е не!
е не!
Добрите момичета се лишават от девственост през първата брачна нощ, лошите - при първия удобен случай, умните - по два-три пъти.
Добрите момичета правят секс по любов, лошите - за пари, умните - когато те самите решат.
Добрите момичета вярват на мъжете, лошите не вярват на мъжете, умните не вярват на никого.
Добрите момичета се комплексират от размера на гърдите си, лошите слагат силикон, умните се гордеят с това, което имат.
Добрите момичета се отнасят към секса като към задължение, лошите - като към развлечение, умните - като към част от живота.
Добрите момичета искат да научат ерогенните си зони, лошите ги знаят, умните смятат, че неерогенни зони няма.
Добрите момичета обичат всички деца, лошите - само пълнолетните, умните обичат своите.
Добрите момичета се пекат по бански, лошите - без бански, умните - на сянка.
Добрите момичета имат работа, лошите - спонсор, умните - собствен бизнес.
Добрите момичета спят с пижама, лошите - голи, умните - според случая.
Добрите момичета се обличат спретнато, лошите - предизвикателно, умните - бързо.
Добрите момичета са верни на мъжа си, лошите - на любовника, умните - и на двамата.
само едно от тези ми куца да знам ,че съм умна...
да му се не види!
Добрите момичета правят секс по любов, лошите - за пари, умните - когато те самите решат.
Добрите момичета вярват на мъжете, лошите не вярват на мъжете, умните не вярват на никого.
Добрите момичета се комплексират от размера на гърдите си, лошите слагат силикон, умните се гордеят с това, което имат.
Добрите момичета се отнасят към секса като към задължение, лошите - като към развлечение, умните - като към част от живота.
Добрите момичета искат да научат ерогенните си зони, лошите ги знаят, умните смятат, че неерогенни зони няма.
Добрите момичета обичат всички деца, лошите - само пълнолетните, умните обичат своите.
Добрите момичета се пекат по бански, лошите - без бански, умните - на сянка.
Добрите момичета имат работа, лошите - спонсор, умните - собствен бизнес.
Добрите момичета спят с пижама, лошите - голи, умните - според случая.
Добрите момичета се обличат спретнато, лошите - предизвикателно, умните - бързо.
Добрите момичета са верни на мъжа си, лошите - на любовника, умните - и на двамата.
само едно от тези ми куца да знам ,че съм умна...
да му се не види!
ти са що ме пцуеш аvyara написа:То е ясно, че лошо=сгодно - това на твоя личен език преведеноQuid написа:добро дали е = сгодно ?
ако мое да се уточни тва, ама то щото ти даваш отклонения леки така...
ПП Ся ша цъфне кибиков с пуканките. Ей ся.
кви отклонения давам
е са ще стане скендел
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
да си умре човек със заблудите си е живо щастие:rotfl24::blum:vyara написа:Ти недей се лъга сега. Не знаеш какво жувотно къде е задрямало.Quid написа:жените са диви и опитомени
два вида са само
Или пък лъжи се, кво толкова.
силиконатата се слага за да стане човек по сгоден:blum:vyara написа:Понякога.Звеневия написа:Верче, ти по корем ли спиш?vyara написа: какво повече да ти пожелая.
Само това ме спира да си туря селекон и да стана и хубава (освен умна и добра), щото ще му навредя.
цици с микрочипове не съм виждал:-)zmeu написа:силикон та силиконQuid написа: силиконатата се слага за да стане човек по сгоден:blum:
и в микрочиповете и в циците
едното не е ли силиций
силиций можеш ли да си сложеш някъде си
и прави ли те по-сгоден
е кво лошо има човек да се напомпа ако тва го кефи и си мисли че другите им е гот
а мо и да им е гот
всъщност има неква логикаzmeu написа:а колко сгодно би билоQuid написа:цици с микрочипове не съм виждал:-)
щото човек мое да си програмира циците така
форма ,големина,...и кво ли не
с дистанционно и си правиш кви си искаш цици
мъжа държи дистанционното:blum:zmeu написа:или пък мадамите си правят циците да им отиват на обувките и/или чантатаQuid написа: с дистанционно и си правиш кви си искаш цици
- Dark Angel