Пускам нова ТЕМА!
Пускам нова ТЕМА!
Уважаеми, дами и господа, доктори на медицинските науки, искам да ми продадете един смъртен акт! ЗА мен! Лично! Престъпно деяние - знам! Плащам според Вашите възгледи!Няма застрахователна измама! Очаквам оферти...

- Житената Питка
- BOFH
-
Гост
Re: Пускам нова ТЕМА!
Да не си решил да ликвидираш тъщата?Звеневия написа:Уважаеми, дами и господа, доктори на медицинските науки, искам да ми продадете един смъртен акт! ЗА мен! Лично! Престъпно деяние - знам! Плащам според Вашите възгледи!Няма застрахователна измама! Очаквам оферти...
Ако не фанат ще споделиш ли ноухау?:?
-
БоЕВ-ски
Аз съм!Anonymous написа:Да не си решил да ликвидираш тъщата?Звеневия написа:Уважаеми, дами и господа, доктори на медицинските науки, искам да ми продадете един смъртен акт! ЗА мен! Лично! Престъпно деяние - знам! Плащам според Вашите възгледи!Няма застрахователна измама! Очаквам оферти...
![]()
По скоро досието кам НАП, Здравна каса, и банката дето е ипотеката..Anonymous написа:Да не си решил да ликвидираш тъщата?Звеневия написа:Уважаеми, дами и господа, доктори на медицинските науки, искам да ми продадете един смъртен акт! ЗА мен! Лично! Престъпно деяние - знам! Плащам според Вашите възгледи!Няма застрахователна измама! Очаквам оферти...
![]()
Ти "Двойникът" не си ли гледал..
Аз не съм медицински персонал (е освен в някои по-специални моменти мога да играя медицинска сестра, но всъщност не съм запозната много с длъжностната характеристика на мед сестрата и ми се струва, че със същите данни мога да го играя и секретарка), но мога да те застрелям да не се мъчиш и да не си харчиш парите на вятъра....Звеневия написа:Уважаеми, дами и господа, доктори на медицинските науки, искам да ми продадете един смъртен акт! ЗА мен! Лично! Престъпно деяние - знам! Плащам според Вашите възгледи!Няма застрахователна измама! Очаквам оферти...
Мноо гот, не се бях сетил.lilly написа:... но мога да те застрелям да не се мъчиш и да не си харчиш парите на вятъра....
А разрешително за оръжие имаш ли?
А после ще утешаваш ли вдовицата?
А децата на ски ще ги пускаш ли?
Абе, я изиграй медицинската сестра на маскарада, пък после ще продължим с вариантите... (Имаш ли всички атрибути за да си една достоверна медсестра?:lol::lol:)
Не бях се замислила... Брей каква щяхме да я свършим...Звеневия написа:Мноо гот, не се бях сетил.lilly написа:... но мога да те застрелям да не се мъчиш и да не си харчиш парите на вятъра....
А разрешително за оръжие имаш ли?
А после ще утешаваш ли вдовицата?
А децата на ски ще ги пускаш ли?
Абе, я изиграй медицинската сестра на маскарада, пък после ще продължим с вариантите... (Имаш ли всички атрибути за да си една достоверна медсестра?:lol::lol:)
Иначе за маскарада мисля да не се гримирам и така ще мога успешно да изиграя сестрата на баба яга
А в какви по-специални моменти играеш мед.сестра, да питам аз?lilly написа: Аз не съм медицински персонал (е освен в някои по-специални моменти мога да играя медицинска сестра, но всъщност не съм запозната много с длъжностната характеристика на мед сестрата и ми се струва, че със същите данни мога да го играя и секретарка), но мога да те застрелям да не се мъчиш и да не си харчиш парите на вятъра....
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Абе и аз това се бях замислил ама покрай много мислене пропуснах да питам...8)wishes написа:А в какви по-специални моменти играеш мед.сестра, да питам аз?
8):lol:Remmivs написа:Абе и аз това се бях замислил ама покрай много мислене пропуснах да питам...8)wishes написа:А в какви по-специални моменти играеш мед.сестра, да питам аз?
Сигурна съм, че ви заработи МПС-то....wishes написа:А в какви по-специални моменти играеш мед.сестра, да питам аз?lilly написа: Аз не съм медицински персонал (е освен в някои по-специални моменти мога да играя медицинска сестра, но всъщност не съм запозната много с длъжностната характеристика на мед сестрата и ми се струва, че със същите данни мога да го играя и секретарка), но мога да те застрелям да не се мъчиш и да не си харчиш парите на вятъра....
Тва кой го пусна сега, как не ви е срам?Anonymous написа:
Сега ако почна за стюардеси да говоря ....wishes написа:Тва кой го пусна сега, как не ви е срам?Anonymous написа:
Пък после нямало еротични професии
-
Гост
lilly написа: Пък после нямало еротични професии:D:D

Anonymous написа:lilly написа: Пък после нямало еротични професии:D:D
Хм, ами ако кажа ....... готвачка
Кажи "танцьорка на кол", за да го/я затрудниш.lilly написа:Anonymous написа:lilly написа: Пък после нямало еротични професии:D:D
Panta rhei...
Май много го затруднихме Гост-а или в момента е зает покрай темата, която му зададохме или пък под впечатленията от предишните, а най-вероятно от всичко накупМнемозина написа:Кажи "танцьорка на кол", за да го/я затрудниш.lilly написа:Anonymous написа:lilly написа: Пък после нямало еротични професии:D:D
Горкия, не смогва вечеlilly написа: Май много го затруднихме Гост-а или в момента е зает покрай темата, която му зададохме или пък под впечатленията от предишните, а най-вероятно от всичко накуп:D:D