за маскен бал/новогодишен бал/събиране/абе както там го кръстим
ПП / с все сите децА - малките направо ме изнервиха вчера да ме питат кога пак така
Да не е веднага, но веднага щом наближи края на постите...Dark написа:едновременно при Магът и мъж ми /това подозрително, трябва да се проучва/
ПП / с все сите децА - малките направо ме изнервиха вчера да ме питат кога пак така
Dark написа: за маскен бал/новогодишен бал/събиране/абе както там го кръстим
Тва верно съмнително ми звучи..Dark написа:едновременно при Магът и мъж ми /това подозрително, трябва да се проучва/
а аз питах ли питах: Къде го Мъжжжжжжжа?МЪЖжжж написа:Тва верно съмнително ми звучи..Dark написа:едновременно при Магът и мъж ми /това подозрително, трябва да се проучва/
Та после оправдания... "ама аз мислех, че си ти...не тя...и чак на стълбите в тъмното се усетих..."![]()
Аре...знаеме ги тия предложения за "маЦкен бал"..8)
Да бе, поверва`х ти...latrevw написа: а аз питах ли питах: Къде го Мъжжжжжжжа?
и всички ми викат: а бе той с провинцията не ще да се среща![]()
![]()
Това и аз го мога. :)4avdar4e написа: Сыграл им алкоголика,
Хааааа! Баси, разсмя ме! Гонзо, е велик. В 40-50 миналата година бяха пуснали клипче с кокошките(или крави бяха?), чудовище едно и великата песен- Мана- мана! -Туп -тууу- тудуду! Пазех си я доскоро. Що я изхвърлих, да се...?!МЪЖжжж написа:А аз Гонзо-виелицата! Заключ!Green Light написа:Пу Спайдърмен и Донатело от костенурките. Заплют. Заключ.![]()
Кой каза динамиииттт...
А новобранци на бала приемат ли се?:eek:Dark написа:едновременно при Магът и мъж ми /това подозрително, трябва да се проучва/
Крави, крави.Green Light написа:Хааааа! Баси, разсмя ме! Гонзо, е велик. В 40-50 миналата година бяха пуснали клипче с кокошките(или крави бяха?), чудовище едно и великата песен- Мана- мана! -Туп -тууу- тудуду! Пазех си я доскоро. Що я изхвърлих, да се...?!МЪЖжжж написа:А аз Гонзо-виелицата! Заключ!Green Light написа:Пу Спайдърмен и Донатело от костенурките. Заплют. Заключ.![]()
Кой каза динамиииттт...
Хе-хе, жестоко! Веднага се кандидатирам за едната розова крава край Мъжжж:lol:Мнемозина написа: Крави, крави.
Имам го линка, обаче в момента не работи. Той така си изчезва отвреме навреме.
home.comcast.net/~tom.paquette/media/muppetshow-manahmanah.wmv
Най-удачно ми се струва на 29. Имам и идея за заведение. Но трябва да се пита..Dark написа:22.12 /петък/
23.12 /събота/
29.12 /петък/
как Ви се струва?
Миналия месец бяхме в едно ново (сравнително) заведение "Евроарт", срещу Макдоналдс на Славейков (отстрани на Градска библиотека). Беше фирмено купонче, но част от клиентите празнуваха РД. Има дансинг, DJ, приятно е, широко. Но ще трябва бързо да се пита, щото... Иначе отлагаме за като влезем в ЕСDark написа:скоро навсякъде ще е резерве
говорих преди минути с позната и тя се оплаква, че имат проблем с организация на фирменото парти - позакъсняла момата-отговорничка и сега звънят ли звънят из софийските заведения
Като се научиш да работиш с градска администрация, данъчни, пожарна, санитарни органи и всички други гадове (като твойте митници), ела, обади ми се и прайм кръчмаGaspode написа:аз съм за, ако е на 29-ти
За място - идея си нямам... Би било хубаво ако е нещо само за нас... Крайно време е някой да се жертва и да отвори заведение. Ама ха де
Майтап, майтап4avdar4e написа:Като се научиш да работиш с градска администрация, данъчни, пожарна, санитарни органи и всички други гадове (като твойте митници), ела, обади ми се и прайм кръчмаGaspode написа:аз съм за, ако е на 29-ти
За място - идея си нямам... Би било хубаво ако е нещо само за нас... Крайно време е някой да се жертва и да отвори заведение. Ама ха де
4avdar4e написа:Като се научиш да работиш с градска администрация, данъчни, пожарна, санитарни органи и всички други гадове (като твойте митници), ела, обади ми се и прайм кръчмаGaspode написа:аз съм за, ако е на 29-ти
За място - идея си нямам... Би било хубаво ако е нещо само за нас... Крайно време е някой да се жертва и да отвори заведение. Ама ха де?:?:?:?:?:?:?:?:?:lol: