Здравейте
Здравейте
От днес съм регистриран потребител във вашия форум.
Попрочетох някои теми - хареса ми.
Надявам се обстановката тук да е здрава и да липсват форумни идиоти.
Поздрави,
Станислав
Поздрави,
Станислав
Re: Здравейте
Здрасти, добре дошъл!!stanislav написа:От днес съм регистриран потребител във вашия форум.
Поздрави,
Станислав
Тук всеки си е малко / башка луд, но / затова е весело:lol:
Опс, и да не забравяме паролата: наздраве
Здрасти!stanislav написа:... обстановката тук да е здрава и да липсват форумни идиоти.
Поздрави,
Станислав
Хм, ако имаш вила, наблизо или далеч - идиот (форумен) за цепене на дърва- АЗ "първа жичка"...
Хм, Здрава е, ама знаеш ли колко често ни се налага да я поливаме???
Парола?
- Dark Angel
Звеневия написа:Здрасти!stanislav написа:... обстановката тук да е здрава и да липсват форумни идиоти.
Поздрави,
Станислав
Хм, ако имаш вила, наблизо или далеч - идиот (форумен) за цепене на дърва- АЗ "първа жичка"...
Хм, Здрава е, ама знаеш ли колко често ни се налага да я поливаме???
Парола?
Не те познавам и не съм свикнал с начинът ти на изразяване. За каква парола говорим?
Станислав написа:Звеневия написа:Вилкомен:Dstanislav написа:... обстановката тук да е здрава и да липсват форумни идиоти.
Поздрави,
Станислав
П.П. Наздраве8)
Няма и да свикнеш. Ама си имам придворен преводач...Станислав написа:
Не те познавам и не съм свикнал с начинът ти на изразяване. За каква парола говорим?
НАЗДРАВЕ
- БОЙКО БОРИСОВ
Наздраве!Станислав написа:От днес съм регистриран потребител във вашия форум.
Поздрави,
Станислав
Обстановката е здрава - няма грешка, но за форумните идиоти не обещавам:D
ех, пак ме коригирахте елегатно, Сър!Remmivs написа:Пиянството е състояние на духа, Лейди Latrevw, не на тялото.latrevw написа:Привет и от мен!
Радваме се на всеки новодошъл!:D
![]()
наздраве е паролата, ама повечето вече май минаха на здравословен начин на живот![]()
много правилно, ама аз се разстроих нещо от минералната вода на Грийн, искам и аз така, ама не ми стиска :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Е-е-е-е, и що така?Станислав написа: :)
хихи, аз верно не пия и...
Що ли ми се струва, че маскирани ще сме някъде около Пловдив? Хем за ВА, по-близо, хем ПА няма да се оправдават, хем Станислав ще може да ни зърне...
СА - апелирам към благоразумие и сдържаност - никакво пикаене на главната!
Фриски, търси кръчма!
Унноун, казан шкембе чорба!
И баклавата там е по-шукар!
Вилкоме, Майна! 8)Станислав написа:От днес съм регистриран потребител във вашия форум.
Поздрави,
Станислав
Тук е особено приятно ... няма идиоти.
Я кажи ква моторетка караш !?
Паролата е "скажи Пароль"
Отговаряш - "Пароль"
И ние ти казваме - "Проходи"

Че ти що мислиш, че не сме я посещавали:lol: Гаспода да ти каже последният път как търсихме Голямата Джамия:oops:Станислав написа:Като дойдете в Пловдив, посетете турската сладкарница - точно под джумаята е! Нещата им са много вкусни, но прекалено сладки - нещо, което мен ме отблусква.И баклавата там е по-шукар!
И сервитьорчето е една мека киткааа
Това не беше ли някакъв виц за чукчата на пост?Паролата е "скажи Пароль"
Отговаряш - "Пароль"
И ние ти казваме - "Проходи"
Ахъ.Станислав написа:Това не беше ли някакъв виц за чукчата на пост?Паролата е "скажи Пароль"
Отговаряш - "Пароль"
И ние ти казваме - "Проходи"![]()
Ето един линк към мото-форум, откъдето може много полезни неща да научиш - http://bikerz.netissat.bg.
Може и да го знаеш, ама аз да кажа на другарче. 8)

Ахой!Станислав написа:От днес съм регистриран потребител във вашия форум.
Поздрави,
Станислав
Густо, майта, Филибето!
Хай, велкомен и так далее. :)
И да не пиеш, тук ще се впиЯнчиш, така че се подготвяй психически да вдигаш наздравица през пост
Е, добре дошЕл и НАЗДРАВЕ!
И да не пиеш, тук ще се впиЯнчиш, така че се подготвяй психически да вдигаш наздравица през пост
Е, добре дошЕл и НАЗДРАВЕ!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Здр и от мен.Станислав написа:От днес съм регистриран потребител във вашия форум.
Поздрави,
Станислав
Всъщност ако погледнеш обратно - всички сме форумни Едеоти. До един.
Memento mori.
- Piqndurnik
Добре дошъл 
И за друго ми напомни... Жена ми не пиеше като се запознахме, а сега напира за член на ПУПРЗ(о)
:D:D
Това ми напомня за едно турче в казармата. В началото беше много ценен кога имаше свински мръвки, ама само след няколко месеца забрави че е мюсюлманин.Станислав написа:хихи, аз верно не пия и тия пароли са голяма мистерия за мене
И за друго ми напомни... Жена ми не пиеше като се запознахме, а сега напира за член на ПУПРЗ(о)
Наздраве 
-
woman_eur
член на ПУПРЗ(о) - дурник, я обясни на невежите - като мен, напримерНоPiqndurnik написа:Добре дошъл
Това ми напомня за едно турче в казармата. В началото беше много ценен кога имаше свински мръвки, ама само след няколко месеца забрави че е мюсюлманин.Станислав написа:хихи, аз верно не пия и тия пароли са голяма мистерия за мене
И за друго ми напомни... Жена ми не пиеше като се запознахме, а сега напира за член на ПУПРЗ(о):D:D
ко туй, бря!?
Ей, Станислав е от моята партя на непиещите. Ако го пропиете ще си остана сама членкаPiqndurnik написа:Добре дошъл
И за друго ми напомни... Жена ми не пиеше като се запознахме, а сега напира за член на ПУПРЗ(о):D:D
- Green Light
Ами ще ти организираме обучение. Две семинарни програми в едно. Аз тебе ще те уча на нощен живот с минерална вода, а Уишес- мене пак на нощен живот, ма в стриптийз бар... реципрочност трябва в тоя животlatrevw написа:ех, пак ме коригирахте елегатно, Сър!Remmivs написа:Пиянството е състояние на духа, Лейди Latrevw, не на тялото.latrevw написа:Привет и от мен!
Радваме се на всеки новодошъл!:D
![]()
наздраве е паролата, ама повечето вече май минаха на здравословен начин на живот![]()
много правилно, ама аз се разстроих нещо от минералната вода на Грийн, искам и аз така, ама не ми стиска :)
- Green Light
Е са шти скочи Ести и ще те разкъса във въздуха. Капиталист!МЪЖжжж написа:А га ше работите бре хаймани...Green Light написа:
Ами ще ти организираме обучение. Две семинарни програми в едно. Аз тебе ще те уча на нощен живот с минерална вода, а Уишес- мене пак на нощен живот, ма в стриптийз бар... реципрочност трябва в тоя живот![]()
![]()
- Piqndurnik
Партия за Умерен Прогрес в Рамките на Закона (обновена)woman_eur написа:член на ПУПРЗ(о) - дурник, я обясни на невежите - като мен, напримерНоPiqndurnik написа:Добре дошъл
![]()
ко туй, бря!?
Популярни лозунги:
Чрез светло пиво към светло бъдеще!
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Напред другари и наздраве!
От демократични съображения партията не участва в парламентарни избори - би спечелила 99,9%
Наздраве 
- Piqndurnik
И тебе ще те пропиемlilly написа:Ей, Станислав е от моята партя на непиещите. Ако го пропиете ще си остана сама членкаPiqndurnik написа:Добре дошъл
Наздраве 
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Здрасти!Станислав написа:От днес съм регистриран потребител във вашия форум.
Поздрави,
Станислав
Не гледай обстановката как е, гледай ти да си здрав
може ,може...
да си добре дошъл....
само много консервативен ми се чиниш...( до доказване на противното)
затова скромно ще подходя...
целуууфффф....
( малка целуффчица)...
добре дошъл!
целуууфффф....
( малка целуффчица)...
добре дошъл!
Re: може ,може...
doktorka написа:да си добре дошъл....
целуууфффф....
( малка целуффчица)...
добре дошъл!
Е, консервативен не е точната дума
Чакам поле за изява