4avdar4e написа:Ми, ми, много си е нормално, ние сме нещо като "Обществото на мъртвите поети", според нЕкои хора като Диването/Зеления:rotfl24: Само дето сравнението си е лично мое
културни дейци по-приляга
4avdar4e написа:Ми, ми, много си е нормално, ние сме нещо като "Обществото на мъртвите поети", според нЕкои хора като Диването/Зеления:rotfl24: Само дето сравнението си е лично мое
оооо,кво прай моят "приятел" зеленичкия?4avdar4e написа:Ми, ми, много си е нормално, ние сме нещо като "Обществото на мъртвите поети", според нЕкои хора като Диването/ЗеленияSemiramis написа:
верно си е!
тва пък с клетвата би рекорда просто
и все пак - и това нашето тука не е нормално ....
да се не начудим на късмета си чак:rotfl24: Само дето сравнението си е лично мое
Semiramis написа: културни дейци по-приляга
затова ни е толкова топличко тук...4avdar4e написа:Semiramis написа: културни дейци по-приляга
Ааа, явно не знаеш случката... Та, в 40-50 писА човека, че заради него 30-40 бил умрял. Капиши сега?
4avdar4e написа:Semiramis написа: културни дейци по-приляга
Ааа, явно не знаеш случката... Та, в 40-50 писА човека, че заради него 30-40 бил умрял. Капиши сега?
Баща ми, лека му пръст, имаше един лаф4avdar4e написа:...
Заключение: внимавайте с какви се запознавате от нетя, освен ако не са като вас: долни извратеняци и пияници...
П.П. От сутринта ми е смешно, от сутринта исках да го споделя, ама