Да, загубих го, вероятно ми изпадна в едно такси. Да му се не види и оригиналния калъф и оригиналната скоба.
Както и да е.
Наздраве!
Има смисълRemmivs написа:Има ли смисъл да се занимавам с полицията?
Да, загубих го, вероятно ми изпадна в едно такси. Да му се не види и оригиналния калъф и оригиналната скоба.
Както и да е.
Наздраве!

Има огромна вероватност да те разкарват сто пъти и накрая...Remmivs написа:Има ли смисъл да се занимавам с полицията?
Винаги можеш да свериш серийният номер. Докато телефона е все още в теб, де...маркирай- *#06#Semiramis написа: Освен това нямало гаранция, че телефона, който ти били продали съответствал на документите и дрън-дрън...защото при продажба можела да разместят кутиите и апаратите. Един съсед продава гсм-та и разправяше как дошли да му приберат един от оригинална кутия щото бил обявен за мисинг. Това е малко вероятно, естествено, но първото е по-гадното.

ей![unknown] написа: Винаги можеш да свериш серийният номер. Докато телефона е все още в теб, де...маркирай- *#06#
Сори!Semiramis написа: ей!
написах отговор по темата, която изчезна!!!
ще се бием, да знаеш

[unknown] написа:
Сори!Реших, че е виц и го пуснах в темата за вицове.
С въздържането си ли? Емиии, понякога е единственото правилно решение.Semiramis написа:
пък аз се притесних, че си се въздържал
напоследък няколко пъти ме стряскаш

Извинете, Сър, но всичко е с грижа, така да се каже.Remmivs написа:В нормалните страни притежаването на софтуер за промяна на IMEI е инкриминирано и строго наказвано. В нормалните страни операторите спират/блокират апаратите по IMEI и по този начи правят кражбата (щото да не върнеш телефон си е кражба, винаги можеш да намериш собственика) безпредметна. Тук операторът ми каза спираме изходящите обаждания за другото се обърнете към полицията. Но ние не сме нормална държава, де. Всъщност ние май не сме никаква държава.
Спирам по темата. Благодаря ви!
Пич, в сайта на МВР може да попълниш мнение/заявка/оплакване, което няма да ти отнеме много време. Вероятно няма да се помогне, но поне без да губиш време дай шанс на някой съвестен в МВР да стори нещо.Remmivs написа:В нормалните страни притежаването на софтуер за промяна на IMEI е инкриминирано и строго наказвано. В нормалните страни операторите спират/блокират апаратите по IMEI и по този начи правят кражбата (щото да не върнеш телефон си е кражба, винаги можеш да намериш собственика) безпредметна. Тук операторът ми каза спираме изходящите обаждания за другото се обърнете към полицията. Но ние не сме нормална държава, де. Всъщност ние май не сме никаква държава.
Ще почакам някоя програма за отслабване на примоцията...Quid написа:може и да имаELBI написа:я... кой? няма ли примоция за 50Quid написа:вчера гледам по тв
телефон с 5 г гаранция 160 кинта
малиииииииии
ако вземеш 1-2 килца
ELBI написа:Пич, в сайта на МВР може да попълниш мнение/заявка/оплакване, което няма да ти отнеме много време. Вероятно няма да се помогне, но поне без да губиш време дай шанс на някой съвестен в МВР да стори нещо.Remmivs написа:В нормалните страни притежаването на софтуер за промяна на IMEI е инкриминирано и строго наказвано. В нормалните страни операторите спират/блокират апаратите по IMEI и по този начи правят кражбата (щото да не върнеш телефон си е кражба, винаги можеш да намериш собственика) безпредметна. Тук операторът ми каза спираме изходящите обаждания за другото се обърнете към полицията. Но ние не сме нормална държава, де. Всъщност ние май не сме никаква държава.
Аз съм на принципа "направи, каквото зависи от тебе" (е - ако не е свързано със супер губене на време и пари). Преди време като прецакаха сина ми с разни предплатени карти - поне написах една жалба в сайта на МВР. За 15-30 мин описах случая.
А това, че сме далеч от правова държава сме си го говорили. Все пак аз вярвам, че нещата някой ден ще се оправят ...
и аз греша сестро:blum:Мнемозина написа:Двама телефонина се пише.Quid написа:преди 2 месеца като ми се бъгнаха двама телефона....
омекнаха ми капачките
единия без гаранция
другия е са му свърши
и у музиката:rotfl24:
В тоя клуб.
200 евро е разкаянието - нищо работа...Quid написа:и аз греша сестро:blum:Мнемозина написа:Двама телефонина се пише.Quid написа:преди 2 месеца като ми се бъгнаха двама телефона....
омекнаха ми капачките
единия без гаранция
другия е са му свърши
и у музиката:rotfl24:
В тоя клуб.
ти го остави "онзи" списък... клубчето си има фиксирани ценички...Мнемозина написа:Правописните грешки ги нямаше в онзи списък с грехове, дето се въртеше тук по едно време.ELBI написа:200 евро е разкаянието - нищо работа...Quid написа:и аз греша сестро:blum:Мнемозина написа:
Двама телефонина се пише.
В тоя клуб.
Кофти:(Remmivs написа: