Още по-добре да лежа, да гледам в една точка и да мълча.
Дали да не хвана един грип?
Обаче по-рано от другата седмица не бива.
Оплаках се.
Мнемозина написа:Искам поне един месец да седя, да гледам в една точка и да мълча
Оплаках се.:shy::shy:
Благодаря.doktorka написа:
утопия...
да седя ,да гледам в една точка и да мълча....
нема начин просто...
чухме те.
и ние се оплакахме.
п.с. не се разболявай...избягай
Добре, оплака се, айде сега да се стягаш!:mad:Мнемозина написа:Искам поне един месец да седя, да гледам в една точка и да мълча
Недей да спамиш.БоЕВ написа:Добре, оплака се, айде сега да се стягаш!:mad:Мнемозина написа:Искам поне един месец да седя, да гледам в една точка и да мълча
Ти ще заспиш (ако можеш, аз не мога) по време на масажа.Мнемозина написа:Това би имало смисъл само ако можех да поспя няколко дни след масажа.esti написа:Отделяш два часа и отиваш на масаж.
Аз миналата седмица така направих и още ме държи, Мога чудеса от храброст да направя, а нервите ми са, като на новородено - свежи и като нови.
Абе защо гръцки масаж ми звучи като - гръцко карате, или като, гръцка иглотерапия...Dark Angel написа:съгласна за масажа
бях на "гръцки" масаж, със зехтин и нещо ухаещо на мандарини вътре
1 час и забравяш кой си и къде си
направо се разтапяш
а каква става кожата, и как ухае....
знае ли човекБоЕВ написа:
Абе защо гръцки масаж ми звучи като - гръцко карате, или като, гръцка иглотерапия...
Възможно ли е, гърците да са измислили И масажа.
То има много видове масаж - този е бил или някакъв лечебен или просто некадърен.Dark Angel написа:
тук бях на "български масаж", веднъж ми стига за цял живот, направо ме измесиха като козуначено тесто и всичко ме боля три дни
Тва е щото не си попаднала на БоЕВ у ръчункитеDark Angel написа:
тук бях на "български масаж", веднъж ми стига за цял живот, направо ме измесиха като козуначено тесто и всичко ме боля три дни
Меден е за препоръчване - хит е в момента.esti написа:То има много видове масаж - този е бил или някакъв лечебен или просто некадърен.Dark Angel написа:
Този, който на мен ми правят не боли.
Веднага след масажа се чувстваш тонизирана и енергична...абе направо надрусана.
След това вече такова спокойствие и непукизъм те обзема, че започваш да приличаш на дебил.
Ама е много готино.
некадърен мисляesti написа: То има много видове масаж - този е бил или някакъв лечебен или просто некадърен.
Този, който на мен ми правят не боли.
Веднага след масажа се чувстваш тонизирана и енергична...абе направо надрусана.
След това вече такова спокойствие и непукизъм те обзема, че започваш да приличаш на дебил.
Ама е много готино.
Познато състояние. Опитай да се отпуснеш и изчакай тонуса да се върне.Мнемозина написа:Искам поне един месец да седя, да гледам в една точка и да мълча
Бе не е грип, ама ме боли гърлото, кашлям, тече ми носа и гледам жално. И куцам, понеже имам малка раничка от прежулване. Това от десет дена, ту по- добре, ту по- зле. Един не ме е питал как си, какво ти е, дай аз да го свърша това, ти си почини... Значи аз грип не искам. Искам един спа хотел и всички неща, които са там. Топъл минерален басеин, здрав масаж, после лежачката на поляна под слънцето, после един по- лек масаж, после не знам някаква такава пак женска измислица и глезотия, после малко уиски на терасата и сън. На другия ден пак. Така една седмица. Или две, зависи от уискито.Мнемозина написа:Искам поне един месец да седя, да гледам в една точка и да мълча