в интересно време ли живеем?
Плагиат съм ( не помня вече кой епизод...)
Плагиат съм ( не помня вече кой епизод...)
Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
- сър Айвънхоу
Re: Плагиат съм ( не помня вече кой епизод...)
за тези, които е интересно е интересен... За останалите... просто живеем... 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
ИНТЕРЕСАНИТЕ ВРЕМЕНА от ТЕРИ ПРАЧЕТ почват така:
Ето тук боговете си играят с живота на хората — на място, което едновременно е игрална дъска… и целият свят.
И Провидението винаги печели.
Защо ли винаги печели?… Повечето богове хвърлят зарове, но Провидението играе шах и откриваш твърде късно, че през цялото време е имал две царици на дъската.
Ето тук боговете си играят с живота на хората — на място, което едновременно е игрална дъска… и целият свят.
И Провидението винаги печели.
Защо ли винаги печели?… Повечето богове хвърлят зарове, но Провидението играе шах и откриваш твърде късно, че през цялото време е имал две царици на дъската.
Да.Звеневия написа:Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
...преведи, моляМарвин написа:за тези, които е интересно е интересен... За останалите... просто живеем...
Неvyara написа:Да.Звеневия написа:Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
А защо "да"?vyara написа:Защо?:blink:4avdar4e написа: Не
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Ами животът е това, което се случва, докато правим планове за живота... (груба перефраза, ама карай!).Звеневия написа:...преведи, моляМарвин написа:за тези, които е интересно е интересен... За останалите... просто живеем...
И, ако седне човек да се впечатлява от всичко, може да пропусне да живее...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Може би4avdar4e написа:Неvyara написа:Да.Звеневия написа:Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
не и да.Звеневия написа:Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
ако има предизвикателства-интересно е
мислих си ..како ще правя ,ако ме "relocate"ват..като тези тук дето са на "federal witness protection program"...
ми аз ще се издам веднага...
аз друго освен това ,което правя ,не мога да правя.
Щото винаги съм искала да живея в друга епоха, епистоларната, с парните влакове и презокеанските пътешествия с кораб... С големите открития.. А ся кво? Всичко и всеки бърза, чувствам се като във Формула 1 или като хамстер във въртележкаvyara написа: Защо?:blink:
Ахааа... Аз пък си мисля, че е интересно, защото сме все на границата на нещо4avdar4e написа:Щото винаги съм искала да живея в друга епоха, епистоларната, с парните влакове и презокеанските пътешествия с кораб... С големите открития.. А ся кво? Всичко и всеки бърза, чувствам се като във Формула 1 или като хамстер във въртележкаvyara написа: Защо?:blink:
- Green Light
Ама те епистоларните времена не са свършили ето бат Бойко пише: "Ние за всяко нещо, за което сме сезирали Брюксел, сме го направили писмено"4avdar4e написа:Щото винаги съм искала да живея в друга епоха, епистоларната, с парните влакове и презокеанските пътешествия с кораб... С големите открития.. А ся кво? Всичко и всеки бърза, чувствам се като във Формула 1 или като хамстер във въртележкаvyara написа: Защо?:blink:
Пи- сме - но! Какво искаш?
Кметът препоръча сутрин хората да закусват, вместо да гледат Цонев в телевизионни блокове.Green Light написа: Ама те епистоларните времена не са свършили ето бат Бойко пише: "Ние за всяко нещо, за което сме сезирали Брюксел, сме го направили писмено"
Пи- сме - но! Какво искаш?
Това е положението!!
- Piqndurnik
Ама там го нямало нетя.4avdar4e написа: Щото винаги съм искала да живея в друга епоха, епистоларната, с парните влакове и презокеанските пътешествия с кораб... С големите открития.. А ся кво? Всичко и всеки бърза, чувствам се като във Формула 1 или като хамстер във въртележка
Наздраве 
Абе то, човек като е жив, всички времена са интересни.Звеневия написа:Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
А не са ли точно впечатленията и емоциите, които си създават усещането, че си жив?Марвин написа:И, ако седне човек да се впечатлява от всичко, може да пропусне да живее...
- сър Айвънхоу
Впечатленията и емоциите много често замъгляват истината...esti написа:А не са ли точно впечатленията и емоциите, които си създават усещането, че си жив?Марвин написа:И, ако седне човек да се впечатлява от всичко, може да пропусне да живее...
Ако човек не усеща, че е жив... впечатленията и емоциите са ненужни...
Bella Ciao
Bella Ciao
според мен живеем в интересно време. но не съм сигурна, че това е привилегия.Звеневия написа:Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
също така пишем на интересно място. това вече е привилегия.
just perfect
Коя истина замъгляват бе?Марвин написа:
Впечатленията и емоциите много често замъгляват истината...
Ако човек не усеща, че е жив... впечатленията и емоциите са ненужни...
Че от емоции и впечатления ти тупка сърчицето и го усещаш?
Не, че са всичко, но са важни за ориентацията ни на кой свят сме.
Исках аз да го заям, ама...esti написа:...но са важни за ориентацията ни на кой свят сме.
лейдис фЪрст...
Благодаря!Звеневия написа:Исках аз да го заям, ама...esti написа:...но са важни за ориентацията ни на кой свят сме.
лейдис фЪрст...
Ще ти върна жеста, като те оставя да го довършиш.
Трети.Звеневия написа:Как смятате, драги 3о4о-вци, съклубари, гости и обикновени кибици,
Интересни са, да.
Сутрин грее слънце, следобед вали...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Е, да де... всичко това, дето го разправяш се случва в кратунката ти!esti написа: Коя истина замъгляват бе?
Че от емоции и впечатления ти тупка сърчицето и го усещаш?
Не, че са всичко, но са важни за ориентацията ни на кой свят сме.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ере, скачай... сега съм във форма да громя!Звеневия написа:
Исках аз да го заям, ама...
лейдис фЪрст...
Bella Ciao
Bella Ciao
Укъсня - сега сме на шеста водка...Марвин написа:сега съм във форма да громя!
- сър Айвънхоу
долни пияници!Звеневия написа:Укъсня - сега сме на шеста водка...Марвин написа:сега съм във форма да громя!
Bella Ciao
Bella Ciao
Късно ееееее, няяяма обратен път назадЗвеневия написа:Укъсня - сега сме на шеста водка...Марвин написа:сега съм във форма да громя!
Късно ееее, всееееки живее в собствен свят...
ПП Няма връзка, просто ми се пее.
А как стои въпросът с обратния път напред?esti написа: Късно ееееее, няяяма обратен път назад
Последно промяна от Мнемозина на 14.05.08, 21:36, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Супер песен! Една от любимите ми!esti написа: Късно ееееее, няяяма обратен път назад
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз пък съм на две глътки вино. Предишните две ги пих преди два часа. Като сироп го пия тва вино да му се не види.Звеневия написа:Укъсня - сега сме на шеста водка...Марвин написа:сега съм във форма да громя!
И тази вечер в аламинут казаха: Ако някой ви обещае неповторим секс, значи не може да повтори.
Не че има връзка с темата, но на шест водки се надявам това да няма значение.
esti написа: ПП Няма връзка, просто ми се пее.
Пляс, пляс педалитеМнемозина написа:
А как стои въпросът с обратния път напред?
пляс, пляс педалите....
Чакай това със шест,.. беше преди малко...vyara написа:... но на шест водки се надявам това да няма значение.
Ако искаш някой ден,.. да ти обещае някой,.. непочетвъртим сех... Дай му кило...
А, чакай и аз не във връзка с темата - по едни новини разказаха, че бил изобретен сутиен, който произвежда енергия.vyara написа: Аз пък съм на две глътки вино. Предишните две ги пих преди два часа. Като сироп го пия тва вино да му се не види.
И тази вечер в аламинут казаха: Ако някой ви обещае неповторим секс, значи не може да повтори.![]()
Не че има връзка с темата, но на шест водки се надявам това да няма значение.
Panta rhei...
Не, нееее, това е предишния път отзад.esti написа:Пляс, пляс педалитеМнемозина написа:
пляс, пляс педалите....
Ама ти наистина си на цели две глътки вино!vyara написа:Не, нееее, това е предишния път отзад.esti написа:Пляс, пляс педалитеМнемозина написа:
пляс, пляс педалите....
Panta rhei...