Окам си, бре, само си окам
П.П. Ако знаете как хубаво шуми морето по телефона ... Некой хора са си топнали г..зо
П.П. Аре бързо да изчезва тоя май, че и юни ...
За кое окаш сега: че техниката се е скапала или някой си е топнал някои части в морето?4avdar4e написа:.. според който всичкото техника се скапва, когато най ти трябва, и когато нямаш възможност и човек под ръка да я оправи??? Мааму ...
Окам си, бре, само си окамАко не тук, то къде, ако не с вас, то с кого
П.П. Ако знаете как хубаво шуми морето по телефона ... Некой хора са си топнали г..зо![]()
П.П. Аре бързо да изчезва тоя май, че и юни ...
И за дветееееееМнемозина написа: За кое окаш сега: че техниката се е скапала или някой си е топнал някои части в морето?
Е значи вече само за едното.4avdar4e написа:И за дветееееееМнемозина написа: За кое окаш сега: че техниката се е скапала или някой си е топнал някои части в морето?
:crying:
П.П. Обаче се заядох, издирих друг апарат и взе, че проработи!! Йес![]()
Дано не е за кратко само...
Чшшш, вие двете, я по-тихо, че ще събудите останалите.Мнемозина написа:Е значи вече само за едното.4avdar4e написа:И за дветееееееМнемозина написа: За кое окаш сега: че техниката се е скапала или някой си е топнал някои части в морето?
:crying:
П.П. Обаче се заядох, издирих друг апарат и взе, че проработи!! Йес![]()
Дано не е за кратко само...

Абсолютно, ей това е!! Тъпата Моторола е още в гаранция, купен чистак нов, но нито имам време, нито знам къде да го занеса да го погледнат. А на старата любима Нокийка всичко тръгна като песенfrisky lioness написа: Следствие: Ако има неподходящ момент, когато нещо може да се развали, то се разваря именно тогава.“
Мдааа, баш когато мога да попиша малко, нема никой. Мърфи, бе, в чист видКапинчо написа: Чшшш, вие двете, я по-тихо, че ще събудите останалите.

Ето защо се е развалил4avdar4e написа: Тъпата Моторола е още в гаранция, купен чистак нов, но нито имам време, нито знам къде да го занеса да го погледнат. А на старата любима Нокийка всичко тръгна като песен

Аз ще готвя това:frisky lioness написа:Ровя се из разни готварници защото нямам идея какво да сготвя довечера
Вчера купих половин кг. пипер и сигурно ще направя миш-маш

Това е много интересно, но определено няма да е тази вечер4avdar4e написа:..

Ох, бееееfrisky lioness написа: Абе, няма ли да е малко приседливо с това домакинско фолио, пък и два слоя:lol::lol::lol::winkw:
Кога се маха тоз найлон?
Преди или след печенето