Никак не искам да ви разочаровам, обаче може.Dark Angel написа:zmeu написа:на тази не и пука с какви обувки еЗвеневия написа: Тая, май не е прочела менюала...![]()
![]()
и без това не може да ги види:rotfl24::rotfl24:
е не!
може да е боса и по капли да си бръмчи по асфалта:rotfl24:zmeu написа:на тази не и пука с какви обувки еЗвеневия написа: Тая, май не е прочела менюала...![]()
![]()
и без това не може да ги види
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
в деня на мойта сватба:rotfl24:
след подписването снимки
и фотографа
мръдни насам мръдни натам
и опаааааа
и снимките
огромно пано
една излегната полугола жена с едни огромни цици и мойта мъненка главица умна м/у циците
на всичките снимки главицата ми у циците
извратена история:rotfl24:
след подписването снимки
и фотографа
мръдни насам мръдни натам
и опаааааа
и снимките
огромно пано
една излегната полугола жена с едни огромни цици и мойта мъненка главица умна м/у циците
на всичките снимки главицата ми у циците
извратена история:rotfl24:
- Dark Angel
с една игла боцваш еърбега и тва почва да лети из стаята:rotfl24:Звеневия написа:Тая, ти две неща едновременно ако ги свърши - штребе от гражданска защита после да я спасяват!Мнемозина написа:Просто трябва да легне по гръб и да си вдигне краката.
няма такова географско понятие коремЗвеневия написа:Не е ясно...
Но със сигурност по корем не може да легне.![]()
(образува смущения в сеизмологичните станции)
всичко е цици
- snowprincess
Re: е не!
бас държа, че е първото, док 
аз, едно време, на всяко "ох" спирах... така два-три поредни дни, и взех да си мисля, че девствена ще си остана
аз, едно време, на всяко "ох" спирах... така два-три поредни дни, и взех да си мисля, че девствена ще си остана

snowprincess написа:на всяко "ох" спирах... така два-три поредни дни
Цяла седмица за една тъй проста трансформация?
- сър Айвънхоу
snowprincess написа:бас държа, че е първото, док
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
О, ти се появи?snowprincess написа:бас държа, че е първото, док
Вече щях да те издирвам.
Panta rhei...
- snowprincess
все си мисля, че определението "сгоден" не го използваш правилноQuid написа:
силиконатата се слага за да стане човек по сгоден:blum:
виж синонимите:
* удобен, благоприятен, подходящ, навременен, своевременен, благовременен, целесъобразен
* приемлив, износен, на сметка
* приятен, комфортен, лесен
коя от думите можеш да заместиш в комбинация с "жена"? "на сметка" ли?:lol:

Другия път не казвай "всичко е едно", а "всичко е сливане". Така ще избегнем споровете.Remmivs написа:Нима не сме едно, Лейди Вяра? Нима отричате сливането ни в едно пулсиращо кресчендо? Сигурно е така... А може би дори и с право... Защото като няма мъже, няма и жени. Няма сливане.vyara написа:Ми то, като всичко е едно, кви мъже!
- snowprincess
май отвикнах съвсем да пиша, но виж като ми залипсвахте и как се появихМнемозина написа:О, ти се появи?snowprincess написа:бас държа, че е първото, док
Вече щях да те издирвам.

- snowprincess
ама то не щото съм умна, а щото съм глезла и има кой да ми уйдисва на акълаЗвеневия написа:snowprincess написа:на всяко "ох" спирах... така два-три поредни дни![]()
![]()
![]()
Цяла седмица за една тъй проста трансформация?
та, ако бях и трите дни с различни мъжове всеки щеше да се кълне, че ми е първия:lol:

- snowprincess
смей се ти, на чужд гръб и сто тояги са малкоМарвин написа:snowprincess написа:бас държа, че е първото, док

езика ни за някои неща е доста беденsnowprincess написа:все си мисля, че определението "сгоден" не го използваш правилноQuid написа:
силиконатата се слага за да стане човек по сгоден:blum:
виж синонимите:
* удобен, благоприятен, подходящ, навременен, своевременен, благовременен, целесъобразен
* приемлив, износен, на сметка
* приятен, комфортен, лесен
коя от думите можеш да заместиш в комбинация с "жена"? "на сметка" ли?:lol:
snowprincess написа:бас държа, че е първото, док
just perfect