И синът ми се гаври с мен. Току що ми обясни, че ако реша да пиша мемоари, трябвало да ги кръстя "Мнемоари".
Не ми се прави нищо.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Не ми се прави нищо.
Аз така съм се родилаМнемозина написа:Искам поне един месец да седя, да гледам в една точка и да мълча
Още по-добре да лежа, да гледам в една точка и да мълча.
Дали да не хвана един грип?
Обаче по-рано от другата седмица не бива.
Оплаках се.:shy::shy:
Дефект в някой от гените ще да е, ама нищо ново не не казвам:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хахаха! Обичам го това момче! Хахаха!Мнемозина написа:Начи, някои от вас (няма да посочвам) са едни садистични гадове. Можехте да ми спестите съблазнителните описания в тоз момент...
И синът ми се гаври с мен. Току що ми обясни, че ако реша да пиша мемоари, трябвало да ги кръстя "Мнемоари".
Поздрави го от мен, моля!
Сега да ви разкажа на вас всичките, дето ми препоръчвате масаж.esti написа:То има много видове масаж - този е бил или някакъв лечебен или просто некадърен.Dark Angel написа:
тук бях на "български масаж", веднъж ми стига за цял живот, направо ме измесиха като козуначено тесто и всичко ме боля три дни
Този, който на мен ми правят не боли.
Веднага след масажа се чувстваш тонизирана и енергична...абе направо надрусана.
След това вече такова спокойствие и непукизъм те обзема, че започваш да приличаш на дебил.
Ама е много готино.
За мен и масажа.
Това е една от несбъдваемите ми мечти - през целия ми живот някой непрекъснато да ми мачка гърба.
Обаче. Тази мечта ми се явява много силно точно в дни като днешния, когато нямам никаква възможност да организирам подобно нещо.
А когато мога да се отдам на съзерцание, изобщо не се и сещам за масаж - и затова и никога не ходя.
Тоест веднъж успях да съчетая двете неща и резултатът беше много смешен. Оказа се, че дотолкова съм свикнала със своето кълбо от нерви и със схванатите места по гърба си, че когато всичко това се отпусна, бях точно като торбичка прясно мляко, изправена в кола. Все имах чувството, че ще се килна нанякъде поради липса на вътрешна опора.
Та от тогава и не смея да опитам пак.
Но си мечтая.
Panta rhei...
- Dark Angel