Аре, НОВА ТЕМА!!!
Аре, НОВА ТЕМА!!!
ТУК, ако желаете можете да се запознаете с менюто на нашите домакини.
1) Резервирах - 20/30 ПАНЧЕВ Неофит Рилски № 44 (София, България, Европа... Млечен път) Цялата фасада е отрупана с балони, така се вижда и от ....
2) Същото място като един друг път, втори етаж, една маса за възрастни около 17-18 чиляка и една маса за дечинята ~ 10-ина
3) огледАх - не виси нищо застрашително от таваните - сичко си е по старому.
4) В събота преди сбиркенщайна съм поел ангажимент да отида и да дам първоначално меню, което да ни чака за отскок... Примерно малко платца, с глезотийки и салатки ?? Аз държа един хартиен екземпляр до себе си и всеки който изока нещо конкретно ще бъде уважен тутакси! Така и на нас по-уютно и на тях по-експедитивно... Бутилки на масата или бъчви?
5) Четете, примлясквайте, гълтайте внимателно, дансъ задавите от храносмилателни сокове и си наемете по един стомах за събота.
6) Моят ангажимент не е приключил още... До събота на обяд, всеки да си каже шъ пости ли, гъби обича ли, т.п.н.д.
7) КУПОНА Е В СЪБОТА!
ПРИЯТНА ВЕЧЕР
pp който закъснее повече от академичното, ще плати бакшиша!
1) Резервирах - 20/30 ПАНЧЕВ Неофит Рилски № 44 (София, България, Европа... Млечен път) Цялата фасада е отрупана с балони, така се вижда и от ....
2) Същото място като един друг път, втори етаж, една маса за възрастни около 17-18 чиляка и една маса за дечинята ~ 10-ина
3) огледАх - не виси нищо застрашително от таваните - сичко си е по старому.
4) В събота преди сбиркенщайна съм поел ангажимент да отида и да дам първоначално меню, което да ни чака за отскок... Примерно малко платца, с глезотийки и салатки ?? Аз държа един хартиен екземпляр до себе си и всеки който изока нещо конкретно ще бъде уважен тутакси! Така и на нас по-уютно и на тях по-експедитивно... Бутилки на масата или бъчви?
5) Четете, примлясквайте, гълтайте внимателно, дансъ задавите от храносмилателни сокове и си наемете по един стомах за събота.
6) Моят ангажимент не е приключил още... До събота на обяд, всеки да си каже шъ пости ли, гъби обича ли, т.п.н.д.
7) КУПОНА Е В СЪБОТА!
ПРИЯТНА ВЕЧЕР
pp който закъснее повече от академичното, ще плати бакшиша!
Паниран боб! Задължително, пред мен поне една порция! ММММММММММ!
Иначе за папуняне, с Питката смятаме да похапнем месце - стара тракийска рецепта - пълнено с пилета прасенце, те от своя страна пълнени с кифтенца... Мда. Около прАсето, моля малко кебапчета за гарнитурка. А, щях да забравя - най-вкусно става като всичко това е поръсено със стърготинки от луканка
Направи малко плата и салатки, бе, човек, не ни мъчи още от сега да му мислим какво да ядем - както не съм хапвала цял ден ще ти падне окото ако взема от сега да поръчвам
Иначе за папуняне, с Питката смятаме да похапнем месце - стара тракийска рецепта - пълнено с пилета прасенце, те от своя страна пълнени с кифтенца... Мда. Около прАсето, моля малко кебапчета за гарнитурка. А, щях да забравя - най-вкусно става като всичко това е поръсено със стърготинки от луканка
Направи малко плата и салатки, бе, човек, не ни мъчи още от сега да му мислим какво да ядем - както не съм хапвала цял ден ще ти падне окото ако взема от сега да поръчвам
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ако съдя по ентусиазма ти, детенце е ЗДРАВО!maggot написа:Паниран боб! Задължително, пред мен поне една порция! ММММММММММ!
Още утре ще им заръчам да ти напанират не една порция а един казан, ама ако знаеш само колко псувни ще отнесеш... ПРАСЕНЦЕ? БройлЪрчета? Кифтета? Стружки...
Сеща ме за един виц!
-
Латрево
- Dark Angel
Да се изтощят??? Няма такъв филм... Абе, няма ли някой да измисли динамо за получаване на ток от деца? Поне някаква полза да има от убийствената им енергияmaggot написа:Мда. 19:00 ми се вижда и на мен по-разумно, хем малките да могат да се изтОщят, ако това изобщо е възможно...
И аз съм за 19 - 19,30
Dark написа:ние не знаем как ще сме утре![]()
може да намерим/може да не намерим сили да дойдем. Все пак сме стари хора, не сме бързи влакове
това щото мислим таз нощ да се отдадем на активен нощен живот с Латрево и Уишес 8)
някой друг иска ли?
ШШШШШ, ало? КЪде така??? Събота да се съберяли повече хора? ААА?
А вие ще им стопите гьона нощес и утрееееее, кво? Не били бързи влакове!
- Dark Angel
ми след малко ще им звънна да им предложа програма която набързо обсъдихме с мъж ми и е нещо като ирландски клуб за добро хапване и после нощни клубове из центъра на софия, само трябва да разуча къде какво таз вечерЗвеневия написа:
ШШШШШ, ало? КЪде така??? Събота да се съберяли повече хора? ААА?
А вие ще им стопите гьона нощес и утрееееее, кво? Не били бързи влакове!
а след здравословен утрешен следобеден сън вярвам всички ще са фул енерджи
Тенкю, тенкю! :)Звеневия написа: Ура! Много целивки и Чукулати. Да е здрава и послушна!
Казан? Хехе, голям фен си, А??
А за боба - ако и го правят както в едно княжевско кръчме.... мммммм....
През нощта половинката да му мисли, де.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ние сме на театро тунайт... ма ще свърши къмто 9 - 9:30Dark написа:ние не знаем как ще сме утре![]()
може да намерим/може да не намерим сили да дойдем. Все пак сме стари хора, не сме бързи влакове
това щото мислим таз нощ да се отдадем на активен нощен живот с Латрево и Уишес 8)
някой друг иска ли?
Да дзвъннем подир туй? М?
Абе взимай цялата орда! До сега разправях на моята колко много деца ще има, че иначе още в 8 ще ми изпие мозъка да си тръгваме.Gaspode написа:Начи утре в 19:00 в пълен състав? Терминатори, принцеси и все и вся? Така ли да го разбирам?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
Даденоmaggot написа:Абе взимай цялата орда! До сега разправях на моята колко много деца ще има, че иначе още в 8 ще ми изпие мозъка да си тръгваме.Gaspode написа:Начи утре в 19:00 в пълен състав? Терминатори, принцеси и все и вся? Така ли да го разбирам?
Аз и без туй им обещах да се видят пак с "оная тайфе, дето обърнахте Туканъ с главата надолу"
- Dark Angel
- Dark Angel
имаше се предвид не ни жалете / не ги жалете тях, варненци, ама нещо вместо тире изпадна дзвездаGaspode написа:Кое ли е туй, дето да не ви го жалим???Dark написа:Gaspode написа: Ние сме на театро тунайт... ма ще свърши къмто 9 - 9:30
Да дзвъннем подир туй? М?
Звънете не ни*ги жалете![]()
![]()
![]()
И на кого точно???![]()
![]()
![]()
Ще видим как ще сме след театъра....
Или ще звъннем, или напротив :)
както Ви се хареса /това звъненето де
- Dark Angel
да, знам. ние сме топло посрещани особено от семейства се едно дете - щото изведнъж стават многоGaspode написа:А, що беDark написа:баси, хора....почвам да се чувствам зле че ни се излиза без деца ....
само мисълта за утрешното приключение /комплект сите деца/ и ми се изпарява сякакво желание
Като махнеш всичко лошо остават само хубави неща :)
Те като са повечко се забавляват сами...
живи и здрави да са ни, ама на моменти /само на моменти/ искам да сме алоун, а не примерно някой да изпусне лъжица в тъмнината и аз да разбера в ужас, че някой който сме мислили за спящ, всъщност не е спял, а е пиел чай
МдаааааDark написа:да, знам. ние сме топло посрещани особено от семейства се едно дете - щото изведнъж стават многоGaspode написа:А, що беDark написа:баси, хора....почвам да се чувствам зле че ни се излиза без деца ....
само мисълта за утрешното приключение /комплект сите деца/ и ми се изпарява сякакво желание
Като махнеш всичко лошо остават само хубави неща :)
Те като са повечко се забавляват сами...и се забавляват и спират да тормозят мамите и татковците
живи и здрави да са ни, ама на моменти /само на моменти/ искам да сме алоун, а не примерно някой да изпусне лъжица в тъмнината и аз да разбера в ужас, че някой който сме мислили за спящ, всъщност не е спял, а е пиел чай:oops:
Стават грешки
За эту историю, ручаюсь головой. Произошло с МОИМИ детьми!!!(В ответ на упрек, что предыдущая история про маршрутку, скачана из инета). У меня двое детей: сыну 14 лет, дочери на момент этой истории было чуть меньше 3-х. Пригласили нас как то на день рождения в ресторан, ну мы детей накормили ценные указания раздали, Соньку в кровать уложили, Максу наказали, что бы вел себя хорошо, он пообещал, что тихо посидит в большой комнате телек посмотрит и спать пойдет.
Ну вот ушли мы довольные и че то не обратили внимание, что сын как то очень активно нас спроваживает. Оказывается, он где то добыл кассету с порнухой(возраст такой гормоны играют )и нас все был согласен, только что б одному наконец остаться. Ну значит, сел он в комнате, включил кассету эту и впал в ступор возле телека.
Тем временем Сонька покрутилась в кровати и поняв что не может уснуть, решила позвать братца, на предмет поиграть почитать и т. д. Надо сказать, что сын у меня сознательный сестру обожает и охотно подолгу с ней возится, но в этот вечер Макс, судя по всему ничего не видел и не слышал увлекшись просмотром. Еще бы! Сонька, воззвав к брату пару раз и видя что он не отзывается решила посмотреть в чем дело. Тихо выйдя в гостинную она увидела брата увлеченно смотрящего какой то фильм.
Дабы Макс не увидел ее и не прогнал спать она затаилась за креслом и решила помотреть, что его так увлекло. Посидев пару минут и объктивно оценив ситуацию, ребенок так же безшумно отполз в комнату где багополучно уснул. Макс, досмотрев(надо думать) фильму по прошествии некоторого времени, отзвонился нам доложил, что все в поряде пост сдал и тоже отправился в кровать.
Мы с мужем вернувшись глубокой ночью, застали идилически спящих детей и поумилявшись немного легля спать. Утром, завтракая на кухня всей семьей, мы стали расспрашивать детей о проведенном вечере. Макс коротко буркнул, что все было тихо, а вот Сонька оказалась более многословной.
На мой вопрос -"Доченька, что ты делала?"ребенок бойко выдал: - Ой, мамочка, я не могла заснуть лежала лежала, а потом вышла в комнату, а там Максюша кино смотрел(при этих словах сын поднял голову от тарелки, с ужасом посмотрел на сестру и медленно стал наливатся краской)но кино было не интересное, я немножко посмотрела и спать пошла.
- А что за кино, Макс? - вступил папа. Сонька, не дав брату возможности вставить слово, выпалила-Дурацкое, папа, кино, там какая то тетя, все время кушала дядину писю. Занавес.
Gaspode написа:Даденоmaggot написа:Абе взимай цялата орда! До сега разправях на моята колко много деца ще има, че иначе още в 8 ще ми изпие мозъка да си тръгваме.Gaspode написа:Начи утре в 19:00 в пълен състав? Терминатори, принцеси и все и вся? Така ли да го разбирам?
Аз и без туй им обещах да се видят пак с "оная тайфе, дето обърнахте Туканъ с главата надолу"
ТАКА СЕ РАЗБИРАМЕ! Който иска да си води децата, който не иска - да не ги води!
- Dark Angel
Той не се съмнява, дали сме изкарали добре, той се надява да сме го споменали в наздравиците!Dark написа:мисля даМЪЖжжж написа: Дано поне сте изкарали готино и заради мен. :)
БАТЕ, ТОЗ ПЪТ КАМБАНАТА БИ В ТРИ ОТДЕЛНИ ТЕМИ!
Следващият път ще пускаме електронни писма, ако оставите по един пощенски адрес! Кво ни остана, пиене, ядене,... тия три неща...
Много благодарим на СА за гостоприемството и страхотната организация на петък и събота вечер! 
И по-специално на Дарк и половинка и Звеневи и половинка
Още имам послевкус от страхотните ябълкови палачинки
А да не говорим за богатата трапеза следващата вечер
Още веднъж благодаря!
Още веднъж благодаря!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
wishes написа:Много благодарим на СА за гостоприемството и страхотната организация на петък и събота вечер!
Още веднъж благодаря!
И честно ли е сега това спрямо нас /неприсъстващите/...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ами не е![unknown] написа:wishes написа:Много благодарим на СА за гостоприемството и страхотната организация на петък и събота вечер!
Още веднъж благодаря!
И честно ли е сега това спрямо нас /неприсъстващите/...![]()
![]()
![]()
Хич даже.
Panta rhei...
Тъй е. И за камбаната и за споменаването в наздравиците.Звеневия написа:Той не се съмнява, дали сме изкарали добре, той се надява да сме го споменали в наздравиците!Dark написа:мисля даМЪЖжжж написа: Дано поне сте изкарали готино и заради мен. :)
БАТЕ, ТОЗ ПЪТ КАМБАНАТА БИ В ТРИ ОТДЕЛНИ ТЕМИ!
Следващият път ще пускаме електронни писма, ако оставите по един пощенски адрес! Кво ни остана, пиене, ядене,... тия три неща...
Радвам се за Вас.
Жалко, че липсвах. Но...обица на ухото...
Пак ...
Жалко, че липсвах. Но...обица на ухото...
[/quote]
като не е на носа...;)..(обицата де...)
Ама така е...
Ако Звеневият беше сложил в заглавието "Целууууфки"...
Щеше да се забелязва отдалече темата....
ама тоооо...
Май само аз си знам целуффките...;)
МЪЖжжеее, нема да "липсваш" ...аз "като додох"...следващия път...
Добре че сте ти и Гаспода да ги отсрамвате мъжете, тук присъстващи...
( не вкл Питката нарочно...той не ви отсрамва..той мен ме засрамва..;)..)
и аз искам...:-*...
П.С...А снимки?
Дарки?:evil:
като не е на носа...;)..(обицата де...)
Ама така е...
Ако Звеневият беше сложил в заглавието "Целууууфки"...
Щеше да се забелязва отдалече темата....
ама тоооо...
Май само аз си знам целуффките...;)
МЪЖжжеее, нема да "липсваш" ...аз "като додох"...следващия път...
Добре че сте ти и Гаспода да ги отсрамвате мъжете, тук присъстващи...
( не вкл Питката нарочно...той не ви отсрамва..той мен ме засрамва..;)..)
и аз искам...:-*...
П.С...А снимки?
- Dark Angel
Re: Пак ...
ахъм, таковато ъъъъъdoktorka написа:........
П.С...А снимки?
толкоз много изщракаха другите, и за мен даже
ПП / само щерката си снима съпругата на Рем, щото много и харесваше /това от нас, снимката е на мобилния на таткото всъщност/