Разни неважни мисли
Разни неважни мисли
Гледам сина си. Ведър, леко притеснен от изпитите, които държи почти всеки ден, уверен в младостта си ... и се сещам за оня ден, когато празнувах със съученици един кръгъл брой години (в десетична система) от същото “житейско време”. И ние бяхме усмихнати и ведри, тръпнещи било за изпити, било за тази или онази любов и като цяло – адски уверени. А сега – някои от нас са много уверени (успехите в живота, знанията за него, разгаданите тайни...ако това е възможно), други – вятър ги вее на бял кон, но като цяло – усмивки и някакви надежди. Много по-различни от тези на сина ми (не че всичко споделя, но използвам дедуктивния метод и разни диалози, когато гледаме заедно някой сериал или филм свален от торентите... тук таме ползвам и личният дневник – неизтритите в сивите клетки страници).
И просто ми е кеф. И за него (макар и да съм не по-малко любопитен за неизвестността, която му предстои), и за мен (малко по-малко неизвестности, щото имам по-малко години – е – според статистиката). Или пък е може би заради времето?
Абе готино нещо е живота. Само дето не мога да пиша така бързо – да хвана темпото на всичките мисли, които ме спохождат в онези няколко секунди, когато го гледам. Или се сещам за себе си. Ала нали това не е най-важното!
И просто ми е кеф. И за него (макар и да съм не по-малко любопитен за неизвестността, която му предстои), и за мен (малко по-малко неизвестности, щото имам по-малко години – е – според статистиката). Или пък е може би заради времето?
Абе готино нещо е живота. Само дето не мога да пиша така бързо – да хвана темпото на всичките мисли, които ме спохождат в онези няколко секунди, когато го гледам. Или се сещам за себе си. Ала нали това не е най-важното!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
преди няколко години участвах у такава вечеринка:rotfl24:ELBI написа:бе навремето пиехме повечеQuid написа:като се събрахте със съучениците имаше ли пиене и т.н. бре
кво се отнесе за лирическия герой:blum:
имаше всичко - поркане, танци... герои, героини...
мазало беше
ноооооо
цяла вечер пихме малки водки:rotfl24:
и към 7 сутринта го питам един братчед
абе мое ли да ми кажеш що цяла нощ пихме малки водки?
така било редно:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Яко. Възпитани сте, начиQuid написа:преди няколко години участвах у такава вечеринка:rotfl24:ELBI написа:бе навремето пиехме повечеQuid написа:като се събрахте със съучениците имаше ли пиене и т.н. бре
кво се отнесе за лирическия герой:blum:
имаше всичко - поркане, танци... герои, героини...
мазало беше
ноооооо
цяла вечер пихме малки водки:rotfl24:
и към 7 сутринта го питам един братчед
абе мое ли да ми кажеш що цяла нощ пихме малки водки?
така било редно:rotfl24:
леле - до 7 - младежи сте... Ние изкарахме до 3. Предни годишнини сме изкарвахме до 5 някъде...
абе беше си хубаво. И класната си поканихме и беше гот - тя с акъла си, смя се, говорихме си... хич не съжалявам, че не гледах мача (само накрая зърнах головете на повторение ... а - и гледах първите 10-12 мин.). Честита ви титла!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ние бяхме 18 мъже
обачеееееее
у кръчмата се застъпихме с едни от техникум и онези празнуваха неква малка годишнина
икономистки
оня бяха само жени
и нали сещаш кво стана
последното приключение с царевица мое беше следното
пълнене на кошове с царевица
....
след бурна нощ бачкането не спореше
събрахме пари ,платихме на една фадрома и онзи за час приключи
и от там у кръчмата на селото
и идват комсомолците
и започнаха скандалите
що не сме си на работното място
смях голям падна:rotfl24:
....
събрахме пари ,платихме на една фадрома и онзи за час приключи
и от там у кръчмата на селото
и идват комсомолците
и започнаха скандалите
що не сме си на работното място
смях голям падна:rotfl24:
баси ... тарикати сте вие, тарикати - хем само мъже, хем с по-младички жени... леле...Quid написа:
ние бяхме 18 мъже
обачеееееее
у кръчмата се застъпихме с едни от техникум и онези празнуваха неква малка годишнина
икономистки
оня бяха само жени
и нали сещаш кво стана
и какво стана, че хич се не сещам?
сутринта, след като изяснихте що сте поръчвали мънички водчици
баси, колко е гадно да си на тутуна след тежка нощ....Quid написа:последното приключение с царевица мое беше следното
....
събрахме ...
най-гадно беше на бригадата за рози, щото там бурната нощ винаги свършваше... в ставане (4 събахлем) за бране...
на тутун не съм би, но за розите не ми припомняйELBI написа:баси, колко е гадно да си на тутуна след тежка нощ....
най-гадно беше на бригадата за рози, щото там бурната нощ винаги свършваше... в ставане (4 събахлем) за бране...
и онези икаруси по онези прашни пътища с онези закуски (не знам защо ги наричаха банички, като имаха вкус и консистенция на камък, прахът в автобуса само допълваше усещането)
а вечер (или когато) като затвориш очи и....
пред нас са блеснали житата
само дето бяха безкрайни редове от рози
стига бе - розите е най-готината бригада!!!
Почваш в 4 сутринта, но пък свършваш в 11 :) и като цяло е кеф - няма гадното навеждане като за домати, разни други дето ръцете ти се скапват... и цял ден - лайф. И цяла нощ (до ставане за рози).
Ние поне си изкарахме супер. И мачлета на градския стадион в Сопот... леле... кеф....
Почваш в 4 сутринта, но пък свършваш в 11 :) и като цяло е кеф - няма гадното навеждане като за домати, разни други дето ръцете ти се скапват... и цял ден - лайф. И цяла нощ (до ставане за рози).
Ние поне си изкарахме супер. И мачлета на градския стадион в Сопот... леле... кеф....
за сено и за сливи беше по-готино от розите, вервай ми 
PS
Ние тази година правим пълнолетие от завършването на гимназията. Но нямаме никаква организация. НИ-КАК-ВА. Преди три години се нагърбих със задачата да организирам. Поне половин и повече година преди датата. С телефони, писма, сайт със записвания от страната и чужбина... Събрахме се 10-на човека. От близи 30. А бяхме такъв готин клас, мамка му...
http://www.vbox7.com/play:1b6f545a
PS
Ние тази година правим пълнолетие от завършването на гимназията. Но нямаме никаква организация. НИ-КАК-ВА. Преди три години се нагърбих със задачата да организирам. Поне половин и повече година преди датата. С телефони, писма, сайт със записвания от страната и чужбина... Събрахме се 10-на човека. От близи 30. А бяхме такъв готин клас, мамка му...
Винаги аз и един приятел го организираме. И винаги се получава. И почти винаги завършваме у нас, освен в случаите, когато и започваме там. Ние се събрахме 32 от 40 (има 4-5 в чужбина, а на 2-3 нямаме координатите от 20 г. насам и ...). Абе супер клас бяхме .. и май си останахмеRemmivs написа:за сено и за сливи беше по-готино от розите, вервай ми
PS