И да пише!
Не името му, той самият.
Пускам го, ама съм почти сигурна, че някой пуска същата тема в момента.
аз трябваше да честитя на Юрото и затуй се забавих!Мнемозина написа:Св. Георги да го пази нашия именик и да е жив и здрав, и името му да е здраво!
И да пише!
Не името му, той самият.
Пускам го, ама съм почти сигурна, че някой пуска същата тема в момента.
И тя ли празнува днес?doktorka написа: аз трябваше да честитя на Юрото и затуй се забавих!
да ни е честито....
и на всички Гого-вци...
някой да изрови "Аз съм Гошко хубавеца" и да я сложи ,че аз не мога от тоз ..не знам как да го нарека..туй малко нещо дето му викат ..ммм...не знам как му викат,ма е малко
То е за Тошко хубавеца.doktorka написа: някой да изрови "Аз съм Гошко хубавеца"
не бе..Гошко е...vyara написа:То е за Тошко хубавеца.doktorka написа: някой да изрови "Аз съм Гошко хубавеца"
Да ти е жив и здрав и твоя Гено!

честит рожден ден на сина ти![unknown] написа:Честит рожден ден на сина ми! Честит Гергьовден!Честит празник на българската армия!
(пак не можах да гледам парад..
)
Хубав празник е днес!
Мерси!doktorka написа:
честит рожден ден на сина ти!

И мен са ме питали като съм на Ивановден родена защо не съм Иванка. Ми не съм бре! Че да получавам един подарък само! А така си имам два празника.[unknown] написа: Мерси!
П.П. Повечето хора, които не знаят как се казва и разберат, че е роден на Гергьовден и ме питат Георги ли се казва....
Ми да, така е.vyara написа: И мен са ме питали като съм на Ивановден родена защо не съм Иванка. Ми не съм бре! Че да получавам един подарък само! А така си имам два празника.:lol:
Да ти е жив и здрав!

срам срам!esti написа:Жив и здрав да ни е Грийн!
Днес ще го целувам
Честито и на другите празнуващи!![]()
И синчето на Незнайни голямо да порасне!
Нищо де, ти и без това целувките тук направо венозно ги вливаш - те са ни кръвта вече!doktorka написа:
срам срам!
ученика да надмине учителя!
забравих целуффффки за грийна...!
esti написа:Нищо де, ти и без това целувките тук направо венозно ги вливаш - те са ни кръвта вече!doktorka написа:
срам срам!
ученика да надмине учителя!
забравих целуффффки за грийна...!