Едно момче от мотоциклетистите си отиде ...

Все същите
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
Маркиз Алие написа:
Remmivs написа: Всички умираме.
Не всички.
Още не съм я чел. Миналата седмица си я купих. :D
P
Коя?
Нещо тука недоразбрах :eek::eek:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа: Ха-ха, пожелай ми безсмъртие се пееше някъде :lol:
Една съученичка казваше навремето "Пожелай ми светло минало".
Цитат от някъде си, ама добре звучи:D
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Фукалото на Махо. Не е ли оттам почитаемият Маркиз Алие? Може би аз съм недоразбрал...
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:Фукалото на Махо. Не е ли оттам почитаемият Маркиз Алие? Може би аз съм недоразбрал...

Е как знаеш, като не си я чел? :D
Ама верно - оттам е! Пич, та дрънка беше!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:
4avdar4e написа: Ха-ха, пожелай ми безсмъртие се пееше някъде :lol:
Една съученичка казваше навремето "Пожелай ми светло минало".
Цитат от някъде си, ама добре звучи:D
От една песен е
утре слънцето изстинало...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Е как знаеш, като не си я чел? :D
Ама верно - оттам е! Пич, та дрънка беше!
Аз знам много неща. :D
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа: От една песен е
утре слънцето изстинало...
Коя? Я гледай - никога не съм си и помисляла да ровя откъде е цитата.
Някак си не ме е вълнувало. Пък момата замина за Франсето и се не върна...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:Фукалото на Махо. Не е ли оттам почитаемият Маркиз Алие? Може би аз съм недоразбрал...
Той, той, безсмъртният граф Сен Жермен, подвизаващ се под много имена, включително и това, ако правилно помня:lol: Книгата е удоволствие, и щото ти завидях, ще си я препрочета:lol:
почти безобидна

Мнение от почти безобидна »

4avdar4e написа:
Той, той, безсмъртният граф Сен Жермен, подвизаващ се под много имена, включително и това, ако правилно помня:lol: Книгата е удоволствие, и щото ти завидях, ще си я препрочета:lol:
Ха-ха, много ми е любим момента, в който въпросният изискан джентълнен разкрива световните тайни
законспирирани в размерите на вестникарска будка!
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

4avdar4e написа:
Дори бъзик за криптоаналитиците и простите физици като Рем и мен:lol::lol:
Memento mori.
woman_eur

Мнение от woman_eur »

Set написа:Не е кофти.

Пича точно така е искал. Евала му правя.
Батко Сет, като един виден форумен ЕдЕот :wink: е адски прав. Поне според мен де.

Тошо така искаше и така живя.
Сигурно сега е на едно по-добро място, "*ба ли му майката" - както казва един образ от мото-живота - Волтаж - Ники се казва.

Ето нещо още от Тошко ..."какво е мотоциклетът за мен!?"
Свобода. Забавление. Чист ум и чиста съвест. Това са всички силни причини за да останеш на седлото. Че дори и по-простичка истина относно карането, ме кара да се връщам за още: Винаги се чувствам по-добре, след като съм карал, отколкото преди това.

Абе, доколкото разбрах, че не смея много да питам ... Тошо не е могъл да вземе някакъв завой. Да, е така, по най-обикновен начин. Сигурно с висока скорост, облечен е бил, ама ...

Оня ден, един от най-добрите и най-опитните - кара една писта, вика - абе, паднах на бул. България и аз не разбрах как и защо. Е така, от нищо.
....
Има един пич, който кара един вемакс - Олд Изи Райдър му е ника. Явор се казва. Аз му викам - вехтичък. Та той ся събира пари за паметна плоча на Тошко - по банкова сметка. Утре ще дам една паричка на една девойка, която събира в брой. С нея сме на един паркинг и се виждаме често.
Та така.

А Дъртия Райдър ще дойде с мен другата събота да дам кръв там в центъра по кръводаряване. :D
ЩОто ако ми стане лошо, да ми върне моторетката на паркинга. 8)

Дъртия Райдър има една страхотна кожена кърпа за глава, и отдавна съм фърлила мерак да му я приватизирам. Та, като го видя в събота, за благодарност ще му взема кърпата :wink:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Луди хора! Юро и ти си подлудяла, жено. Няма съдба.. или ако има, не трябва да я предизвикваме и да й се надсмиваме, щото все ние го отнасяме...
Може и да не ме слушате мене, аз съм една страхливка... Едно време бях луда глава, ама сега кво ми става.. :?
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Бог да прости! Ако има какво да се прощава, дано да е живял пълноценно!
Аватар
Глас в пустиня

Dark написа: Това е може би от начина ни на възпитание. Да скърбим. От догмите и нормите. От християнството. Знам ли.
Абе Сете ти прочете ли какво си написал???? :shock::twisted:

скръбта идва неканена. мъката по отишъл си близък не е поза, не е възпитание - това е страдание, това е болка заради която преставаш да възприемаш околния свят, сякаш всичко свършва.....

а ти пишеш глупости :twisted:[/quote]

Дарки, траките са срещали и изпращали смъртта с песен! Прав е Сет, всичко идва от начина на възпитание.
Аватар
Глас в пустиня

Re: Едно момче от мотоциклетистите си отиде ...

woman eur написа:
[unknown] написа:Макар, че сме се виждали само два пъти с теб, знаеш, че те считам за приятел. Затова ти казвам: Пази се! Притеснявам се за теб!
Аз съм падала с 20 км/ч.
На полигона, след гредата (там има една пирамида, по която се качваш, трябва да спреш на върха й, после да се спуснеш на скорост, да се качиш върху една пътечка - малко по-широка от бордюр ... целта е да се запази равновесие). Та паднах, излизайки от гредата, защото имаше пясък и защото без да искам навих газта, правейки десен завой ... Нищо особено не ми стана, само ми се охлузи кожата по глезена, но ми остана белег.
:shock:

Винаги се чудя как да спра в следвашите 10 метра, примерно, от 60 км/час. И не знам как. Никой незнае, впрочем.

Карам доста бавно ... друго незнам какво да направя.
И екипировка събирам.
Вече имам незнамсикакви ръкавици - с кевларени нишки и пр.
Скоро и наколенки, после яке ... и Господ да ме пази :D :D :D
На полигона най-трудна ми беше "осмицата", как се сгъва ИЖ-юпитер-планета. А иначе съм се размазвал на асфалта с Балкан-че, Симсон...тежко се пада от кон, ама най-боли когато паднеш от магаре. Събирай за екипировка...и Господ да те пази!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа: Дарки, траките са срещали и изпращали смъртта с песен! Прав е Сет, всичко идва от начина на възпитание.
какво и дреме на мен за траките, изчезнали преди хиляди години

аз живея сега. СЕГА.
БоЕВ-ски

Мнение от БоЕВ-ски »

Dark написа:
БоЕВ написа: Дарки, траките са срещали и изпращали смъртта с песен! Прав е Сет, всичко идва от начина на възпитание.

аз живея сега. СЕГА.
Предполагам, нищо!
С тая разлика, че и ден днешен, на някой места има традиция до главата на починалия да сяда близък, роднина, приятел и в напевен тон, през сълзи да разказва житейския му път.8)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ-ски написа:
Dark написа:

аз живея сега. СЕГА.
Предполагам, нищо!
С тая разлика, че и ден днешен, на някой места има традиция до главата на починалия да сяда близък, роднина, приятел и в напевен тон, през сълзи да разказва житейския му път.8)
Боев, обичаят на хора живели преди хиляди години да празнуват като човек умира и да жалят като се ражда, не топли майката, която е загубила детето си

не разбирам защо си кривите душата със Сет-а - разните там философии с които хората толкова обичат да си чешат езика, разните мъдрости, че трябва да се живее интересно, емоционално, пък нам си как си е лаф моабет време да минава.....

в момента, в нашта България мила хората страдат, жалеят и им се късат сърцата от мъка като загубят любим човек /изключваме тез с каменни сърца/
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Мнение от БОЙКО БОРИСОВ »

в момента, в нашта България мила хората страдат, жалеят и им се късат сърцата от мъка като загубят любим човек /изключваме тез с каменни сърца/[/quote]

ама разбира се че е така!

даже си мисля, че и в цитираните по-раншни култури пак е било така - майката си е тъжала и е преглъщала мъката с песен или каквото там е прието

ето, днес не се пее по погребения, но се яде и пие здраво за утвърждаване на живота
то залисита е по-важна комай
дощкато приготвят манджите и сто човека се мотат насам натам и сигурно по-лесно преминава шока
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Dark написа:
Боев, обичаят на хора живели преди хиляди години да празнуват като човек умира и да жалят като се ражда, не топли майката, която е загубила детето си

не разбирам защо си кривите душата със Сет-а - разните там философии с които хората толкова обичат да си чешат езика, разните мъдрости, че трябва да се живее интересно, емоционално, пък нам си как си е лаф моабет време да минава.....

в момента, в нашта България мила хората страдат, жалеят и им се късат сърцата от мъка като загубят любим човек /изключваме тез с каменни сърца/
Аз пък нещъ никой да реве за мен.

Е те за това.
Memento mori.
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

zlatokoska написа:в момента, в нашта България мила хората страдат, жалеят и им се късат сърцата от мъка като загубят любим човек /изключваме тез с каменни сърца/
ама разбира се че е така!

даже си мисля, че и в цитираните по-раншни култури пак е било така - майката си е тъжала и е преглъщала мъката с песен или каквото там е прието

ето, днес не се пее по погребения, но се яде и пие здраво за утвърждаване на живота
дощкато приготвят манджите и сто човека се мотат насам натам и сигурно по-лесно преминава шока[/quote]

Има нещо вярно

Всъщност има доста показност в нашите погребения и много се дразня в такива моменти на разни баби, които идват да дават акъл кое как се прави
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Set написа:
Dark написа:

Е те за това.
дали някой ще реве или не, зависи от това какъв човек си бил

а не от това дали искаш или не
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Dark написа:
Set написа:
Dark написа:

Е те за това.
дали някой ще реве или не, зависи от това какъв човек си бил

а не от това дали искаш или не
От влагата е!*

* - опасен чар.

Мисля че се изчерпах по темата.
Memento mori.
почти безобидна

Мнение от почти безобидна »

lilly написа: ето, днес не се пее по погребения, но се яде и пие здраво за утвърждаване на живота
дощкато приготвят манджите и сто човека се мотат насам натам и сигурно по-лесно преминава шока
Има нещо вярно

Всъщност има доста показност в нашите погребения и много се дразня в такива моменти на разни баби, които идват да дават акъл кое как се прави[/quote]

Не обичам ритуалите по погребения. Дразни ме именно показността.
Бабките, дето идват да похапнат и да приберат по нещо в торбата, при положене,
че не са от тези, които нямат какво да ядат. Лелките, дето надничат кое как е направено.
Поповете, дето те гледат в ръцете или служителят в погребалното, който мрънка поредната си реч за деня. В МОЯТА си скръб никой няма право да се бърка, да я оценява и да я мери.
Аватар
lilly

Мнение от lilly »

почти безобидна написа:
lilly написа: ето, днес не се пее по погребения, но се яде и пие здраво за утвърждаване на живота
Има нещо вярно

Всъщност има доста показност в нашите погребения и много се дразня в такива моменти на разни баби, които идват да дават акъл кое как се прави
Не обичам ритуалите по погребения. Дразни ме именно показността.
Бабките, дето идват да похапнат и да приберат по нещо в торбата, при положене,
че не са от тези, които нямат какво да ядат. Лелките, дето надничат кое как е направено.
Поповете, дето те гледат в ръцете или служителят в погребалното, който мрънка поредната си реч за деня. В МОЯТА си скръб никой няма право да се бърка, да я оценява и да я мери.[/quote]

За някои си е направо развлечение. На такава сцена съм присъствала, че ми се ще като умра никой да не идва ....
Публикувай отговор