Камера?!
- сър Айвънхоу
Камера?!
Решил съм да си купя кемрка за компа...
Да ми препоръчате някоя, дето е оптимална цена/качество?
Какво трябва да гледам като параметри?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Камера?!
1,3 пиксела... Мога да ти дам една да се пробваш - не е голям масрафЪ.Марвин написа:Решил съм да си купя кемрка за компа...
Благодаря предварително.
- сър Айвънхоу
Аз съм пробвал кое как е...Звеневия написа:1,3 пиксела... Мога да ти дам една да се пробваш - не е голям масрафЪ.Марвин написа:Решил съм да си купя кемрка за компа...
Благодаря предварително.
Интересуваше ме има ли някаква сществена разлика между отделните модели?
Защото има камери за 20 лева и такива от по 30-35... Пробвал съм камера от 20 лева и не бях много доволен. Ако и тея от 35 кинта са със същото качество... да знам какво да купувам...
Благодаря ти за предложението... Но мисля да си купя една...
Bella Ciao
Bella Ciao
Големи чатъри се извъдихте. 
Когато взе да не ви стига да пишете и четете, взехти си микрофони - да се чувате.
Когато и това взе да не ви стига - искате и да се гледате.
Какво ли ще измисли нация техническа, когато започнете да искате и да се пипате без да мърдате от компа....
Когато взе да не ви стига да пишете и четете, взехти си микрофони - да се чувате.
Когато и това взе да не ви стига - искате и да се гледате.
Какво ли ще измисли нация техническа, когато започнете да искате и да се пипате без да мърдате от компа....
Онанисти ли ни наричаш?esti написа: когато започнете да искате и да се пипате без да мърдате от компа....
- сър Айвънхоу
Абе, на кой каквото му липсва, за това си мисли...Звеневия написа:Онанисти ли ни наричаш?esti написа: когато започнете да искате и да се пипате без да мърдате от компа....
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми то некои си се пипаме (не себе си, другарчето!!), без да ставаме от компаesti написа: Какво ли ще измисли нация техническа, когато започнете да искате и да се пипате без да мърдате от компа....
Мдааа, аз мноо сЪ уважам и гледам да си угаждам!Марвин написа:Абе, на кой каквото му липсва, за това си мисли...
- сър Айвънхоу
Аз за естито говорех, ама ти щом се позна...Звеневия написа:Мдааа, аз мноо сЪ уважам и гледам да си угаждам!Марвин написа:Абе, на кой каквото му липсва, за това си мисли...
Bella Ciao
Bella Ciao
На естито, като и залипсва нещо си вдига д-то от компа и....по същество.Марвин написа:
Аз за естито говорех, ама ти щом се позна...
- сър Айвънхоу
Браво, добро момиче!esti написа:На естито, като и залипсва нещо си вдига д-то от компа и....по същество.Марвин написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
Ей, тия гащи у википедията искаш да влезнат!esti написа:....по същество.
Ся кажи "сгодно" и ще се удариш в опакото на ръката ми!Марвин написа:Браво, добро момиче!esti написа:На естито, като и залипсва нещо си вдига д-то от компа и....по същество.Марвин написа:
Зависи каква цена дават.Звеневия написа:Ей, тия гащи у википедията искаш да влезнат!esti написа:....по същество.
добре, че не ти липсват марсианци, щото като те слушам - щеше да докараш някой у бугарско...esti написа:На естито, като и залипсва нещо си вдига д-то от компа и....по същество.Марвин написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
оня младеж със сгодното е на "лека нощ" (или на 2 водки) явноesti написа:Ся кажи "сгодно" и ще се удариш в опакото на ръката ми!Марвин написа:Браво, добро момиче!esti написа:На естито, като и залипсва нещо си вдига д-то от компа и....по същество.Марвин написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
То по-големи марсианци от мъжете и на Марс няма!ELBI написа:добре, че не ти липсват марсианци, щото като те слушам - щеше да докараш някой у бугарско...esti написа:На естито, като и залипсва нещо си вдига д-то от компа и....по същество.Марвин написа:
а ти каква искаш?esti написа:Зависи каква цена дават.Звеневия написа:Ей, тия гащи у википедията искаш да влезнат!esti написа:....по същество.
- сър Айвънхоу
Таз дума е "резерве", бре моме! Не мога да я ползвам, защото лиценза е скъп!esti написа:Ся кажи "сгодно" и ще се удариш в опакото на ръката ми!
П.П. Малиййй каква побойница си била!
Bella Ciao
Bella Ciao
За камерата (Ести, извинявай!)
За да имаш добра визия (от другата страна, щот зависи от много неща...) ... 30 кадъра за секунда, ако имаш машина с 2,2 USB може да се свърже през усбъ-ту, но има и вариант да се разходиш до Конрад и да си вземеш една за видеОнаблюдееееение ~ 15 лева и пак ще върши работа...
Тия, дет ги водят про специализираните магазини за чат и видео-конференции, само са напудрени и в приятна обвивка...
За да имаш добра визия (от другата страна, щот зависи от много неща...) ... 30 кадъра за секунда, ако имаш машина с 2,2 USB може да се свърже през усбъ-ту, но има и вариант да се разходиш до Конрад и да си вземеш една за видеОнаблюдееееение ~ 15 лева и пак ще върши работа...
Тия, дет ги водят про специализираните магазини за чат и видео-конференции, само са напудрени и в приятна обвивка...
дей го (и какво е) Конрад?Звеневия написа:За камерата (Ести, извинявай!)
![]()
МагаДзин за електроника...
На Аспарух - до Ботев (1)
След петте кьошета - Прага срещу сергиите със зеленцуците (2)
малкото магазичне на Аспарух от дясно, като вървиш от Витошка към Ботев? Сигурно ще да е то. Мерси!Звеневия написа:На Аспарух - до Ботев (1)
Дигитален фото-апарат с 30 кадъра видеозапис върши работата. Задоволително добре.ELBI написа: Мерси!
- сър Айвънхоу
Много мерси!Звеневия написа:МагаДзин за електроника...
Bella Ciao
Bella Ciao
стана сложна конфигурация с черпенето. Аз тебе, чавето мене...Звеневия написа:Дигитален фото-апарат с 30 кадъра видеозапис върши работата. Задоволително добре.ELBI написа: Мерси!
Я по-сериозно!ELBI написа: Аз тебе, чавето мене...
Темата е за електроника!
...не за лубриканти.
сега ще дойде Рем и ще заяви: .....Звеневия написа:Я по-сериозно!ELBI написа: Аз тебе, чавето мене...
Темата е за електроника!
...не за лубриканти.
Обичам, когато ме кълват елегантно.Звеневия написа:За камерата (Ести, извинявай!)
Обичам те, когато си клъвната елегантно.esti написа:Обичам, когато ме кълват елегантно.Звеневия написа:За камерата (Ести, извинявай!)
Чак пък толкоз....Звеневия написа:Обичам те, когато си клъвната елегантно.esti написа:Обичам, когато ме кълват елегантно.Звеневия написа:За камерата (Ести, извинявай!)
Сериозно бе!esti написа:Чак пък толкоз....
Добре де, ще ти направя баница.Звеневия написа:Сериозно бе!esti написа:Чак пък толкоз....
Ето - пак!esti написа:...баница.
Стане ли въпрос да тичаш гола по плажа - ти: "баница".
Е, няма да се разберем така.
Искаш да ти обезлюдя някой плаж ли?Звеневия написа:Ето - пак!esti написа:...баница.
Стане ли въпрос да тичаш гола по плажа - ти: "баница".
Е, няма да се разберем така.
Този, който сме си нарочили е достатъчно безлюден, виж ако можеш да накараш Ести да тича гола...esti написа:Искаш да ти обезлюдя някой плаж ли?
Мазохист!Звеневия написа:Този, който сме си нарочили е достатъчно безлюден, виж ако можеш да накараш Ести да тича гола...esti написа:Искаш да ти обезлюдя някой плаж ли?
То верно, че краката ми са, като на унгарски кон, ама чак да искаш да тичам......
Гледката ще е мъчителна да знаеш.
Посещавала ли си ПУЦ за господарка?esti написа:Мазохист!
-
Дядо Капинчо
Аз най обичам гледката на конската задница. Особено като ходи. Там как е ...esti написа: То верно, че краката ми са, като на унгарски кон, ама чак да искаш да тичам......
Гледката ще е мъчителна да знаеш.