беше много емоционално, музикално, темпераментно.. Това е важното - ние
П.П. Задачата беше "Пей с мен и с ...приятели". Само дето "тук" всяка "звезда" сама си избира песента. Напълниха ми душата. Което явно и при вас е станало
Той е признат за най- секси глас в рока. Казват, че жените се разтапяли...верно ли е , бе?esti написа:Харесвам гласове, които могат да звучат, както зашеметяващо агресивно, така и разтапящо нежно.[unknown] написа: Да, да...Дейвид е незаменим!
А Нора точно, затова не я харесвам - в нея има само един вид емоция и израз.

Хубавото си е хубаво![unknown] написа:
Той е признат за най- секси глас в рока. Казват, че жените се разтапяли...верно ли е , бе?
Мен и други ме разтапят.
Казваш, че пазара на рок музиката е тесен??? Хе-хе....shshtt написа:
хехе нора, както и тома между впрочем, ако ги извадиш от контекста и ги туриш на пазара, бая зор ще видят
щото пазара им е много тесен
и или там се пласират или рупат джанки
На мен не ми е симпатичен някой, защото е дебел или слъб, висок, нисък и т.н.не съм така категорична обаче за останалите участници
абстрахирам се от това че деница ми е симпатична (както и на голяма част от бг народа защото е дебела),
и си мисля че тя през повечето време искаше да покаже гласови данни
не е еднозначна тя, не знам накъде ще избие
Гласовите и възможности са твърде ограничени в един диапазон. Извън него яко издиша.
За Ана го каза сама малко по- надолу. Красива е и пробива. Да стане манекенка или каквато си е сега. За певица не я бива.анна е прекрасна - аман от оперни певици в музикалния театър - фръцкаот се по заучени стъпки и колоратурно се изявяват - абсурд!
оперетата, муз. театърът е замислен преди всичко като театър, а после като музика.
добре че репертоарът им е древен, та да се вписват

Аз знаеш ли как мога да вия... Аууууууууу....esti написа:Хубавото си е хубаво![unknown] написа:
Той е признат за най- секси глас в рока. Казват, че жените се разтапяли...верно ли е , бе?
Мен и други ме разтапят.

Пеещ сервитьор. Там където работи се набляга повече на певческите им умения.vyara написа:Има дух и още как. Просто не е позьор. Много ми е естествен на мен.[unknown] написа: Ясен, може и добре да пее, но няма дух. Така аз чувствам нещата. Може би, защото това му е професия и го възприема като работа...
И каква професия? Той не работи ли като барман?

Ти си вий, лошо няма, ама дай няккво местенце, дето да ги чуя и аз, предателката:blum:, тия парчета...[unknown] написа: Аз знаеш ли как мога да вия... Аууууууууу....
Търся, де, ама или още никой не е качил нищо.. пък ми стана интересно...
За певица откъм гласови възможности може и да не я бива, но реално много от най-големите световни звезди пеят отчайващо фалшиво и/или имат слабо и измъчено гласче, но пак са номер едно![unknown] написа: За Ана го каза сама малко по- надолу. Красива е и пробива. Да стане манекенка или каквато си е сега. За певица не я бива.
Защото само глас не стига, за да стане звезда един певец - трябва да има излъчване, харизма...онова, което те заковава на място, когато го чуеш. Трябва да умее да ти бръкне в душата.
Ана има зачатъци на това умение.
Докато Нора - не.
Тази вече от всички изпълнения най ми хареса дуета на Ана и Тома - и то точно, заради емоцията, не за друго.
Рано е. Ще ги качат, ама по- късно.4avdar4e написа:Ти си вий, лошо няма, ама дай няккво местенце, дето да ги чуя и аз, предателката:blum:, тия парчета...[unknown] написа: Аз знаеш ли как мога да вия... Аууууууууу....
Търся, де, ама или още никой не е качил нищо.. пък ми стана интересно...

Ти помни, пък свирни ...[unknown] написа: Рано е. Ще ги качат, ама по- късно.
П.П. Абе, тоя дето е пеещ сервитьор (сори, ама хич не са ми ясни кой кой е, но ви чета..) да не пее в нашия любим нощен клуб???
Това, когато ти се прищипят..........пръстите? Примерно.[unknown] написа:Аз знаеш ли как мога да вия... Аууууууууу....esti написа:Хубавото си е хубаво![unknown] написа:
Мен и други ме разтапят.
Тома е №1!esti написа: За певица откъм гласови възможности може и да не я бива, но реално много от най-големите световни звезди пеят отчайващо фалшиво и/или имат слабо и измъчено гласче, но пак са номер едно!
Защото само глас не стига, за да стане звезда един певец - трябва да има излъчване, харизма...онова, което те заковава на място, когато го чуеш. Трябва да умее да ти бръкне в душата.
Ана има зачатъци на това умение.
Докато Нора - не.
Тази вече от всички изпълнения най ми хареса дуета на Ана и Тома - и то точно, заради емоцията, не за друго.
Аз пък дуета не го чух. Сигурно щото гледам телевизия, дудна си с вас, правя си салата и мезвам, готвя си вечеря и ям и играя шах онлайн....

Аха.4avdar4e написа: П.П. Абе, тоя дето е пеещ сервитьор (сори, ама хич не са ми ясни кой кой е, но ви чета..) да не пее в нашия любим нощен клуб???

Тва е виц. Стар. Айвънхоу ще ти го разкаже като се появи.esti написа: Това, когато ти се прищипят..........пръстите? Примерно.

Добре, че не се налага да го търся в темата с вицовете.[unknown] написа:Тва е виц. Стар. Айвънхоу ще ти го разкаже като се появи.esti написа: Това, когато ти се прищипят..........пръстите? Примерно.