Брутално!
- Глас в пустиня
Брутално!
Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.

Re: Брутално!
Боев, ти си първичен злодейБоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.
........................................
мене по ме кефи със стреличка от духалка
отзад във врата
стреличката да е намазана с нещо от мед. номенклатура:rotfl24:
не обичам кръв
през три дни ме заливат шумни реки от нея
обичам малките неща, скритите .... миниатюрите на живота:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Мразя кръв и насилие,
но пък има нещо, което още повече ме потиска в Бг, не знам другаде как е,
но тук много често се случва да се готвиш за състезание, полагаш много усилия, задобряваш, развиваш се,
но изведнъж се оказва, че някои са си шушукали през това време, уредили са нещата помежду си, и състезанието се отменя, имаме победител, и толкова.
но пък има нещо, което още повече ме потиска в Бг, не знам другаде как е,
но тук много често се случва да се готвиш за състезание, полагаш много усилия, задобряваш, развиваш се,
но изведнъж се оказва, че някои са си шушукали през това време, уредили са нещата помежду си, и състезанието се отменя, имаме победител, и толкова.
-
Дядо Капинчо
БоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.
Бе гадост отсякъде. Не стига, че са се омазали, ами и се гушнали като че ли ще правят близнаци.
- Dark Angel
Абе много конфитюр са им размазали...
-
Дядо Капинчо
Щях да кажа, че се любят много страстно докато единия е в цикъл, ама ме досрамя.esti написа:Абе много конфитюр са им размазали...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ще ме извиняваш, ама това си чист византийски приом.Кент написа: мене по ме кефи със стреличка от духалка
отзад във врата
Иначе и аз се радвам на малките неща от живота.
при жените май не е точно такаБоЕВ написа: Иначе и аз се радвам на малките неща от живота.
или поне не във всичко
- Глас в пустиня
Ей тая фраза не я разбирам!Амаранта написа:Мразя кръв и насилие,
Та това е спорт бе хора. Тука не става въпрос някой бабанко да пребива беззащитни люде по тъмните сокаци. И двамата състезатели са подготвени, знаят, че ги очакват тонове болка и когато мачът приключи ще кървят като прасета.
Обичам силовите спортове, там където се изправят мъж срещу мъж и няма размиване на отговорността като при "колективните" ... с топчета.
- Глас в пустиня
Капинчо написа:Такова е и заглавито на снимката - "целувка за лека нощ".БоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.
Бе гадост отсякъде. Не стига, че са се омазали, ами и се гушнали като че ли ще правят близнаци.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Дали?!esti написа:Абе много конфитюр са им размазали...
Са не ми казвай, че не си ходила да ги гледаш.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
След такава "любов" и ти ще си в цикъл.Капинчо написа:Щях да кажа, че се любят много страстно докато единия е в цикъл, ама ме досрамя.esti написа:Абе много конфитюр са им размазали...
- Глас в пустиня
Сигурно!zmeu написа:при жените май не е точно такаБоЕВ написа: Иначе и аз се радвам на малките неща от живота.
или поне не във всичко
За мъжете знам, че обичат да им е широко около вратъ и тясно около...За жените не знам - да си кажат.
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Това и аз го разбирам и уважавам! Но не бих казал, че е точно брутално. Според мен, това е нормално и е било нормално доста дълго време. Лице в лице. Това е уважение към съперника. А също, ако се наложи и към врага.БоЕВ написа:Ей тая фраза не я разбирам!
Та това е спорт бе хора. Тука не става въпрос някой бабанко да пребива беззащитни люде по тъмните сокаци. И двамата състезатели са подготвени, знаят, че ги очакват тонове болка и когато мачът приключи ще кървят като прасета.
Обичам силовите спортове, там където се изправят мъж срещу мъж и няма размиване на отговорността като при "колективните" ... с топчета.
- Dark Angel
ок, връщам се към тематаБоЕВ написа:Къхъм-къхъм, да не се отклоняваме от темата.Dark Angel написа:аз като жена обичам да съм изпълнена с щастие, с радост с ....ъъъъ таковато
Кажи сега не те ли кефи - хъс, страст, воля...желанието да победиш на всяка цена и болката да не е причина да се окажеш.
да, кефи ме - аз съм такава - хъс, страст, воля, желание да победя, болката е някъде далеч \ама не физически, аз съвсем не съм силна физически,\
- Глас в пустиня
Брутално беше първата дума която ми изплува когато видях снимките.Remmivs написа:Това и аз го разбирам и уважавам! Но не бих казал, че е точно брутално. Според мен, това е нормално и е било нормално доста дълго време. Лице в лице. Това е уважение към съперника. А също, ако се наложи и към врага.БоЕВ написа:Ей тая фраза не я разбирам!
Иначе съм респектиран.
- Глас в пустиня
Целта е важна - останалото са подробности.Dark Angel написа:ок, връщам се към тематаБоЕВ написа:Къхъм-къхъм, да не се отклоняваме от темата.Dark Angel написа:аз като жена обичам да съм изпълнена с щастие, с радост с ....ъъъъ таковато
Кажи сега не те ли кефи - хъс, страст, воля...желанието да победиш на всяка цена и болката да не е причина да се окажеш.
да, кефи ме - аз съм такава - хъс, страст, воля, желание да победя, болката е някъде далеч \ама не физически, аз съвсем не съм силна физически,\
- Dark Angel
Харесвам силови спортове.БоЕВ написа:Дали?!esti написа:Абе много конфитюр са им размазали...
Точно такива мелета не съм гледала на живо, но например бокс обичам да гледам в залата, не по тв.
По тв не могат да се чуят ударите, не могат да се усетят така, както в залата.
Но чак такива кървища не харесвам - вече мноо свинска работа става.
бе и на мен ми иде малко много за спорт, повече на битка мяза, но може и така да еesti написа:Харесвам силови спортове.
Точно такива мелета не съм гледала на живо, но например бокс обичам да гледам в залата, не по тв.
не ходя по такива места
или пък е пипната снимката
както и да е
говорех за уважението, всъщност БоЕВ заговри за него и аз се съгласих, щото и аз така мисля
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Състезанието е било в Ямбол, а някой от финалните срещи са играни в Бс, та затва.esti написа:Харесвам силови спортове.БоЕВ написа:Дали?!esti написа:Абе много конфитюр са им размазали...
Да, боксът е един хубав спорт, но е леко стилизиран и един боксьор извън ринга е почти безпомощен. Докато това е друго, отражение на действителната ситуация, такава каквато е, и може би точно за това е толкова брутално и кърваво.
Както и да е, мисълта ми беше не толко заради кръвта, а за сблъсъка. Обичам да гледам и борба, самбо, джудо...пъргавина и ловкост, и тотална липса на удари, но пак си е кеф.
Аз пък съм раздвоен.БоЕВ написа: Състезанието е било в Ямбол, а някой от финалните срещи са играни в Бс, та затва.
Да, боксът е един хубав спорт, но е леко стилизиран и един боксьор извън ринга е почти безпомощен. Докато това е друго, отражение на действителната ситуация, такава каквато е, и може би точно за това е толкова брутално и кърваво.
Както и да е, мисълта ми беше не толко заради кръвта, а за сблъсъка. Обичам да гледам и борба, самбо, джудо...пъргавина и ловкост, и тотална липса на удари, но пак си е кеф.
От една страна, не ми харесва да се млатят хората "заради спорта". Гледах преди дни по Дискавърито некви лабораторни замервания от удари разни - точно тия от отворените битки ги бяха хванали да удрят един манекен. Изумих се направо - при удар с подбедрицата в гръдния кош той потъва с 6-7 сантиметра
От друга страна, дори и в наше време има ситуации, в които грубата сила е единствения начин да се справиш с положението. И за да се справиш трябва да си подготвен. А за да си подготвен трябва да си тренирал... и да си се бил/борил с някой друг на "спорна" среща... за да си готов ако ти се наложи в действителност...
Та съм раздвоен - гледам ги, интересни сами, но не бих се пробвал аз заради "спорта" само...
А аз много добре те разбирам,БоЕВ написа:Ей тая фраза не я разбирам!Амаранта написа:Мразя кръв и насилие,
но това не променя отношението ми към насилието във всичките му форми,
макар че, по принцип е по-добре, ако на човек му иде отвътре, да го прави в спортната зала, а не където го застигне. В този смисъл, да, ОК.
- snowprincess
не ме кефи и не ми се гледа такова нещоБоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.
синините и раните по щерката ме стресират, а злобата, с която удря противника ме плаши
(егати, родих я да бъде принцеса, не професионална биячка)
вчера купихме протектори за краката и някакъв бинт (или както се казва) за ръцете, дано малко я опазят от наранявания
на 31-и има състезание по спаринг, не знам как ще отида

Шахмат?:-)snowprincess написа:не ме кефи и не ми се гледа такова нещоБоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.
синините и раните по щерката ме стресират, а злобата, с която удря противника ме плаши
вчера купихме протектори за краката и някакъв бинт (или както се казва) за ръцете, дано малко я опазят от наранявания
- snowprincess
напрао, в стомаха си усещам топка и ми се повръща отсегаПипи написа:
Шахмат?:-)
на крачка съм да не отида и да пратя мъж ми да гледа състезанието

Ама това скоро ли е било?:blink:БоЕВ написа:
Състезанието е било в Ямбол, а някой от финалните срещи са играни в Бс, та затва.
Честно казано не ми се вярва да има легално състезание с толкова кръв.
Все пак СПИН, хепатит, туй-онуй....
То, затова прекратяват срещите в нормалния бокс ако някой пусне кръвчица.
А тези, егати...
Рискуват повече да се заразят от нещо, отколкото да им счупят главата.
- Глас в пустиня
Рискът е навсякъде, а бокс и борба са олимпийски спортове още от самото начало, успоредно с леката атлетика.Gaspode написа:
Аз пък съм раздвоен.
- Глас в пустиня
Споко! Вашият спорт е по скоро духовна категория, правилата са жестоки, и спазването им е стриктно.snowprincess написа:не ме кефи и не ми се гледа такова нещоБоЕВ написа:Ей това ме кефи максимално - няма лъжа, няма измама, по-добрият винаги побеждава.
Успех на принцесата, и мойте поздравления - желязно момиче!