[unknown] написа:БоЕВ написа:
Типично по нашенски друже. Дай да ритаме падналия и да го гаврим, да злорадстваме...
Шопът го е рекнал най-добре - че си забием пирон у главата та Вуте да си строши машинката за подстригване.

И никой не си дава сметка колко страшно става когато полицейщината се намесва и в и-нет.

Ами да, така е. А там съм чел много стойностни неща, добре подредени и поднесени. Голяма част от информацията изобщо я нямаше другаде на български.
Наздраве!
П.П. Интересното е, че не са просто заключени, а са със забранен достъп. Дори и стари неща не можеш да прегледаш...
Да се изкажа и аз по темата, най-сетне.
Веднъж попаднах случайно в този форум, докато търсех в гуглето някакви планове на автентични родопски къщи. Един от линковете ме метна направо в съответната тема. Имаше доста планове, снимки, както и анализи, и описания на строителните методи от онова време. Всичко беше описано в много добър стил, подробно и компетентно. Буквално ме "погълна". И така четох, четох, четох, и по едно време си викам - абе я да видя какъв е този форум, и тогава видях заглавието "Бойна слава". Честно казано, стана ми неприятно. Кофти име. Иначе наистина писанията вътре си бяха добри, и подобни неща, както се оказа, почти няма къде другаде да се прочетат в нета. И все пак, това име несъмнено отблъсква доста народ оттам.