Макар че на Гергьовден било хубаво да вали...
И ми е студено.
И изобщо кога ще оправят времето?
А ти пък представяш ли си кво им е на тия, дето са заминали на почивка?? Хак да им е!Мнемозина написа:ми омръзнаха.
И ми е студено.
Сега ме присети как миналата седмица наблюдавах на ендекато един много добре облечен господин, който най-невъзмутимо се изпика ЗАД химическата тоалетнаPiqndurnik написа:Само ще минавам през тоалетната на тръгване, че в събота последните 500м до в къщи ги взех на бегом
В центъра, що, мислиш дека тука климатот е друг лиКапинчо написа: Бе ти къде живееш? Аз съм по ризка, разкопчана оттук-оттам и разбира се никакво отопление.
А тези с почивките не ги мисли. Те се отопляват вътрешно.
Капинчо написа: Това е ефектът на мишката. Значи отиваш на женския пазар и от сиганите си купуваш едни войнишки ръкавици с един пръст (показалеца, за стреляне, не палеца), кафяви едни такива от военните складове.
И махни тоя кожух, че ще ти се смеят щъркелите.
Във Варна било слънчево и студено.4avdar4e написа:
А ти пък представяш ли си кво им е на тия, дето са заминали на почивка?? Хак да им е!
И на мен ми писнаИ съм с пухен елек върху вълнен пуловер
![]()
П.П. А ако вали само тук? Ий, нямам да имам основания да злобея
П.П.П. Дават го поне до края на седмицата все такова
Точно за това говорех...esti написа:Когато тук се разваля времето винаги идва от вас...от запад де.Мнемозина написа:Не се фукай! В наше време благините идват от запад.esti написа:А тук цял ден е слънчево и топло.
Преди малко се върнахме от разходка в една близка горичка.
На кой му казах аз да се дъжи за мене? Ние бяхме на Паничище, там валя един час. Понеже по пътя имаше много пясък и голяма прах взе да се вдига по едно време. През останалото време гря слънце.Мнемозина написа:ми омръзнаха.
И ми е студено.
Green Light написа: На кой му казах аз да се дъжи за мене? Ние бяхме на Паничище, там валя един час. Понеже по пътя имаше много пясък и голяма прах взе да се вдига по едно време. През останалото време гря слънце.
Е значи ще има и за нас, и за вас.esti написа:Абе дръжте си ги за вас тези благини.Мнемозина написа:
Точно за това говорех...
Ама таз благина нещо се заседя тук на запад и не ще да мърда.
Днес от ранна утрин такова слънце беше блеснало...
Снощи казаха, че ще завали.
И май ще познаят - взе да се мръщи нещо...
Гадове.