...........
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Ми, мойте нали са си мои и най- много ме кефят. Малко са виснали, ама кво от туй. Но пък зърната са им добре оформени.Пипи написа:[unknown] написа:Предателка!Пипи написа:само аз ли освен номинираните съм гласувала?Що гласува за звеневия?
![]()
![]()
/
![]()
а сега кажи на кой са по по най:blum:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

пусни анкета: Чии зърна са по-оформени/ готини/[unknown] написа:Ми, мойте нали са си мои и най- много ме кефят. Малко са виснали, ама кво от туй. Но пък зърната са им добре оформени.Пипи написа:[unknown] написа:Предателка!Пипи написа:само аз ли освен номинираните съм гласувала?Що гласува за звеневия?
![]()
![]()
/
![]()
а сега кажи на кой са по по най:blum:![]()
А аз не гласувах. Няма как просто така, без приложени нагледни материали. Мда, без снимки нЕма да цъкна на някоя от точките и т'ва е.[unknown] написа:Ми, мойте нали са си мои и най- много ме кефят. Малко са виснали, ама кво от туй. Но пък зърната са им добре оформени.Пипи написа:[unknown] написа:Предателка!Пипи написа:само аз ли освен номинираните съм гласувала?Що гласува за звеневия?
![]()
![]()
/
![]()
а сега кажи на кой са по по най:blum:![]()
Не, според мен просто PR-акцията му беше много по-силна,[unknown] написа:
Явно повече хора са се заглеждали в циците на Звеневия...
на мен лично ми е обяснявал какви точно сутиени носи, предполам, не само на мен, предварително е обработил всички клубари, и сега жъне плодовете на труда си. Ти беше неподготвен за този въпрос, затова сега така...
И кво, забавно като У.А. Страх ме е да си помисля за екзистенциалисти, кубисти и сюррреалисти:rotfl24:....освен за пластична хирургия[unknown] написа:Причудливи, а...Пипи написа: а като как са оформени. имаш фина техника и може би си им придал причудливи форми, а?:blum:Виж темата с вицовете- най- отдолу
Капинчо написа:Ми нямам лични наблюдения. Ако Ния не оспори, ще трябва да гласувам на вяра (в смисъл на доверие, не Вяра) за теб.4avdar4e написа:Стига па ти, бе, как ще се обижда някой!! Още повече е ясно, че съм с едни гърди пред НиятаКапинчо написа:Ох Незнайния и Звеневия,
труден вот, да ти се плаче
по приляга или Ния
или нашето Чавдарче
ПП Бе, майка му стара, да не вземе някой да се засегне. Май не трябваше да го пиша това. Тъкмо да го изтрия и Латревото ме затапи.
Моля всички потенциално засегнати да ме извинят!
Ти, Чавето кога си я хванал в предоставяне на неверни данни?:lol:
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Бе аз на чавета много вяра нямам (като пораснат им викат дърти цигани), та ако имаш некви обструкции, констипации, казвай. И най важното доказателствен материал (по възможност видео).Niya написа:
Гласувай, гласувай.
Ти, Чавето кога си я хванал в предоставяне на неверни данни?:lol:
и ..следващата анкета да не е на кой са му по-големи рогата
Капинчо, гледа се извън форума и се пипа навън.