esti написа: Добре, че не се налага да го търся в темата с вицовете.
Там дори и аз не мога да намеря нищо. Предполагам и Айвън също. Много е вероятно някой вицове да ги е пускал по няколко пъти... Че кой щи помни и ще забележи....
esti написа: Добре, че не се налага да го търся в темата с вицовете.

Вече е в нета!4avdar4e написа:Ти помни, пък свирни ...[unknown] написа: Рано е. Ще ги качат, ама по- късно.

Благодаря!
Ясен ми изглежда като сценично треснат, което ми е симпатично.[unknown] написа:Ясен, може и добре да пее, но няма дух. Така аз чувствам нещата. Може би, защото това му е професия и го възприема като работа...vyara написа:И не само тая вечер.
Ясен също беше много добър.
Абе беше супер цялата вечер.
И аз не я харесвам Анна, скоро имаше едно изпълнение, точно след него Фънки каза, че бил със слушалки и чул, че пеела най-вярно от всички, ама на мен не ми се стори така, защо ли?shshtt написа:Верче, слушам и без да искам - професионалист съм:-)vyara написа:Анна къде я слагаш. Тя е най-зле.shshtt написа:начи трудно е, добре че не съм жури
Убедена съм ,че този път хората от финала имат бъдеще, именно заради конфузията да отличиш някой.
Хората от кънкурса са: Тома, Нора, Деница и Анна - четири стила и четири бъдеща.
Ако трябва да отлича някой, то все пак ще е Тома, въпреки че според мен трудно би направил солова карира.
Нора има визуалния потенциал да го направи, Деница в джаза също, както и Анна в мюзикъла.
Тома може да си намери група, а може и да не си намери, макар да е най-шаващия.
Другия път се опитай само да слушаш. Аз първите предавания само слушах, без да ги гледам.
Ясен има най-красивия глас, според мен. Нора ми идва твърде креслива. И Деница също. Шанел е като глътнала бастун. Оня малкия, Денислав, дори го забравям.Но Томааааа.... Тома е готин във всяко отношение. И като човек е супер. Страхотно момче. Браво на него!
Талантът не е едностранен - иначе щяха да им правят кастинг на студийни записи.
В театъра по-важно е не колко октави взимаш, а как играеш. Анна пее прекрасно за актриса, а Тома дори не е посредствент като актьор. И да плаща някой на театъра не биха го взели.
Нито пък Анна в група ( освен ако не е тип Мастило).
Важна е пистата на която се състезаваш.
Супер са младежите да са живи и здрави и здрава кариера да направят.
Видеото е с кофти качество. С голям жар пее, ама не се усеща на този запис, наистита. Абе, страшен е Тома. Иначе текста на песента не е кой знае кво. За такова велика парче...4avdar4e написа: Благодаря!
Да, добър е, страхотен глас, страхотно изпълнение, но ми е някак .. студен, сякаш не разбира какво точно пееТва може би щото съм извън контекста
![]()
П.П. Ама верно Фънки направи това![]()
Пък Буги да беше я пуснАл тая чаша през сламка в джоба:rotfl24:

Понеже всички са шокирани колко се нравят и слушат подобни изпълнения, да припомним, че за това са виновни продуцентите- Иван и Андрей. Ама от прости хора кво да очакваш...Rain написа:Гледам сега туби-дуби-то
Предпочитам тоя да ни представя пред света, не Валентина Хасан

При това и чалга певиците да го харесват и песента да прозвучи супер! Е, кой го може това?! Страхотен е![unknown] написа:kills the chalga
Ами притеснява се момъка, явно е чувствителен ... Видя ли как му се бяха насълзили очите като беше номиниран?[unknown] написа:Да, точна като треснат.Rain написа:
Ясен ми изглежда като сценично треснат, което ми е симпатично.![]()
Харесва ми да го гледам как пее, но ако може без образ, само звук...
Това си беше една пародия, кво толкова страхотно и недостижимо за другите има.vyara написа: При това и чалга певиците да го харесват и песента да прозвучи супер! Е, кой го може това?! Страхотен е!![]()
И добрата и лошата реклама - все реклама е. Да можеше и Ковърдейл да чуе Тома и да певнат заедно[unknown] написа:Понеже всички са шокирани колко се нравят и слушат подобни изпълнения, да припомним, че за това са виновни продуцентите- Иван и Андрей. Ама от прости хора кво да очакваш...Rain написа:Гледам сега туби-дуби-то
Предпочитам тоя да ни представя пред света, не Валентина Хасан
Да. Вчера за това дуетът с онази фалшивата беше готин - заради него. Защото той всичко прави с любов, не влага критика в нищо, а гледа да го направи по най-добрия начин. Забелязала съм и вниманието му към останалите. Винаги се държи много човешки с другите. На това до голяма степен се дължи успеха му. И както каза Есил Дюран, той изглежда не се бори с другите, той прави това, което му харесва и пак е най-добрия.esti написа: Освен това аз лично имах чувството, че той харесва тази песен, но не си признава.
Личи, когато не си харесват песните.
Сори, без да искам си редактирах мнението, вместо да допиша, явно много ми се спи днес4avdar4e написа:Ей ги Десислава и Мелинда и квартет "Славей", ако ви се слуша, записът е с кофти качество, естевствено, но дава някаква бегла представа ..
http://www.youtube.com/watch?v=ULHfJoJ81Xw
А така- кажи му!vyara написа: Това е тема за възхвала, бе! Сига спами!

И аз искам без тия двамата...особено без ДениславАRain написа:Да изчистят малко терена, ми се ще.
Примерно Денислав и Анна. Напоследък Денислав не ми харесва, в който и стил да пее. Звучи ми Бекстрийт бойс и ме дразни леко, колкото и позитивно да изглежда, а Анна определено почна да си показва слабостите - пя хубаво в дуета снощи, защото това и е един от добрите стилове, инак ...
Да останат най-добрите, та да видим дали все още живеем в ЦървулЛандия?:blum: